Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

Del biguduku, visiksai sutinku, man viena karta irgi plaukus suko su jais, pakiso po tuo dziovintuvu, sedejau ilgai, o rezultatas nekoks, plaukai iki galo neisdziuvo, garbanoos buvo tokios labai silnos, tai tada kirpeja is naujo visus plaukus su znyplem dar suko, tada jau gerai atrode ir laikesi labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 16 birželio 2008 - 09:33
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 16, 09:32)
Del biguduku, visiksai sutinku, man viena karta irgi plaukus suko su jais, pakiso po tuo dziovintuvu, sedejau ilgai, o rezultatas nekoks, plaukai iki galo neisdziuvo, garbanoos buvo tokios labai silnos, tai tada kirpeja is naujo visus plaukus su znyplem dar suko, tada jau gerai atrode ir laikesi labai gerai.

Matai, taves nekankino, o mane kiso po juo tol, kol plaukai visiskai isdziuvo.. Tai isivaziduok, kol as ten dziovinausi, ji vienai spejo plaukus nudazyti, kita apkirpti.. doh.gif Kosmaras..
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 06 16, 10:36)
Matai, taves nekankino, o mane kiso po juo tol, kol plaukai visiskai isdziuvo.. Tai isivaziduok, kol as ten dziovinausi, ji vienai spejo plaukus nudazyti, kita apkirpti..  doh.gif  Kosmaras..

Tai va, as ta pati ir aiskinu. Vestuviu diena - tai netinkama priemone sukti garbanas. Arba po dziovintuvu kankiniesi, arba nemiegi visa nakti...O po dziovintuvu dar nereikalingai oda bei plaukus svilina, nes tie, kurie isdziuve, kaitinami dar (nors jau nereiktu), o negali gi pusu galvos ikist, reik visa biggrin.gif Cia tarybiniu laiku tas budas. Juk dabar yra pilna tu znypliu, ivairiausiu dydziu, maksimum 2 val. ir grazios garbanos yra! 4u.gif O kankintis su tais bigudukais...ka as zinau. Aisku kirpejai lengviau, susuka, pakisa po dziovintuvu ir sedek, o tuo metu jin dar ka nors aptarnauja...o stovet 2val. ir sukt znyplemis, tai laikas...kantrybes reik...
Nupeikiau db tuos bigudukus, kad jau visom noras prapuls lotuliukas.gif Bet kad tiesa tas...kas bande, tas zino, ne pati sugalvojau ax.gif
Atsakyti
yra sukuosenu kurias darant reikia pries tai susukti plaukus ant biguduku. taip, kad tas pasenes budas irgi reikalingas .
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 06 16, 11:50)
yra sukuosenu kurias darant reikia  pries  tai susukti plaukus ant biguduku. taip, kad tas pasenes budas irgi reikalingas .

Tikrai? Tai tada prasau pasakyti, kokia gi tai turetu buti sukuosena? Nes viska galima padaryti ir su znyplemis - cia is savo patirties sakau. Na negaliu cia sakyti, kad Jus klystate, kol nepasakysite, kokia ta sukuosena. Buciau dekinga, gal suzinosiu ka naujo ax.gif Nors abejoju...vargu ar per pastarasias dienas kas nors isrado nauja dvirati. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 06 17, 13:45)
Tikrai? Tai tada prasau pasakyti, kokia gi tai turetu buti sukuosena? Nes viska galima padaryti ir su znyplemis - cia is savo patirties sakau. Na negaliu cia sakyti, kad Jus klystate, kol nepasakysite, kokia ta sukuosena. Buciau dekinga, gal suzinosiu ka naujo ax.gif  Nors abejoju...vargu ar per pastarasias dienas kas nors isrado nauja dvirati.  g.gif

Esu as kirpyklose isbandziusi visus plauku garbanavimo budus, nes labai megstu garbanas biggrin.gif
Taigi isvados mano tokios - garbanos ilgiausiai laiko, kai reikia ilgai galva ikisus sedeti po karstu gaubtu, nes dvi dienas vaiksciojau garbanota, bet jokios nelabai naturalios tada atrodo.
Antra, bandziau ir su znyplemis, taciau trumpiausiai laike, kol buni kirpykloje, tai grazu, po valandos, jos gerokai nutysta.
Trecia, man labiausiai patinkantis budas - tai karsti bigudukai. Po ju garbanos ir neturaliai atrodo ir islaiko diena.

Tas budas, kai per nakti su bigudukais reika miegot, tai gerokai pasenes, arba tinkantis garbanoms namu salygomis. As taip kartais pakenciu, kai neinu i kirpykla, bet noriu buti garbanot, taciau kaip po tokios nakteles kakla skauda.... schmoll.gif
Atsakyti
Benice, tu kaip kirpeja gal zinai kur galima nupirkti tokiu kristaliuku plaukams, aciu 4u.gif
[attachmentid=146885][attachmentid=146886]
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 17, 15:57)
Benice, tu kaip kirpeja gal zinai kur galima nupirkti tokiu kristaliuku plaukams, aciu  4u.gif

Tokiu kristoliuku siulyciau ieskoti "Peruku pasaulyje", tame filiale, kur yra pozemineje perejoje einant prekybos centro EUROPA link (cia apie Vilniu kalbu - zinoma) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 17, 15:57)
Benice, tu kaip kirpeja gal zinai kur galima nupirkti tokiu kristaliuku plaukams, aciu  4u.gif

Aš ne Benice, bet "Droge" mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 06 17, 16:01)
Aš ne Benice, bet "Droge" mačiau  4u.gif

smile.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 06 17, 10:45)
Tikrai? Tai tada prasau pasakyti, kokia gi tai turetu buti sukuosena? Nes viska galima padaryti ir su znyplemis - cia is savo patirties sakau. Na negaliu cia sakyti, kad Jus klystate, kol nepasakysite, kokia ta sukuosena. Buciau dekinga, gal suzinosiu ka naujo ax.gif  Nors abejoju...vargu ar per pastarasias dienas kas nors isrado nauja dvirati.  g.gif

As ne kirpeja, bet dirbu grozio salonu sferoje ir jau nnn metu. Tai tikrai maciau yvairiausiu garbanu, sukuosenu. Su znyplem gal ir galima padaryti viska, bet vaizdas skiriasi kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 06 17, 16:13)
As ne kirpeja, bet dirbu grozio salonu sferoje ir jau nnn metu. Tai tikrai maciau yvairiausiu garbanu, sukuosenu. Su znyplem gal ir galima padaryti viska, bet vaizdas skiriasi kaip diena ir naktis.

Na, cia nuomones reikalas, as tokiu dideliu skirtumu neizvelgiu. Pagalvokite logiskai: kadangi dabar yra ivairiausiu dydziu znypliu, tai ir galimybes labai placios. Kai sruoga yra susukama (tokiu pat budu) ant tokio pat dydzio znypliu ar biguduko ir po to ta sruoga veikia karstis, tai kur ir kame yra skirtumas? ax.gif Taigi jokio...Isvada - viskas priklauso nuo to, kaip tu ta sruoga susuksi, kokiu budu.
Aisku, reikia pazymeti, kad yra skirtingi plauku tipai ir vieni laikosi geriau, jeigu sukama bigudukais, kiti - jeigu znyplem smile.gif
Atsakyti