Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

Poza tai poza... bet kažkodėl būtinai skersai lovos smile.gif Pamiega vakare valandėlę, ir jau nuskersavęs, tuoj kojytės įstringa tarp pagaliukų ir ajajajai biggrin.gif Tai jau patogiau guldytis pas save, tada galvą deda man ant pilvo ir kojoms iki sienos vietos užtenka... kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Parašysiu ne "kaip", o "kur". Ką manot apie vaiko miegą kartu su mama? Man tai atrodo kvaila ir svarbiausia, kenksminga vaikui. Suaugęs žmogus visokių bacilų turi, kurias permeta vaikui. Plius vaikas "nesavarankiškėja". Tiek čia to savarankiškumo, nu bet vis tiek. Ir taip vaikas mamaušis (nors visi vaikai mamaušiai). Mano galva, vaikas privalo turėt savo guolį, savo lovą, kurioje patogiai ilsėtųsi. O ne liptų motinai naktį ant galvos. Gyvenam atskirai, prievarta juk nepriversiu miegot atskirai. Siūliau lovytę, kurią turiu, normali Chicco firmos, sulankstoma, atsisakė. Motyvas - atseit pagrindas lievas biggrin.gif Normalus tas pagrindas, čiužinį galima įdėt. Kitas dar atseit motyvas, kurio nesako, bet aš ir taip žinau - vietos stoka. Gyvena 1-o kambario bute, nenori apsikraut atseit daiktais. Nu man vaiko gerovė svarbiau už jos sumautą vietos stoką. Išsivaizdinimas čia kartu su vaiku miegot naktį. Laukiu nuomonių, o ne moralų. p.s. Vaikui metai ir septyni mėnesiai.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 03 14, 18:27)
Poza tai poza... bet kažkodėl būtinai skersai lovos smile.gif Pamiega vakare valandėlę, ir jau nuskersavęs, tuoj kojytės įstringa tarp pagaliukų ir ajajajai biggrin.gif Tai jau patogiau guldytis pas save, tada galvą deda man ant pilvo ir kojoms iki sienos vietos užtenka... kol kas  lotuliukas.gif

va va pas mus taip pat lotuliukas.gif o jei miega su mumis lovoje tai galva iremia man tarp peciu,o kojas vyriu i nugara doh.gif vyras jau kelias melynes turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškis miega ant pilvo, pakišęs kojytes po savim ir užpakaliuką atkišęs biggrin.gif vaizdas nemirtingas thumbup.gif Ir šitaip nuo tos dienos, kai išmoko vartytis smile.gif
Atsakyti
musiske tai miega ant pilvo, uzpakaliuka pakelusi, ir pats geriausia miegas koju gale g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano mazyle irgi miega ant pilvuko iskleusi uspakaliuka.visada pataisau,paguldau ant soniuko,bet po keliu minuciu ji vel atsigula kaip jai patogiau smile.gif tai daugiau nebetrugdau jos miegelio smile.gif
Atsakyti
Siuo metu megstamiausia poza-ant pilvelio,iskelus uzpakaliuka smile.gif
Atsakyti
Ant pilvo,rankos po pagalve tongue.gif
Atsakyti
Kaip matau ant pilvuko iskelus uzpakali labai populiari poza. Maniske taip pat ja labai megsta, ir vis pagalvodavau, kad kazkaip keistai miega... Dar labai megsta ant nugarytes, issketus kojytes kaip varliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 06 balandžio 2010 - 20:49
DAugiausiai neramiai ir migruoja kiek savo lovoje tiek musu.Jau nekalbu kaip dantukai kalasi tai isviso nemiegam beveik doh.gif arba tik ankstyva ryta einam gult.
O jei ramiai tai taip retai kad jau mums buna per gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 04 04, 23:37)
Siuo metu megstamiausia poza-ant pilvelio,iskelus uzpakaliuka smile.gif

musiskioirgi tokia pat poza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(komodajis @ 2010 03 18, 23:23)
Mūsiškis miega ant pilvo, pakišęs kojytes po savim ir užpakaliuką atkišęs biggrin.gif  vaizdas nemirtingas thumbup.gif  Ir šitaip nuo tos dienos, kai išmoko vartytis smile.gif

drinks_cheers.gif Dukryte irgi taip miega biggrin.gif
Kartai miega ir ant sono bei nugaros..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 07 balandžio 2010 - 16:33