Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(simbulka @ 2009 02 02, 19:12)
labas
yra toks prausylis ana lotan barbados, snd ji nusipirkau uz 58lt poveikio dar nezinau bet pabandysiu pasidalinsiu, man ji rekomandavo pazystama salono savininke kuri preliauja sia kosmetika, sake kad tai puiki priemon veidui prausti ir makiaza nuimti, turiu ana lotan balanseri krema nerealus dalykelis, mokejau 38lt uztenka pusantro men, oda sausa buvo problematiska o po sio kremo atsigavo
Papildyta:

Dekui, zinosim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ligita8352 @ 2009 02 03, 15:46)

tikekimes kad mergina suklydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbulka @ 2009 02 02, 17:12)
yra toks prausylis ana lotan barbados, snd ji nusipirkau uz 58lt poveikio dar nezinau bet pabandysiu pasidalinsiu,

Lauksim atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 03 vasario 2009 - 20:47
Mergaites kokiai odai tinka ana lotan auksinis naktinis kremas?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2009 02 04, 09:11)
Mergaites kokiai odai tinka ana lotan auksinis naktinis kremas?

turiu Anos Lotan produktu kataloga smile.gif auksinis naktinis kremas idealiai tinka sausai ir labai sausai odai, nors ir normaliai odai tikrai tinkamas smile.gif sudetyje yra vasku, alieju, idomu ar jis labai jau riebus? mano oda i riebuma labiau, tai jauciu nelabai tiktu, neisigertu g.gif as nakciai naudoju stipriai drekinanti Aloe Vera Gel
Atsakyti
Patarkit kokį gerą paakių kremuką iš Anna Lotan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2009 02 06, 18:14)
Patarkit kokį gerą paakių kremuką iš Anna Lotan  mirksiukas.gif

Kiek žinau, jų ten ne kažkiek yra smile.gif yra kremukas ir gelis smile.gif kremukas - vyresnei odai, gelis - jaunesnei smile.gif Aš naudoju gelį smile.gif
Na bent jau LT paprastai tik tiek yra smile.gif
Atsakyti
merginos pasidalinsiu savo ispudziais, kaip pries tai rasiau isigyjau barbados valikti, siaip ka pie ji galiu pasakyti savaite panaudojus , siaip veido oda valo labai gerai super dalykas, reik poto labai gerai ja nuprausti nes kitaip ji labai sauseja jei prausyklio kazkiek lieka....siaip po jo prausimo dar tepuosi BALENSER kremu tai tada super odele svyti, jei be kremo ryte atsikelus labai tokia kaip sutraukta oda atrodo...butinai valiktlis+ kremas.Beja gal kuri esat naudojus krema apsaugini nuo saules ir pigmentinem demem balint?idomu butu suzinoti atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(simbulka @ 2009 02 10, 23:24)
merginos pasidalinsiu savo ispudziais, kaip pries tai rasiau isigyjau barbados valikti, siaip ka pie ji galiu pasakyti savaite panaudojus , siaip veido oda valo labai gerai super dalykas, reik poto labai gerai ja nuprausti nes kitaip ji labai sauseja jei prausyklio kazkiek lieka....siaip po jo prausimo dar tepuosi BALENSER kremu tai tada super odele svyti, jei be kremo ryte atsikelus labai tokia kaip sutraukta oda atrodo...butinai valiktlis+ kremas.Beja gal kuri esat naudojus krema apsaugini nuo saules ir pigmentinem demem balint?idomu butu suzinoti atsiliepimus

Na šiaip visada po valiklio reikia kremo, kitaip net negalima... turėtų ir būt: valiklis, tonikas (valiklio likučiams nuimti), kremas - tik aš vietoj toniko vandenį naudoju paprastai, nors jų būna tokių paprastų, su ramunėlėm, beveik kaip vandenukas, tik taip nesausina.
O tą kremuką šiek tiek bandžiau, bet nedaug, nes jis riebokas... tai man iš karto viską, kas įmanoma, ir užkemša.
Atsakyti
Gal kuri pastarosiomis dienomis buvote Gedimino pr. vaistinėje, kur parduoda Anna Lotan? Nežinau, ar važiuoti, ar turės išpilstyto Barbados kremo.
Praeitą kartą jo neturėjo (tik didelėj talpoj už 180 Lt).
Beje, nemačiau flegmatiškiau dirbančios ir nemalonesnės bobos, negu ta vaistininkė, kur Gedimino pr. vaistinėje prie vaistų gamybos... Kai paklausiau, kada bus galima įsigyti Barbados, susiraukusi pasakė, kad nėra kam išfasuoti, o kada fasuos - neaišku. Ėjau į tą vaistinę pėsčiomis nuo CUP per lietų, tai labai "pradžiugino" toks bendravimas...
Atsakyti
Rasau ir as savo atsiliepimus smile.gif Bandziau jau kelis kartus mirtu kauke jautriai odai - na kazkokio ypatingo poveikio nepamaciau unsure.gif Nes pvz., po purvo kaukes tai oda tokia lygi skaisti buna smile.gif Gal reikia ilgiau panaudoti - ziuresim.

Papildyta:
QUOTE(kismet @ 2009 02 11, 09:39)
Gal kuri pastarosiomis dienomis buvote Gedimino pr. vaistinėje, kur parduoda Anna Lotan? Nežinau, ar važiuoti, ar turės išpilstyto Barbados kremo.
Praeitą kartą jo neturėjo (tik didelėj talpoj už 180 Lt).
Beje, nemačiau flegmatiškiau dirbančios ir nemalonesnės bobos, negu ta vaistininkė, kur Gedimino pr. vaistinėje prie vaistų gamybos... Kai paklausiau, kada bus galima įsigyti Barbados, susiraukusi pasakė, kad nėra kam išfasuoti, o kada fasuos - neaišku. Ėjau į tą vaistinę pėsčiomis nuo CUP per lietų, tai labai "pradžiugino" toks bendravimas...

Itariu ir as pas ta pacia pirkau drinks_cheers.gif Sako - nera jokiu kremu. Tai sakau duokit is vitrinos, ten yra viskas, ko man reikia. Kaip drebtelejo man - tai kur ten virtrinoj, nieko ten nera biggrin.gif doh.gif Tai pirstu parodziau kiekviena dezute. O jau nepasitenkinimas buvo moteriskes.... Na man tai juokas sueme, kokiu zmoniu keistu buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 11 vasario 2009 - 11:12
As pries kremukus visada naudoju tonikus, turiu 2: pirmas - sausai odai- jis tikrai toks kaip vandenukas, taciau su vaistazolem, jis man super, vasara kartais atrodo, kad net kremo nereikia, na, o kai paberia veida, naudoju riebiai odai - tai jis su arbatmedziu, irgi neblogas, sutraukia poras, siek tiek padezinfekuoja.

Beje, akiu kremukus irgi turiu abu, ir geli ir krema. Man 25, bet visiek labiau patinka kremukas, jis siek tiek palygina paakiu oda, o taip pat stipriau pamaitina, dazaniau tepu vakare, tad ryte oda atrodo atsigavus. Na, o geli naudoju kuomet yra paburke paakiai.

Drekiklis su salaviju - superinis kremas, taciau ziemai nelabai tinka, nera jis labai riebus, todel jo uztepus gali nusalti odyte.

Teko naudoti antiperspiranta - nepatiko... Taip, naturalus, taciau po kurio laiko, toks vaizdas, kad priprato mano oda ir atsirasdavo kvapas, be to, prakaitavimo nesulaiko, kartais nemalonu su "slapiom" demem vaikscioti.

Aromatine zele - po depiliacijos, tikrai labai gera, ramina, saldo oda, be to slopina plaukeliu augima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglyte: 15 vasario 2009 - 09:39
QUOTE(spyglyte @ 2009 02 15, 09:37)
As pries kremukus visada naudoju tonikus, turiu 2: pirmas - sausai odai- jis tikrai toks kaip vandenukas, taciau su vaistazolem, jis man super, vasara kartais atrodo, kad net kremo nereikia, na, o kai paberia veida, naudoju riebiai odai - tai jis su arbatmedziu, irgi neblogas, sutraukia poras, siek tiek padezinfekuoja.

Beje, akiu kremukus irgi turiu abu, ir geli ir krema. Man 25, bet visiek labiau patinka kremukas, jis siek tiek palygina paakiu oda, o taip pat stipriau pamaitina, dazaniau tepu vakare, tad ryte oda atrodo atsigavus. Na, o geli naudoju kuomet yra paburke paakiai.

Drekiklis su salaviju - superinis kremas, taciau ziemai nelabai tinka, nera jis labai riebus, todel jo uztepus gali nusalti odyte.

Teko naudoti antiperspiranta - nepatiko... Taip, naturalus, taciau po kurio laiko, toks vaizdas, kad priprato mano oda ir atsirasdavo kvapas, be to, prakaitavimo nesulaiko, kartais nemalonu su "slapiom" demem vaikscioti.

Aromatine zele - po depiliacijos, tikrai labai gera, ramina, saldo oda, be to slopina plaukeliu augima smile.gif

O tonikai - su vaistazolem ir su arbatmedziu is kur? anna lotan?
Beje, merginos, gal patikslinsit man, kur yra gedimino vaistine? Anksciau kaune gyvenau, o Vilniuj sviezia visai... blush2.gif
Atsakyti