Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

Mano maziukas (metai ir 3 menesiai) irgi iskeles uzpakali miega, ant pilvuko. Bet ir dukryte kai panasaus amziaus buvo, taip pat miegojo, o dabar jau normaliai. Gal cia irgi kaip viena is vaiko vystymosi stadiju? Kazkaip labai jau daug vienodai mieganciu maziuku biggrin.gif
Atsakyti
Pradžia miego būna ant pilvuko, iškėlus užpakalį drinks_cheers.gif bet kai gerai įminga atsiverčia ant nugaros ir iškelia rankytes (miega kaip kūdikis biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis (jau beveik metai) tik neseniai pradejo taip miegoti, o jei bandau pataisyti pradeda zirzti, bet mano sesute 2 metuku nuo pat gimimo miega pastaciusi uzpakaliuka ir jai taip patogiausia. smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi miegodavo ant pilvo sikna pastates, taisydavau as ji ir taisydavau, tik ziuriu vel ta pati poza...paskui nebekreipiau tiek demesio, nu ir beigesi...dabar graziai ant nugarytes guli rankytes iskeles, tai ant vieno soniuko atsisuka tai ant kito...
beje gali buti kad tos pozos atsisake del to kad pagalve pakeiciau...iki 1,2 m miegodavo ant tos plonutes pagalvytes, nupirkau nat. avies kailio pagalvyte vaikams virs metuku kur jau tinka...tai super miegelis pasidare thumbup.gif ramus...
Atsakyti
Mano 1,3 m.mergytė irgi miega ant pilvuko. Kai įminga, aš apverčiu ant nugarytės 4u.gif
Atsakyti
mano panelė vakare užmiega gražiai - atsigulusi ant šoniuko, bet ryte visada randu miegančią ant pilvo, kartais netgi apsisuka, kojas ant pagalvės susikelia, o galvytę ant antklodės pasideda biggrin.gif . tikriausiai todėl ir naktį kartais prabunda, nes pasidaro šalta, o kai pasiguldau šalia, vėl ramiai miega g.gif
Atsakyti
Manoji miega visokiom pozom, bet dazniausia ant pilvuko (taip miegam as ir vyras), o pastebejau, kad uzpakali iskelus miega, kai buna del kazko supykusi, kazkur skaiciau, kad tokia poza vaikas isreiskia nepasitenkinima ir bent musu atveju tai tikrai pasiteisina smile.gif
Atsakyti
Maniškis ir dažniausiai miega ant pilvo atkišęs užpakaliuką bigsmile.gif Būna pasivarto, bet vis tiek paskui ant pilvo atsigula.
Atsakyti
musu suneliui metai ir 5 menesiai tuoj bus..uzmiega visada ant sono kurio nors,o nakti dazniausiai randu ji ant pilvo atstacius uzpakaliuka lotuliukas.gif miega nelabai ramiai dar bet jau pripratau 4u.gif
Atsakyti
mazule ant pilvuko visada miega,ilgai taip ismiega paskui persivercia kaip nori ant nugarytes ar ant soniuko kurio nors smile.gif
Atsakyti
sveikos, mano maze daugiausia miega ant nugaros, iskelusi rankas. tiki va beda, i ryta pradeda prasytis pas tevus. blink.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
Miega ir ant šono ir ant nugaros, o kartais ir ant pilvuko iškėlęs užpakaliuką biggrin.gif
Atsakyti