Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

maniskis irgi tik ant pilvelio uzmiega. taip migdau nuo 3men.
daznai ir su iskeltu uzpakaliuku. beveik niekad nemiega ant nugaros.
o siaip tai skersai isligai po visa lovele duodasi, per nakti turbut 10kartu apsivercia smile.gif
Atsakyti
ir mano dukrytes megstamiausia poza iskelus uzpakaliuka thumbup.gif arba rankas aukstyn ant nugarytes ir pasisukus truputi sonu smile.gif kaip uzmiega taip ir gerai, nejudinu bijodama pazadinti, nes turime problemeliu su miegu, tik apkloju ir leidziu jai miegoti tokia poza kokia ji pasirinko! wink.gif
Atsakyti
na musu kai mazesne buvo apie metuku tai irgi miegodavo uzpakaliuku i virsu tongue.gif O dabar jau ir uzsikloja pati, ant sonelio miega, ant nugaros, buna kad ir kitam lovos gale miega smile.gif
Atsakyti
Nakčiai paguldau į lovytę ant nugarytės, kol einu pati miegoti randu ją kitam gale lovytės miegančią ant šoniuko.
Atsakyti
ant šono, nugarytės, pilvuko
Atsakyti
dazniausiai ant pilvuko pastacius uzpakaliuka biggrin.gif , bet buna ir ant nugarytes,ir ant sono ir dar labai megsta uzsidegti galvyte su kaldra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 17:01)
Sveikos 4u.gif Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?
Aciu uz jusu pasisakymus 4u.gif

mano džiaugsmas miega tokia pat poza smile.gif ir visą laiką...ir taip išriečia užpakaliuką ... blink.gif
Atsakyti
Ant sonelio arba ant nugarytes,kartais ant pilvelio.
Atsakyti
Labas, Man tik vienuolika metų, bet čia tikrai įdomi svetainė. noriu parašyti kaip sunku migdyti vaiką, Jūs tai žinot, nes pačios turit vaikų rolleyes.gif bet man kartą teko padėti kaimynei. Jos dvimetė ilgai negalėjo rasti vietos miegui ir pagaliau užmigo... virtuvėje ant stalo. lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Bent jau mieganciu vaiku nereguliuokime smile.gif kaip jiems patogu, taip jie ir miega. mirksiukas.gif Maniske labai vartosi, spardosi, blaskosi po visa lova, tai sunku pasakyti kokia poza dazniausiai miega...
Atsakyti
Mano sunelis uzmiega arba ant soniuko arba ant pilvuko, o per nakti vartosi visaip kaip tik jam iseina, ant nugarytes irgi nevengia paguleti smile.gif
Atsakyti
Ant soniuko arba ant nugarytes, bet daznai matau, kad megsta ant nugarytes ir rankas isskietus i virsu ar i sonus miegot. smile.gif
Atsakyti