Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 8

siaubas siaubas siaubas schmoll.gif negaliu ziureti, greiciau kitas puslapis atsiverstu... blink.gif

o, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juruze: 19 birželio 2008 - 10:37
user posted image

user posted image

Atsakyti
As net nezinau kokios tiksliai noreciau sukuosenos siai svarbiai progai... g.gif
Tik viena zinau, kad noriu ilgu plauku....neturesiu veliumo, tik karunele...bet irgi nezinau, gal geriau siaip kokiu papuosimu geriau... doh.gif
nezinau...pasimetus esu visai... doh.gif
Atsakyti
tikiuosi šitos nebus baisios... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 19 birželio 2008 - 11:46
Man kol kas graziausia visu laiku nuotakos sukuosena tokia a la Jessica bigsmile.gif :

is priekio:
user posted image

is nugaros:
user posted image

Bet tam reikia ziaaaaurai geros/gero plauku stilisto, nes kartais gali gautis ir va taip biggrin.gif :

user posted image doh.gif schmoll.gif

Atrodo sukuosenos principas tas pats, bet vaizdas kaip diena nuo nakties skiriais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 19, 09:45)
swoon.gif  beee.gif  fui fui fui taip tik ruskes sukuojasi... Arba kaimo kirpejos tokias sukuosenas daro. Baisiau negu baisu

Na, čia dar reikėtų pagalvoti, KADA darytos tos šukuosenos. Fotkės internete gali būti ir 10 metų senumo. Užtenka ir į mūsų, lietuvaičių, šukuosenas, darytas prieš 10-12 metų, pažiūrėti, kad pasibaisėti biggrin.gif Tortai buvo paskutinis mados klyksmas, tiek ant galvos, tiek ir ant kūno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 19, 15:09)
Na, čia dar reikėtų pagalvoti, KADA darytos tos šukuosenos. Fotkės internete gali būti ir 10 metų senumo. Užtenka ir į mūsų, lietuvaičių, šukuosenas, darytas prieš 10-12 metų, pažiūrėti, kad pasibaisėti biggrin.gif Tortai buvo paskutinis mados klyksmas, tiek ant galvos, tiek ir ant kūno biggrin.gif

smile.gif Pritariu. Nos tortu megeju yra ir iki siol, net nebutinai Jusu vadinamuju "ruskiu". Skirtingi zmoniu skoniai, negalima sakyti, kad tortai, tai baisu, kai kurioms jie tinka ir ne visos savo vestuviu diena nori eiti su palaidais plaukais ir vos vos subanguotais. Kai kurioms cia kaip tik, atrodo labai prasta ir nepuosnu schmoll.gif Taigi gerbkime kitu nuomones, jei zmogus idejo tokiu pavyzdeliu, sakykim aciu (juk ir jie tarnauja kaip pavyzdziai), pries peikdamos motyvuokime, o ne apybrezynekime vienu teiginiu - "tortas". Vat kai sakome apie "apkrovima", kad per daug visko prikrauta ir pan..tai jau labiau motyvuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 06 19, 12:58)
Man kol kas graziausia visu laiku nuotakos sukuosena tokia a la Jessica  bigsmile.gif :

is priekio:
user posted image

is nugaros:
user posted image

Bet tam reikia ziaaaaurai geros/gero plauku stilisto, nes kartais gali gautis ir va taip biggrin.gif :

user posted image  doh.gif  schmoll.gif

Atrodo sukuosenos principas tas pats, bet vaizdas kaip diena nuo nakties skiriais  rolleyes.gif

Sauniai Jesisca atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 19, 09:45)
swoon.gif  beee.gif  fui fui fui taip tik ruskes sukuojasi... Arba kaimo kirpejos tokias sukuosenas daro. Baisiau negu baisu

Navaryk, gerai? Niu, as esu ruse, bet tos sukuosenos man visiskai nepatinka ir niekada tokios nadaryciau. Taip kad nereikia cia skirti zmones pagal nacijas doh.gif PVZ, vagiu yra kaip lietuviu, taip ir rusu; zuidiku- kaip lietuviu, taip ir rusu. Taip ir su tuom sukuosenom. Yra ir lietuvaiciu, kurios tortu nori, yra ir rusiu (ir italiu, ir prancuziu ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 06 19, 19:34)
Navaryk, gerai? Niu, as esu ruse, bet tos sukuosenos man visiskai nepatinka ir niekada tokios nadaryciau. Taip kad nereikia cia skirti zmones pagal nacijas doh.gif PVZ, vagiu yra kaip lietuviu, taip ir rusu;  zuidiku- kaip lietuviu, taip ir rusu. Taip ir su tuom sukuosenom. Yra ir lietuvaiciu, kurios tortu nori, yra ir rusiu (ir italiu, ir prancuziu ir t.t.)

katee nu nesuasmenink taip sito.. mirksiukas.gif na zmogus vadovaujasi stereotipais doh.gif Daro didele klaida, nes yra rusiuku tokiu stilingu, kad kai kurioms lietuvaitems dar toli plaukti. Gal dar nesutiko tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SPANGALE @ 2008 06 19, 12:37)
As net nezinau kokios tiksliai noreciau sukuosenos siai svarbiai progai... g.gif
Tik viena zinau, kad noriu ilgu plauku....neturesiu veliumo, tik karunele...bet irgi nezinau, gal geriau siaip kokiu papuosimu geriau... doh.gif
nezinau...pasimetus esu visai... doh.gif

o apskritai kur galima įsigyti tas karūnėles?
Atsakyti
Cia is vokieciu forumo
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti