Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Viskas eina geru keliu, tikiuosi zmones pagaliau isgirdo, kas turi balsus, kas ne. Kam patinka kakarynes ir skysti balsai, tai ir balsuos uz vejus, o kas turi supratima apie stipru balsa, tas balsuos uz gera balsa, o ne tik uz isvaizda.
Beje, faktas, kad Dzordzas pasirinko bjauria daina paskutine (ir "teisejams" nepatiko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 16 balandžio 2004 - 18:00
QUOTE (TauRe @ 2004 04 16, 11:49)
tikiuosi anksciau ar veliau dzordza ismes blink.gif

nu bet tu ir atkakli laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 04 16, 19:01)
nu bet tu ir atkakli laugh.gif

nu nepatinka man jo baubimas ir fizionomija blink.gif neprisiversiu gi saves vaidinti, kad patinka blink.gif
siaip noreciau, kad Latoya laimetu. ji daili, elegantiska, grazus ir stiprus balsas wub.gif zodziu malonumas akiai ir ausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 16, 08:49)
net nebezinau uz ka balelinti sad.gif like arba baubia, arba nusidainuoja, arba dainuoja levas dainas sad.gif jauciu uz latoya, diana ir jazmin dabar balelinsiu g.gif tikiuosi anksciau ar veliau dzordza ismes blink.gif

g.gif. Man po paskutinio pasirodymo Fantasia "suzibejo". Ji tokia idomesne.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 17, 03:28)
g.gif. Man po paskutinio pasirodymo Fantasia "suzibejo". Ji tokia idomesne.

del Fantasios ... kolkas susilaikau, nebezinau patinka ji man ar ne unsure.gif is pradziu patiko, po to nebe, dabar vel gal nieko g.gif palauksiu kito sykio rolleyes.gif
Atsakyti
O as labai laukiu kitu metu, nes man tik atrankos patinka rolleyes.gif Dabar neturiu ka ziureti sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 04 16, 20:49)
man tik atrankos patinka rolleyes.gif Dabar neturiu ka ziureti sad.gif sad.gif sad.gif

biggrin.gif Pas mus tuoj prades rodyti Canadian Idol atrankas biggrin.gif. Man irgi atrankos patinka.
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 04 17, 00:03)
biggrin.gif Pas mus tuoj prades rodyti Canadian Idol atrankas biggrin.gif. Man irgi atrankos patinka.

o pas mus, aisku, nerodys jusu idolo mad.gif o taip noreciau wink.gif
Atsakyti
nusidainavo dzordas g.gif pjove gryba vyras juodai laugh.gif Latoya Diana Jasmin wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 20, 19:33)
nusidainavo dzordas  g.gif  pjove gryba vyras juodai  laugh.gif Latoya Diana Jasmin  wub.gif

Paziuresim - ivertinsim. Pas mus dar tik prasideda, matai wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 21 balandžio 2004 - 05:04
Man sikart labiausiai patiko turbut Jasmine. Dar patiko La Toya. Labiausiai nepatiko Diana - ja mesciau lauk ir speju, kad taip bus.

PS Man pasirode, kad George siandien turejo kazkokiu problemu su gerkle - strigo kazkaip jo balsas. O Fantasia turi labai grazia mergyte wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 21 balandžio 2004 - 07:03
Si karta VISI nusidainavo juodai. Tiek Dzordzas tiek visos paneles.
Atsakyti