Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

QUOTE(Benice @ 2008 06 13, 14:23)
Tokiu segtuku yra turguje, specializuotose parduotuvese (pvz.: Sopeno g.10, Vokieciu g.)ir kitur, kur pardavinejama bizuterija. Pigiausi, aisku, turguje.

Labai aciu smile.gif
Atsakyti
BENICE: gal galiu paklaust patarimo. Mano plaukai truputį žemiau pečių ir ploni. Planuoju dėti prisegamus plaukus. Dar turiu kirpčiukus, kurie jau gan netrumpi. Noriu pasidaryti tokią šukuoseną, bet neįsivaizduoju kaip daryti priekyje, šiaip man tinka ir su kirpčiais ir be jų, bet man jaukiau kai ar tai šonu, ar kaip kitaip kris kirpčiai, bet ką su jais galima daryti tai neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 06 12, 06:44)
Na, pilnai Jus suprantu, tame ir yra apsurdas, kad mokate pilna kaina. Bandomoji turetu buti pigesne. As bandomosios kaina skaiciuoju ne nuo laiko, o nuo to, kiek priemoniu sunaudojau ir pan. (o bandome daznai ir po keleta sukuosenu), bet salonuose, tai aisku laikas-pinigai....O sakykite, tai Jums visa galva ten suko??? Nelabai suprantu esmes, tiesa sakant. Jeigu sukuosena ne imantri, kaip sakote - grabaneles, tai nematau butinybes sukti visu plauku. As tokiu atveju susuku pora sruogu arba bent jau prieki ir is to matosi ar laikys, ar vaizdas klientei priimtinas, visai nebutina sukti visu plauku, ypac, kad tas trunka ir nenaudojant priemoniu (ko stengiuo mazai naudoti per bandomaja, kad jos kaina butu visoms prieinama) issileidzia greitai.
Del tu smulkiu garbaneliu...ne visos kirpejos turi atitinkamu dydziu znypliu, todel ikalbineja susukti mazesnem (kuriu turi), apie bigudukus cia nekalbu, nes vestuvinei sukuosenai daryti ju nesiulyciau naudoti (na, del to, kad reikia po dziovintuvu gera valanda kaisti,po jo, kaip po pirteles - ismusa raudonis, nereikalingas nuovargis, o galiausiai ne visos sruogos vienodai isdziusta). Paneles, nesiduokite sukamos ant biguduku vestuviu diena, ta pati, o net grazesni vaizda galima isgauti su znyplemis, sruogos bus vienodo dydzio, tvarkingos.

O mane uzsirase kirpeja kad kai ateisiu manikiuro darytis is vakaro, tai susuks sruogas "saltu". atseit taip daug geriau laikysis ir graziau atrodys. Siaip man jokiu problemu su sruogu laikymusi, bet jei ten kokius kietus bigudukus paliks nakciai, tai kaip as issimiegosiu??? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2008 06 13, 13:18)
BENICE: gal galiu paklaust patarimo. Mano plaukai truputį žemiau pečių ir ploni. Planuoju dėti prisegamus plaukus. Dar turiu kirpčiukus, kurie jau gan netrumpi. Noriu pasidaryti tokią šukuoseną, bet neįsivaizduoju kaip daryti priekyje, šiaip man tinka ir su kirpčiais ir be jų, bet man jaukiau kai ar tai šonu, ar kaip kitaip kris kirpčiai, bet ką su jais galima daryti tai neįsivaizduoju.

Patiko "mano" sukuosena? mirksiukas.gif Man irgi sita nereliai grazi, ir man tiktu, bet vestuvem kirpeja patare daryti tokia kad sruogeliu ant peciu kiek kristu, nes as be veliumo busiu. O sita pasidarysiu kada kitai progai tongue.gif
O siaip manau prie tos sukuosenos deretu svelniai i sona nubraukti kirpciukai, taip kad deretu su visa likusia galva. Bet cia kirpeja vietoj jau patars kaip daryti.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 06 13, 08:38)
Na, is Jusu pasakojimu, tai...lekciau as nuo tokios kirpejos tolyn...na del "strypelio" to, juk koks skirtumas kuom suka, svarbu,kad atrodytu graziai. Esme tame, kad neklausia pagrindiniu dalyku (del to nuometo). Cia labai svarbu, ar nuotaka desis nuometa - tikrai. Reikia gi sutart, kur segsite, ar nuo jo neprisplos plaukai ir pan. Gal ji mane, kad Jus ne nuotaka?  smile.gif Del gelyciu, tai irgi, nesuprantu, kodel nepaklause Jusu. Tokiu budu tik rodo savo neprofesionaluma arba primygtinai pirsdama savo nuomone stengiasi isvengti Jusu komentaru, nes neturi kantrybes (o jos reikia daug - ta jau zinau).
Jeigu neturite galimybes pasikeisti kirpejos, tai issakykite jai, kas nepatinka, ko nenorite, kokio butent vaizdo norite (pabrezkite, kad smulkiu nenorite) ir tegu daro ka ismananti. Jeigu negalite nueiti pas ja iki vestuviu, tai pasiskambinkite jai, ta padaryti tikrai galima. Paaiskinkite viska, susakykite, kas nepatiko, tegul ir masto, kaip padaryti, kad Jums patiktu. Juk tai Jusu vestuves! Turite teise reikalauti tokios sukuosenos, kokios norite, o ne tokios, kokia moka padaryti kirpeja. Jei sakys, kad negali kitaip, nueikite pas kita, blogiau nepadarys (greiciasiai).

aciu labai uz patarimus 4u.gif turbut tikrai teks ieskoti kitos, nes grisiu pora savaiciu iki vestuviu, tai tikrai turesiu laiko pasidaryti bandomaja kitur smile.gif
o dar turiu toki klausimuka, ar netrukdo garbanavimui plauku iskarpymas, ar geriau, kai jie lygus? ax.gif nes as siaip juos siek tiek pakarpydavau, o dabar beveik 'susiauginau' lygius, bet kad ju labai daug ('kupeta'), o vasarai norisi siokio tokio lengvumo smile.gif
Atsakyti
kaip manot, ar tokia šukuosena išsilaikytų visą dieną g.gif su viena kirpėja tariausi, sako, kad su žnyplėmis padarius labai blogai laikytų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 13 birželio 2008 - 18:13
QUOTE(vėjuke @ 2008 06 13, 16:56)
kaip manot, ar tokia šukuosena išsilaikytų visą dieną  g.gif su viena kirpėja tariausi, sako, kad su žnyplėmis padarius labai blogai laikytų  unsure.gif

Taicia viskas priklauso kaip tavo plaukai garbanas laiko. o siaip juk turetu buti budas kaip kitaip sugarbaniuot kad laikytu, jei znyples per trumpa poveiki duoda...arba pabandyk pati sugarbaniuot kelias sruogas ir pazet kiek laikys.
Atsakyti
joa pritariu lailatina, nes pvz man laikosi net kelias dienas o draugei vos pora valandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 06 13, 17:56)
kaip manot, ar tokia šukuosena išsilaikytų visą dieną  g.gif su viena kirpėja tariausi, sako, kad su žnyplėmis padarius labai blogai laikytų  unsure.gif

As tokias esu turejusi ir mano plaukai gan paslankus, padaryta is pat ryto i popiete jau leidosi. Dar priklauso ir nuo plauku ilgio, ar daug svorio temps zemyn.
Atsakyti
pagaliau as apsiraminau. Susiradau kita stiliste, kuri mane apramino, kad nera mano plaukai tokie jau problematiski, ir kad galimu sukuosenu pasirinkimas tikrai didesnis, nei buvo sakiusi pirmoji kirpeja, kuri pasiule tik vieninteli varianta - sukeltu sruogeliu mazgiukai su kysanciais galiukais. O dar si stiliste ir makiaza daro, ir atvaziuos i namus - taigi viskas tiesiog puiku. Apziurejusi suknele, verini, pasake, kad jau turi puikiu ideju sukuosenai ir makiazui - taigi dabar jau manau, kad tikrai busiu grazi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 13, 13:48)
Mergytes, gal zinote, kur galima isigyti segtuku plaukams, net nezinau kaip aiskiai pavadinti, na su blizgančiom gelytėm galuose ar pan.?  blush-anim-cl.gif
Aciu smile.gif

O man tai sitas rupestis atpuole, nes irgi neisivaizduoju. Bet mano stiliste sake pati paieskos kas labiausiai tiktu prie mano sukneles ir verinio, ir nupirks, tai man nereiks bludyt ieskant nezinia ko cool.gif Dar nupirkciau kazka ne tokio.... Juk be abejo ji pati geriau zino kas ir kaip tvirtinasi i plaukus, ir kas geriau atrodys.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 06 13, 15:18)

Su tokiais kipciais galima padaryti daug, jeigu kirpeja netinges ir ismanys sukuosenu mena. Kirpciukus galima nukreipti i sona padarant is ju lengva bangele, galima juos nukreipti i sona ir prisegti, kad kazkiek dengtu kagta, bet ir netrukdytu (o juos susukti tokiomis sruogomis,kaip kad sukuosenos galas susuktas).
Dar galima butu susegti i virsu (irgi tokiom susuktom sruogelem, kaip pati sukuosena), dar galima susegti i virsu nukreipiant i sona.
Taciau tiesus palaidi kirpciai (i prieki),manau,kad nelabai tiktu prie sitos sukuosenos. Beje, si sukuosena labai idomi, taciau siulau ja pasibandyti, nes kaip matote, visi plaukai yra susegti ir jeigu daryti naturalesni vaizda, tai reik maziau velimo, o jeigu jo maziau, tai plaukai susegami ir is sono gali atrodyti nlb..ypac jei galvos forma apvalesne. Tada atrodys kaip kamuoliukas toks...beplaukis. Taigi atsargiai, pasibandykite ja iki vestuviu.
Papildyta:
[quote=Lailatina,2008 06 13, 16:12]
O mane uzsirase kirpeja kad kai ateisiu manikiuro darytis is vakaro, tai susuks sruogas "saltu". atseit taip daug geriau laikysis ir graziau atrodys. Siaip man jokiu problemu su sruogu laikymusi, bet jei ten kokius kietus bigudukus paliks nakciai, tai kaip as issimiegosiu??? doh.gif

Manau, kad tikrai uzds kitus, plastmasinius arba metalinius. Yra ir minstu ,tokie kaip papilotai, bt kad tie nlb gai laikosi, miegot su jais nepatartina...Zodziu, turesite kankinimosi naktele...Jeigu neesate to bandziusi, tai nesiulau to daryti vestuviu nakti, jei padarysite, tai prisiminsite mano zodzius...(bus ne miegas, o laukimas - kada gi keltis...).O kad graziau bus nuo tu biguduku - didziausia nesamone. Isvis, pykstu as ant tu kirpeju, kur tingi sukt su znyplem, o susuka ant biguduku ir nuotaka visa nakti kankinasi schmoll.gif
Siulau pasitikslinti ant kokiu biguduku suks arba pasibandyti su jais migoti iki vstuviu.
Papildyta:
QUOTE(vėjuke @ 2008 06 13, 18:56)

Priklauso, koks Jusu plauku tipas. Jeigu sunkus ir npaslankus, gali buti, kad nelaikys.
Atsakyti
Del tu biguduku, tai tikrai.. doh.gif Man aisku, ne nakciai juos suko, bet ryte, kai dare sukuosena.. Gal tik is trecio karto isdziuvo plaukai, vis kiso po tuo "bliudu", nzn kaip jis vadinas biggrin.gif Jau paskui ir galvos oda svilint pradejo tie bigudukui ikaite, o isleidzia ir slapios garbanos, ir vel atgal.. doh.gif Tai labai velavau su ta sukuosena, o rezultatu likau labai nepatenkinta, padare, kaip pensininke kokia, grizau namo ir draskiau ta sukuosena verkdama, gerai, kad ne mano vestuves buvo..
Atsakyti