Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

skysto mineralinio muilo KMUK nebūna, jie išvis nepilsto kaip man aiškino, tai aš užsisakiau orginalą pas juos ir atvežė kažkur per 1-2 savaites, kaina kažkur truputį virš 30lt buvo.
siaip tai man jis truputį sausina veidą, bet tepu iškart alijošium arba barbadosu ir tada viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 05 21, 14:54)
skysto mineralinio muilo KMUK nebūna, jie išvis nepilsto kaip man aiškino, tai aš užsisakiau orginalą pas juos ir atvežė kažkur per 1-2 savaites, kaina kažkur truputį virš 30lt buvo.
siaip tai man jis truputį sausina veidą, bet tepu iškart alijošium arba barbadosu ir tada viskas gerai  smile.gif

Va kaip g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2008 05 21, 15:14)
Va kaip  g.gif Ačiū  4u.gif

vakar uzmaciau, kad KMU vaistinej centriniam KMUK korpuse yra skysto mineralinio muilo, bet tik orginalioj pakuotej (lygtais 34lt)
Atsakyti
Esu paauglys, turiu problemini veideli, tai isgijau sausinamaji losjona, ka dar pasiulytumete isigyti spuogu naikinimui is sios serijos priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 05 27, 20:31)
Esu paauglys, turiu problemini veideli, tai isgijau sausinamaji losjona, ka dar pasiulytumete isigyti spuogu naikinimui is sios serijos priemoniu?

Labai patarciau propolio losjona naudoti kaip tonika (man jis pats geriausias is visu), ir prie visokiu sausinanciu priemoniu reikia drekinimo, todel dar gerai butu arba barbados kremas arba alijosiu zele. Dar galima butu panaudoti purvo kaukes. As tai darau taip: naudoju barbados kaip krema, o po purvo kaukes dedu alijosiaus zele 4u.gif
Atsakyti
dekoju
Atsakyti
na mano favoritai barbados kremukas, tonizuojantis tonikas riebei odelei, bei drekinamasis paakiu gelis
Atsakyti
o imanoma nusipirkti ar anna lotan ar kitos firmos vaisiu rugsties su kuria valio evida kosmetologes?
Atsakyti
aš tai turiu kaukę bei losjoną nuo spuogų šios kosmetikos, bet ypatingų rezultatų nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 05 27, 21:58)
aš tai turiu kaukę bei losjoną nuo spuogų šios kosmetikos, bet ypatingų rezultatų nepastebėjau doh.gif

o koks cia losjonas?
Atsakyti
Siandien isbandziau ananasini sveitikli - pasirode kazkoks labai svelnus g.gif Gal kas is patirties zinote jo veiksminguma?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 06 01, 20:37)
Siandien isbandziau ananasini sveitikli - pasirode kazkoks labai svelnus g.gif Gal kas is patirties zinote jo veiksminguma?

jis enziminis?
Atsakyti