QUOTE(Lars @ 2008 06 13, 15:18)
BENICE: gal galiu paklaust patarimo. Mano plaukai truputį žemiau pečių ir ploni. Planuoju dėti prisegamus plaukus. Dar turiu kirpčiukus, kurie jau gan netrumpi. Noriu pasidaryti tokią šukuoseną, bet neįsivaizduoju kaip daryti priekyje, šiaip man tinka ir su kirpčiais ir be jų, bet man jaukiau kai ar tai šonu, ar kaip kitaip kris kirpčiai, bet ką su jais galima daryti tai neįsivaizduoju.
Su tokiais kipciais galima padaryti daug, jeigu kirpeja netinges ir ismanys sukuosenu mena. Kirpciukus galima nukreipti i sona padarant is ju lengva bangele, galima juos nukreipti i sona ir prisegti, kad kazkiek dengtu kagta, bet ir netrukdytu (o juos susukti tokiomis sruogomis,kaip kad sukuosenos galas susuktas).
Dar galima butu susegti i virsu (irgi tokiom susuktom sruogelem, kaip pati sukuosena), dar galima susegti i virsu nukreipiant i sona.
Taciau tiesus palaidi kirpciai (i prieki),manau,kad nelabai tiktu prie sitos sukuosenos. Beje, si sukuosena labai idomi, taciau siulau ja pasibandyti, nes kaip matote, visi plaukai yra susegti ir jeigu daryti naturalesni vaizda, tai reik maziau velimo, o jeigu jo maziau, tai plaukai susegami ir is sono gali atrodyti nlb..ypac jei galvos forma apvalesne. Tada atrodys kaip kamuoliukas toks...beplaukis. Taigi atsargiai, pasibandykite ja iki vestuviu.
Papildyta:
[quote=Lailatina,2008 06 13, 16:12]
O mane uzsirase kirpeja kad kai ateisiu manikiuro darytis is vakaro, tai susuks sruogas "saltu". atseit taip daug geriau laikysis ir graziau atrodys. Siaip man jokiu problemu su sruogu laikymusi, bet jei ten kokius kietus bigudukus paliks nakciai, tai kaip as issimiegosiu???
Manau, kad tikrai uzds kitus, plastmasinius arba metalinius. Yra ir minstu ,tokie kaip papilotai, bt kad tie nlb gai laikosi, miegot su jais nepatartina...Zodziu, turesite kankinimosi naktele...Jeigu neesate to bandziusi, tai nesiulau to daryti vestuviu nakti, jei padarysite, tai prisiminsite mano zodzius...(bus ne miegas, o laukimas - kada gi keltis...).O kad graziau bus nuo tu biguduku - didziausia nesamone. Isvis, pykstu as ant tu kirpeju, kur tingi sukt su znyplem, o susuka ant biguduku ir nuotaka visa nakti kankinasi
Siulau pasitikslinti ant kokiu biguduku suks arba pasibandyti su jais migoti iki vstuviu.
Papildyta:
QUOTE(vėjuke @ 2008 06 13, 18:56)
kaip manot, ar tokia šukuosena išsilaikytų visą dieną

su viena kirpėja tariausi, sako, kad su žnyplėmis padarius labai blogai laikytų
Priklauso, koks Jusu plauku tipas. Jeigu sunkus ir npaslankus, gali buti, kad nelaikys.