Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(KERERA @ 2009 09 09, 19:30)
Valerijono vaistineje.

Neseniai gavau auksini veido valikli. Tai taip susizavejau, kad dabar ir kitu priemoniu panorau. Iki siol naudojau Mary Kay, tai nera net ka lyginti... Po odos valymo su Lotan, atrodo, kad oda susibalansavo, net kremu jokiu nesinori tepti

Kas cia per auksinis valiklis? Gal galima butu placiau? As tai irgi negaliu atsidziaugt atradus sia kosmetika,kazkaip man labai tiko, mano oda poreta,misri i riebuma,kartais issauseja vietom,zodziu nesuprasi,visos bedos viename biggrin.gif ,tai man labiausiai pasiteisino metodas nenaudoti jokiu stipraus poveikio priemoniu,ne sausint odos,ka daznai daro riebios odos savininkes, o svelniai valyti ir drekinti, tam naudoju AL skysta mineralini muila, tonika riebiai ir jautriai odai, balancer krema ir kartais ji keiciu alijosiaus geliu. Taip pat alijosiaus gelio kauke pasidarau kartais ,taip pat naudoju sutraukiancia purvo kauke.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 09, 21:41)
Kas cia per auksinis valiklis? Gal galima butu placiau? As tai irgi negaliu atsidziaugt atradus sia kosmetika,kazkaip man labai tiko, mano oda poreta,misri i riebuma,kartais issauseja vietom,zodziu nesuprasi,visos bedos viename  biggrin.gif ,tai man labiausiai pasiteisino metodas nenaudoti jokiu stipraus poveikio priemoniu,ne sausint odos,ka daznai daro riebios odos savininkes, o svelniai valyti ir drekinti, tam naudoju AL skysta mineralini muila, tonika riebiai ir jautriai odai, balancer krema ir kartais ji keiciu alijosiaus geliu. Taip pat alijosiaus gelio kauke pasidarau kartais ,taip pat naudoju sutraukiancia purvo kauke.

Auksinė serija labiau brandžiai odai skirta, kiek girdėjau, sausesnei... Čia liquid gold serija, va aprašymas angliškai http://www.annalotan..._skin_care.html
Atsakyti
Gal zinot ar dabar Lukiskiu vaistinej turi Barbados pilstomo ir kokia kaina?
Atsakyti
gal atsiras zinanciu kas ten per anos lotan milteliai balti? kosmetologe man po veido valymo ant kremo dar tu milteliu patepe,tai labai apramino oda ir labai svelnus veidas buvo. ieskojau sugiharos psl neradau jokiu milteliu. cia lyg nuo spuogu jie ir riebiai odai skirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 09 23, 22:37)
gal atsiras zinanciu kas ten per anos lotan milteliai balti? kosmetologe man po veido valymo ant kremo dar tu milteliu patepe,tai labai apramino oda ir labai svelnus veidas buvo. ieskojau sugiharos psl neradau jokiu milteliu. cia lyg nuo spuogu jie ir riebiai odai skirti smile.gif

Sugiharos puslapyje manau neradai del to, kad jie parduodami tik profesionalams, o ne eiliniam vartotojui.
Bet parasei, kad tai milteliai, tai galbut tai gali buti tai:

http://www.annalotan...-skin-care.html

Nes sioje skiltyje kaip tik ir mini: Hydration gel powder ir Propolis Pro-powder. Tai galbut viena is ju ir naudojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 09 24, 08:04)
Sugiharos puslapyje manau neradai del to, kad jie parduodami tik profesionalams, o ne eiliniam vartotojui.
Bet parasei, kad tai milteliai, tai galbut tai gali buti tai:

http://www.annalotan...-skin-care.html

Nes sioje skiltyje kaip tik ir mini: Hydration gel powder ir Propolis Pro-powder. Tai galbut viena is ju ir naudojo 4u.gif

taip taip,kaip tik ir turejau minty tuos propolis pro-powder,kazin vaistinese ju nera"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 09 09, 21:47)
Auksinė serija labiau brandžiai odai skirta, kiek girdėjau, sausesnei... Čia liquid gold serija, va aprašymas angliškai http://www.annalotan..._skin_care.html

Siaip as jau daugeli metu naudoju Auksini veido tonika ir kuri laika krema naudojau dienini, dabar tik is auksines serijos pasilikau veido tonika. Man jis pats geriausias ir net neketinu keisti. Man dar nera 30- ties, ir kuomet pasiskaicius cia kad jis neva skirtas brandziai odai, as paklausiau vaistininkes kauno klinikose, ji pasake, kad tikrai ne, ten berods i sudeti eina saltalankiu aliejus, kuris tinka ir brandziai odai, bet jokiu butu sita serija nera skirta brandziai odai. Sako mergaites 18-19 m perka, nes buna dermatologu ar kosmetologu rekomenduota.
Zodziu, man jis geriausias! Beja VIA, mano oda tokia pati kaip tavo ir poreta ir misri ir nezmoniskai jautri. Remenduociau bandyti!
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 09 24, 09:46)
Siaip as jau daugeli metu naudoju Auksini veido tonika ir kuri laika krema naudojau dienini, dabar tik is auksines serijos pasilikau veido tonika. Man jis pats geriausias ir net neketinu keisti. Man dar nera 30- ties, ir kuomet pasiskaicius cia kad jis neva skirtas brandziai odai, as paklausiau vaistininkes kauno klinikose, ji pasake, kad tikrai ne, ten berods i sudeti eina saltalankiu aliejus, kuris tinka ir brandziai odai, bet jokiu butu sita serija nera skirta brandziai odai. Sako mergaites 18-19 m perka, nes buna dermatologu ar kosmetologu rekomenduota.
Zodziu, man jis geriausias! Beja VIA, mano oda tokia pati kaip tavo ir poreta ir misri ir nezmoniskai jautri. Remenduociau bandyti!

Man irgi nera 30-ties biggrin.gif ,tai kazkaip net neziuredaavu i sia linija... Na bet jei sudetis tinkama ir jaunai odai,tai reik pabandyt,girdejau geru atsiliepimu nemazai. O ka naudojat be toniko,jei jusu oda panasi i mano?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 24, 10:43)
Man irgi nera 30-ties  biggrin.gif ,tai kazkaip net neziuredaavu i sia linija... Na bet jei sudetis tinkama ir jaunai odai,tai reik pabandyt,girdejau geru atsiliepimu nemazai. O ka naudojat be toniko,jei jusu oda panasi i mano?

Be toniko dar naudoju, sutraukiancia puvo kauke,patinka man ji,perline kauke, ir pries savaite nusipirkau juodojo purvo kauke, pastaraja tik viena karta naudojau, tai atrodo nebloga. Va mirtu kauke visai netiko, propolio losjona naudojau, kad biski stipriau riebalus nuvalytu, tai mano jautrei odai jis gal biski per stiprus. Jeigu negaunu Auksinio toniko, tai imi normaliai odai. Nes oda geriau reaguoja nei i riebiai odai tonika. Del jautrumo, visos riebiai odai skirtos priemones man per stiprios. Is karto isberia smakra raudonais taskiukais, cia mano rodiklis, kad priemone netinka odai biggrin.gif
ir dar labai dziaugiuosi paakiu zele. Jis kaip tik jaunai odai nuo pirmuju raukslyciu. siaip tepu tik vakare, bet jeigu atsikeliu su bumbulais po akim, tai patepu ryte ir per 15 min stangri odele pasidaro, dingsta visi maisai paakiu nuo neissimiegojimo.Ir vos nepamirsau pagirti alijosiaus zele. Irgi geras daiktas, bet zinau, kad pati naudoji, tai ir nebegirsiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 09 24, 11:48)
Be toniko dar naudoju, sutraukiancia puvo kauke,patinka man ji,perline kauke, ir pries savaite nusipirkau juodojo purvo kauke, pastaraja tik viena karta naudojau, tai atrodo nebloga.  Va mirtu kauke visai netiko, propolio losjona naudojau, kad biski stipriau riebalus nuvalytu, tai mano jautrei odai jis gal biski per stiprus. Jeigu negaunu Auksinio toniko, tai imi normaliai odai. Nes oda geriau reaguoja nei i riebiai odai tonika. Del jautrumo, visos riebiai odai skirtos priemones man per stiprios. Is karto isberia smakra raudonais taskiukais, cia mano rodiklis, kad priemone netinka odai  biggrin.gif
ir dar labai dziaugiuosi paakiu zele. Jis kaip tik jaunai odai nuo pirmuju raukslyciu. siaip tepu tik vakare, bet jeigu atsikeliu su  bumbulais po akim, tai patepu ryte ir per 15 min stangri odele pasidaro, dingsta visi maisai paakiu nuo neissimiegojimo.Ir  vos nepamirsau pagirti alijosiaus zele. Irgi geras daiktas, bet zinau, kad pati naudoji, tai ir nebegirsiu daugiau.

O tai kremo nenaudojat? As galvoju dabar ,ar auksines serijos kremas nebutu riebus labai g.gif Girdejau labai daug kam patinka sis kremas, bet mano t zona gana riebi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 24, 13:26)
O tai kremo nenaudojat? As galvoju dabar ,ar auksines serijos kremas nebutu riebus labai g.gif   Girdejau labai daug kam patinka sis kremas, bet mano t zona gana riebi  g.gif

auksini krema naudojau, man patiko jis. Bet paskui taupumo sumetimais nebepirkau, nes tikrai brangu, tai naudoju dabar TBS alaviju krema dienini. Nera riebus dieninis auksinis, o va naktinis tai labai riebus, tai as jo nerekomenduociau. nes po nakties ryte nusiprausus ir nuvalius veida toniku, vel patepu dieniniu,po poros valandu atrodo veidas baisiai, toks vaizdas, kad ka sugere per nakti, viska grazina atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 24 rugsėjo 2009 - 13:34
QUOTE(Odrey @ 2009 09 24, 14:31)
auksini krema naudojau, man patiko jis. Bet paskui taupumo sumetimais nebepirkau, nes tikrai brangu, tai naudoju dabar TBS alaviju krema dienini. Nera riebus dieninis auksinis, o va naktinis tai labai riebus, tai as jo nerekomenduociau. nes po nakties ryte nusiprausus ir nuvalius veida toniku, vel patepu dieniniu,po poros valandu atrodo veidas baisiai, toks vaizdas, kad ka sugere per nakti, viska grazina atgal  lotuliukas.gif

Aciu ,reiks pabandyt ta dienini. Na del brangumo g.gif ,tai man neatrodo brangu,jei pirkt pilstoma i indelius vaistinej. Indukas apie 10 litu kainuoja,o uztenka jo tikrai ilgam....
Atsakyti