Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 15:22)
nea,labai dziaugiuosi savo sypsena,ji labai grazi,visi giria  unsure.gif  man juos deda tik del sukandimo,nors pati nejauciu to blogo sukandimo,bet man des tik del sanario,kad veliau su sanariu nebutu bloogai

nu tai jei lygus dantys, tai tuo labiau breketai neatrodys baisiai, jau gali nustoti pergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
rimtai? bigsmile.gif paguodei bent kazkiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 16:10)
pas mane damonai bus,tai lyg ir sake neskaudes man visai,nes nestabdys kraujotakos ir dantys po trupuciuka eis i savas vietas,tai gla net nuskausminamuju nereikes  bigsmile.gif  ,butinai pasiklausiu kokiu ten suduku reik turet jei ka...

Aha, pas mane irgi Damon'ai, sake ortodonte irgi kad neskaudes bet skaudejo visa savaite.
Atsakyti
Man iskart kai uzdejo dave ir vasko ir sepetelius, viena toki kaip ir paprasta tik mazesni, nei iprasti ir dar toki, kad tarp vieluciu issivalytu. Dejausi safyrinius, kad kuo maziau matytusi,nors su jais teks kiek ilgiau buti,nei su metaliniais.. Sake kad su jais vasko neprireiks ,bet jau siandien pajutau kad jo reikia ir netgi labai smile.gif

O gal yra kokiu specialiu pastu ar skysciu nesiojantiems breketus? ar tai neturi reiksmes..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 06 26, 17:41)
Aha, pas mane irgi Damon'ai, sake ortodonte irgi kad neskaudes bet skaudejo visa savaite.

et,daba issigandau...bet tai gal en ziauriai skauda,kad vaistu reiktu?
Atsakyti
Sveikos, naujai kepamos-iškeptos geležinkelietės drinks_cheers.gif Pas kokia ortodontę lankysitės? ax.gif

Aš ryt būsiu diplomuota, ot smartass.gif tongue.gif
Atsakyti
as tai pas tokia vokiete kuri mokesi pas kazkoki geriausia profesioriu europoj ir ne tik.... bet su kobs pagalba,Kobs priziures,plokstele padare,o ta ortodonte breketus ties
Atsakyti
Man ziauriai nudraske zandus, liezuvi tie geleziuka sutvirtinimo, o ant iltiniu uzdeti tokie dar su smailiais atsikisimais (nezinau kam), tai lupas irgi sudraske, taip kad nei sneket, nei valgyt galiu.. verysad.gif ir vaskas nepadeda, nuslysta vis. Jums taip buvo? tikiuosi , kad tai netruks ilgai..
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 06 26, 16:41)

evaldo neklausykit, jis vyras, bet visada verkia kaip mergaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parodykit bent viena breketininke, kuri nejaute skausmo ir kuri jo neatlaike lotuliukas.gif lotuliukas.gif na taip, paskauda, patrina, dar koks velnais pabuna, nu bet viskas isgyvenama, ner ko virkauti - gi grazius dantis turesite thumbup.gif

QUOTE(Sypsenele~~~ @ 2008 06 27, 07:57)
Man ziauriai nudraske  zandus, liezuvi tie geleziuka sutvirtinimo, o ant iltiniu uzdeti tokie dar su smailiais atsikisimais (nezinau kam), tai lupas irgi sudraske, taip kad nei sneket, nei valgyt galiu.. verysad.gif ir vaskas nepadeda, nuslysta vis. Jums taip buvo? tikiuosi , kad tai netruks ilgai..

kabliukai tai turbut bus skirti gumytems uzdeti mirksiukas.gif o vaska tai gal labiau prispausk, jei jis tau slenka...
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 06 26, 20:22)
Sveikos, naujai kepamos-iškeptos geležinkelietės  drinks_cheers.gif  Pas kokia ortodontę lankysitės?  ax.gif

Aš ryt būsiu diplomuota, ot  smartass.gif  tongue.gif

sveikinimai is anksto mirksiukas.gif Saunuole thumbup.gif Gerai aplaistyk, kad neapdulketu ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet negyvensiu 3 metus su vasku? biggrin.gif paskui juk apsipranta burnos ertme su tais breketais, kazkur skaiciau. Tai smalsu po kiek mazdaug laiko apsipranta, nes ilgai as taip neistversiu.. sad.gif
Atsakyti
na sveikos,buvau katik pas ortodonte
dejo damonus ant virsutiniu visu dantu ir ant apatinio 5,6,7,upjove mano nesiota kapa tokia plastmasine,liko tik ant apatiniu priekiniu dantu ,nes ten baze ,pagal kuria formuoja ir dar liepe nesioti tas gumytes kur virsuj uzsikabina ant 6 ir apacioj ant 5,6,7 su kabliukais,tai jos mane jau nervint pradejo biggrin.gif bet siaip nieko baisaus,niekas nieko nedrasko,kolkas neskauda,ziuresim kaip cia toliau bus..
Atsakyti