Mano maziukas (metai ir 3 menesiai) irgi iskeles uzpakali miega, ant pilvuko. Bet ir dukryte kai panasaus amziaus buvo, taip pat miegojo, o dabar jau normaliai. Gal cia irgi kaip viena is vaiko vystymosi stadiju? Kazkaip labai jau daug vienodai mieganciu maziuku

maniskis (jau beveik metai) tik neseniai pradejo taip miegoti, o jei bandau pataisyti pradeda zirzti, bet mano sesute 2 metuku nuo pat gimimo miega pastaciusi uzpakaliuka ir jai taip patogiausia.

maniskis irgi miegodavo ant pilvo sikna pastates, taisydavau as ji ir taisydavau, tik ziuriu vel ta pati poza...paskui nebekreipiau tiek demesio, nu ir beigesi...dabar graziai ant nugarytes guli rankytes iskeles, tai ant vieno soniuko atsisuka tai ant kito...
beje gali buti kad tos pozos atsisake del to kad pagalve pakeiciau...iki 1,2 m miegodavo ant tos plonutes pagalvytes, nupirkau nat. avies kailio pagalvyte vaikams virs metuku kur jau tinka...tai super miegelis pasidare
ramus...
beje gali buti kad tos pozos atsisake del to kad pagalve pakeiciau...iki 1,2 m miegodavo ant tos plonutes pagalvytes, nupirkau nat. avies kailio pagalvyte vaikams virs metuku kur jau tinka...tai super miegelis pasidare

mano panelė vakare užmiega gražiai - atsigulusi ant šoniuko, bet ryte visada randu miegančią ant pilvo, kartais netgi apsisuka, kojas ant pagalvės susikelia, o galvytę ant antklodės pasideda
. tikriausiai todėl ir naktį kartais prabunda, nes pasidaro šalta, o kai pasiguldau šalia, vėl ramiai miega

Manoji miega visokiom pozom, bet dazniausia ant pilvuko (taip miegam as ir vyras), o pastebejau, kad uzpakali iskelus miega, kai buna del kazko supykusi, kazkur skaiciau, kad tokia poza vaikas isreiskia nepasitenkinima ir bent musu atveju tai tikrai pasiteisina

Maniškis ir dažniausiai miega ant pilvo atkišęs užpakaliuką
Būna pasivarto, bet vis tiek paskui ant pilvo atsigula.

musu suneliui metai ir 5 menesiai tuoj bus..uzmiega visada ant sono kurio nors,o nakti dazniausiai randu ji ant pilvo atstacius uzpakaliuka
miega nelabai ramiai dar bet jau pripratau

mazule ant pilvuko visada miega,ilgai taip ismiega paskui persivercia kaip nori ant nugarytes ar ant soniuko kurio nors

sveikos, mano maze daugiausia miega ant nugaros, iskelusi rankas. tiki va beda, i ryta pradeda prasytis pas tevus.