Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(paliulaite @ 2008 05 05, 17:11)
tikrai pakankamai manau smile.gif Zinoma, jei tavo kasos ilgos, tada gal ir blogiau..

Aha, iki juosmens ir dar apimties turi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 04 30, 20:29)
yra dar svarowskių, kurie ant plonos sruogos užsideda ir ant galvos kaip lašiukai atrodo. Gražu, aš juos derinsiu su kvietkais ševeliūroj.. tongue.gif
Pirkau tokius Pelenės parodoj, bet Vilniuj tai parda yra tokių grožybių... labai paprasta užsidėt... mirksiukas.gif

O kur Vilniuje tokia parde yra? bigsmile.gif begciau ieskoti, tik man reikia kazko su perliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 09:54)
O kur Vilniuje tokia parde yra?  bigsmile.gif begciau ieskoti, tik man reikia kazko su perliukais  wub.gif

Manyciau, jog tokiu puosmenu galetu buti pozemineje perejoje (link Europos) - "Peruku pasaulyje". Ten parduodami ivairus segtukai ir pan..
Sekmes beieskant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 08:54)
O kur Vilniuje tokia parde yra?  bigsmile.gif begciau ieskoti, tik man reikia kazko su perliukais  wub.gif

yra specializuota pardė. Ji yra pašiluose, netoli maximos, vienam grožio salone. Tiksliai nepasakysiu, bet jei labai reikia, tai rasčiau. O jei galų gale nerastum, tai savuosiu paskolyčiau.. mirksiukas.gif Nors nelabai į perliukus manieji panašūs, bet kai rinkausi, tai panašaus buvo kažkas, man tai labiau į rasos lašiukus panašūs buvo wub.gif , bet man spalva nelabai tiko...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 05 03, 10:01)
As pati irgi is kauno, bet neradau dar kirpejos.. mano kirpeja gali tik nuo 8 h daryt.. o man tai per velu  doh.gif Tai nzn kur dabar reiks ieskot..  unsure.gif

o gal galetum parekomenduoti savo kirpeja? blush2.gif nes man tai tinka ir po 8 valandos, tik kirpejos neturiu blink.gif
Atsakyti
as tai sukuosena darysiu www.amestista.lt sitame salone, gal kas daresi ten? kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 05 09, 11:44)
as tai sukuosena darysiu www.amestista.lt sitame salone, gal kas daresi ten? kokie atsiliepimai? rolleyes.gif

užmečiau dabar akį, tai atrodo darbai visai neblogai (nors man tos šukuosenos nepatinka, bet darbas atrodo gerai atliktas smile.gif ), tik kad kainos kažkaip nelabai realios - sušukavimas iki 45 Lt... g.gif ar čia kalbama ne apie šukuosenas... blink.gif gal žinai kokios ten iš tikrųjų kainos?
mane jau panika ima dėl šukuosenos doh.gif
Atsakyti
as tai turiu dovanu kupona ten, tai del to ir darausi ten. o del kainu tai suzinosiu siandien vakare, kadangi einu kalbetis su kirpeja tai pranesiu smile.gif
Papildyta:
kodel norint ikelti foto, man raso "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą" verysad.gif
Atsakyti
dar viena tokia paprasta... man wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 07, 00:29)
o gal galetum parekomenduoti savo kirpeja?  blush2.gif  nes man tai tinka ir po 8 valandos, tik kirpejos neturiu  blink.gif

Ji dirba Vitebsko IKI kur, netoli kalnieciu. Tai ten viduj tos parduotuves soliariumas ir kirpykla yra. Vaida vardas
Atsakyti
O man dabar del sukuosenos labiausiai galva skauda... su kirpeja jau susitariau, bet turbut teks sukuosenos atsisakyt, o tik paprasyt, kad koki dailesni susukavima padarytu ir tiek, nes i laika niekaip netilpsiu.... Nors ir priims 7 valanda, bet vistiek liktu per mazai laiko, kad sugrizt namo, spet pasipuost, ir i CMB nuvaziuot.... sad.gif Teks apsieit be sukuosenos....
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 05 10, 15:23)
O man dabar del sukuosenos labiausiai galva skauda... su kirpeja jau susitariau, bet turbut teks sukuosenos atsisakyt, o tik paprasyt, kad koki dailesni susukavima padarytu ir tiek, nes i laika niekaip netilpsiu.... Nors ir priims 7 valanda, bet vistiek liktu per mazai laiko, kad sugrizt namo, spet pasipuost, ir i CMB nuvaziuot.... sad.gif Teks apsieit be sukuosenos....

taigi, jei nesudetinga bus sukuosena, tai ilgai neturetu uztrukti. kelinta tau i CMB? mirksiukas.gif
Atsakyti