Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(Vilmika @ 2009 06 26, 13:24)
Laba diena norėjau paklausti , kur šios kosmetikos galima įsigyti ?

Vaistinėse kai kuriose arba kai kuriuose salonuose... kai kurios kosmetologės pačios pardavinėja, bet oficialiai tik Rožyno spa ir Sugiharoje; gal dabar dar koks atsirado...
Vaistinėse paprastai pilstyta (nors užveža ir originaliose pakuotėse), salonuose - originalioj pakuotėj...
Atsakyti
Gal ir kvailo klausimo pakalusiu, bet kaip jus visos kalbat apie barbados krema - ir kaip suprantu, pilstomo kaina apie 17 lt?...as pati turiu originalioj pakuotej barbados oily skin balm, ir jis man kainavo (ametistejoj) 67 lt - 70 ml. tai zodziu kalusimas toks, kad gal ne apie ta pati barbadosa kalbam?....nes si serija, o tame tarpe kremai ir balzamai, yra keli http://www.annalotan..._skin_care.html
Tai apie kuri barbadosa jus cia kalbat?
Ta, kuri turiu as, esu labai patenkinta, bet tik kad kaina jo nemaza, tai va uzklydau paieskot info, kur rast pigiau, ir radau jusu foruma.... Tai jei jus kalbat butent apie toki barbadosa, kaip minejau auksciau ...tai vaziuosi pirkt ir bandyt pilstomo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasrai @ 2009 07 21, 17:21)
Gal ir kvailo klausimo pakalusiu, bet kaip jus visos  kalbat apie barbados krema - ir kaip suprantu, pilstomo kaina apie 17 lt?...as pati turiu originalioj pakuotej barbados oily skin balm, ir jis man kainavo (ametistejoj) 67 lt - 70 ml. tai zodziu kalusimas toks, kad gal ne apie ta pati barbadosa kalbam?....nes si serija,  o tame tarpe kremai ir balzamai, yra keli http://www.annalotan..._skin_care.html
Tai apie kuri barbadosa jus cia kalbat?
Ta, kuri turiu as, esu labai patenkinta, bet tik kad kaina jo nemaza, tai va uzklydau paieskot info, kur rast pigiau, ir radau jusu foruma.... Tai jei jus kalbat butent apie toki barbadosa, kaip minejau auksciau ...tai vaziuosi pirkt ir bandyt pilstomo. thumbup.gif

Čia kalba tikrai eina apie tą patį kremą. Tiesiog už 17 Lt tikrai gausite ne 70 ml. Bijau pameluoti kiek, bet tikrai mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 07 22, 07:01)
Čia kalba tikrai eina apie tą patį kremą. Tiesiog už 17 Lt tikrai gausite ne 70 ml. Bijau pameluoti kiek, bet tikrai mažiau.

50 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 07 22, 07:01)

QUOTE(rsc @ 2009 07 22, 09:13)

aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 22, 10:13)

ir įtariu, kad ne 50ml, o 50g... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 07 22, 20:23)
ir įtariu, kad ne 50ml, o 50g... smile.gif

Vienetu neraso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 24, 09:40)
Vienetu neraso unsure.gif

Kai kuriose vaistinėse rašo, kai kuriose ne. Ten kur rašydavo, būdavo g.
Atsakyti
Mergaites,gal kuri zinote,kur butu galima pigiau,nei kosmetikos parduotuvese, nusipirkti "Anna Lotan" veido kremo ir kitos kosmetikos ? Kiek ieskojau supermamose,neradau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 07 27, 17:04)
Mergaites,gal kuri zinote,kur butu galima pigiau,nei kosmetikos parduotuvese, nusipirkti  "Anna Lotan" veido kremo ir kitos kosmetikos ? Kiek ieskojau supermamose,neradau  rolleyes.gif .

Vu vaistineje berods
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 27, 19:24)
Vu vaistineje berods

Kazin ar vaistineje yra sios firmos kosmetikos.Man neteko matyti.O jai ir butu,tai kaina nemanau,kad skirtusi nuo kosmetikos parduotuviu,bet vis viena,aciu smile.gif . As galvojau gal kas zino,kad kokia panele supermamose platina sia kosmetika,nes buna zymiai pigiau smile.gif .Bandysiu dar kitu keliu pasiieskoti .
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 07 28, 17:26)
Kazin ar vaistineje yra sios firmos kosmetikos.Man neteko matyti.O jai ir butu,tai kaina nemanau,kad skirtusi nuo kosmetikos parduotuviu,bet vis viena,aciu  smile.gif . As galvojau gal kas zino,kad kokia panele supermamose platina sia kosmetika,nes buna zymiai pigiau  smile.gif .Bandysiu dar kitu keliu pasiieskoti .

VU universitetinėje jinai išpilstyta į mažesnę tarą. Todėl jei nori nusipirkti pvz. pabandymui ar šiaip ne super didelį kiekį, tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti