Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(Rykliuke @ 2009 07 27, 16:04)
Mergaites,gal kuri zinote,kur butu galima pigiau,nei kosmetikos parduotuvese, nusipirkti  "Anna Lotan" veido kremo ir kitos kosmetikos ? Kiek ieskojau supermamose,neradau  rolleyes.gif .

Kaune yra KMUK vaistinėse, supilstyta į mažesnes taras ir už mažesnę kainą nei kosmetikos parduotuvėse smile.gif Dar kažkada esu pirkus ir Pilies vaistinėj, bet kaip dabar nežinau. O KMUK tai tikrai yra, pati ten visad perku.

QUOTE(Rykliuke @ 2009 07 28, 17:26)
Kazin ar vaistineje yra sios firmos kosmetikos.Man neteko matyti.O jai ir butu,tai kaina nemanau,kad skirtusi nuo kosmetikos parduotuviu,bet vis viena,aciu  smile.gif . As galvojau gal kas zino,kad kokia panele supermamose platina sia kosmetika,nes buna zymiai pigiau  smile.gif .Bandysiu dar kitu keliu pasiieskoti .

Ne visose, bet kai kuriose vaistinėse yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 29 liepos 2009 - 16:53
o kuo yra įpatingas Anna Lotan kremas ? Pasidalinkite mergaitės informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2009 07 29, 16:56)
o kuo yra įpatingas Anna Lotan kremas ? Pasidalinkite mergaitės informacija  ax.gif

Yra visa tema apie Anna Lotan kosmetiką mirksiukas.gif
Ir kremų AL yra juk įvairių ax.gif
Atsakyti
sveikos, atsiprašau, kad neskaičiau visos temos, gal i buvot paminėję 4u.gif

norėjau paklausti, kur perkate Panevėžyje šiuos stebukliukus (barbadosą ir alijošiaus želę..), nes kai pirmą kartą pirkau, tai pirkau universtiteto vaistinėj, o dabar greit į vilnių nevažiuosiu.

tai vat, ar yra 4u.gif ir kur?
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 08 17, 17:56)
sveikos, atsiprašau, kad neskaičiau visos temos, gal i buvot paminėję  4u.gif

norėjau paklausti, kur perkate Panevėžyje šiuos stebukliukus (barbadosą ir alijošiaus želę..), nes kai pirmą kartą pirkau, tai pirkau universtiteto vaistinėj, o dabar greit į vilnių nevažiuosiu.

tai vat, ar yra 4u.gif  ir kur?

Originaliose pakuotėse turėtų būti Rožyno SPA, atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 08 17, 18:46)
Originaliose pakuotėse turėtų būti Rožyno SPA, atrodo  g.gif

geras, o aš net nežinojau, kad ten spa yra biggrin.gif
tu ten perki?
na ką, reikia nusiteikt turbūt piniginės papurtymui :/
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 08 18, 10:54)
geras, o aš net nežinojau, kad ten spa yra  biggrin.gif
tu ten perki?
na ką, reikia nusiteikt turbūt piniginės papurtymui :/

Ne, neperku. Tik internete radau, kad sugihara prekiauja ir rožyno spa. O ar ten iš tikrųjų spa yra - neturiu supratimo, nebuvau ir nesiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 08 18, 11:21)
Ne, neperku. Tik internete radau, kad sugihara prekiauja ir rožyno spa. O ar ten iš tikrųjų spa yra - neturiu supratimo, nebuvau ir nesiruošiu.

ah, na ką gi , ačiū, reiks užsukti.

o kur pati perki? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2009 08 18, 11:57)
ah, na ką gi , ačiū, reiks užsukti.

o kur pati perki?  smile.gif

Anksčiau pirkdavau Kaune, dabar Vilniuj. Pagal gyvenamą vietą, kur patogiau gaunasi.
Atsakyti
Labai gera ispudi man paliko kremas BARBADOS. Lengvas, greitai isigeriai ir jautesi kad oda sveikesne. Veido sveitiklis persiurkstus. ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur siauliuose galima isigyti sios kosmetikos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 08 23, 20:21)
Gal kas zinot kur siauliuose galima isigyti sios kosmetikos? ax.gif

Valerijono vaistineje.

Neseniai gavau auksini veido valikli. Tai taip susizavejau, kad dabar ir kitu priemoniu panorau. Iki siol naudojau Mary Kay, tai nera net ka lyginti... Po odos valymo su Lotan, atrodo, kad oda susibalansavo, net kremu jokiu nesinori tepti
Atsakyti