Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE((Ericka) @ 2008 06 17, 12:30)
sveikutes, gal galit kuri padeti. buvau UV vaistinej , tai mamai supirkau ka radau viska is auksines linijos. bet ziopla nepaklausiau ka po ko ir kaip naudoti. gal kuri desit  ax.gif
pirkau:
1.kremas gelis .Skystas auksas.
2. drekiklis .Auksiniai lasai.
3.kremas veidui .Auksinis dieninis.
4.ir dar paemiau Paakiu ir veido kremas su saltalankiu ekstraktu. tai sita turejo originalia pakuote.

Gal kas nors profesionaliai surasys ka po ko reikia det (nes as tik megeja) bet pabandysiu. mirksiukas.gif
Drekikli deti nakciai arba pagal reikala, kai oda labai issausejusi, arba net po dieniniu auksiniu kremu. Jei oda riebesne, pakaktu netgi jo vieno be jokio kito kremo arba po apsauginiu kremu vasara. Paakiu kremas puiku, ryte, vakare arba pagal reikala. Auksini dienini krema ryte vakare jeigu reikia gausiau maitinti, arba reciau pagal reikala. Na o krema geli skystasis auksas pati sunaudociau biggrin.gif Nebent mamos oda riebi, tai tada ji naudociau vietoj auksinio dieninio kremo.
Cia buvo mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 06 17, 15:46)
Gal kas nors profesionaliai surasys ka po ko reikia det (nes as tik megeja) bet pabandysiu.  mirksiukas.gif
Drekikli deti nakciai arba pagal reikala, kai oda labai issausejusi, arba net po dieniniu auksiniu kremu. Jei oda riebesne, pakaktu netgi jo vieno be jokio kito kremo arba po apsauginiu kremu vasara.  Paakiu kremas puiku, ryte, vakare arba pagal reikala. Auksini dienini krema ryte vakare jeigu reikia gausiau maitinti, arba reciau pagal reikala. Na o krema geli skystasis auksas pati sunaudociau  biggrin.gif  Nebent mamos oda riebi, tai tada ji naudociau vietoj auksinio dieninio kremo.
Cia buvo mano nuomone  4u.gif

o tai tas skystasis auksas, tinkamas riebiai odai unsure.gif ? labai noriu surast super lengva bet super drekinanti kremuka- barbados jau per riebus unsure.gif ir drekina silpnokai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 06 17, 14:46)
Gal kas nors profesionaliai surasys ka po ko reikia det (nes as tik megeja) bet pabandysiu.  mirksiukas.gif
Drekikli deti nakciai arba pagal reikala, kai oda labai issausejusi, arba net po dieniniu auksiniu kremu. Jei oda riebesne, pakaktu netgi jo vieno be jokio kito kremo arba po apsauginiu kremu vasara.  Paakiu kremas puiku, ryte, vakare arba pagal reikala. Auksini dienini krema ryte vakare jeigu reikia gausiau maitinti, arba reciau pagal reikala. Na o krema geli skystasis auksas pati sunaudociau  biggrin.gif  Nebent mamos oda riebi, tai tada ji naudociau vietoj auksinio dieninio kremo.
Cia buvo mano nuomone  4u.gif

aciu labai uz informacija 4u.gif

pati ka tik po perlines kaukes. po jos pasitepiau barbados kremu, tai jauciau toki lyg grauzima nezymu g.gif gal pripras oda. nes pirma kart tik bandau ax.gif

o mano oda lyg ir normali . ar tiktu tas skystas auksas vasara , ar jis riebiai odai? norisi , kad gerai drekintu.
Atsakyti
na va siandien ryte pabandziau drekikli "auksiniai lasai", o po to uzsitepiau krema geli" skystas auksas". na ka, man labai patiko. veidas toks lengvas , gaivus wub.gif . labiau patiko bei barbados kremas, ji gal vakare labaiu tepciau.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 17, 16:36)
o tai tas skystasis auksas, tinkamas riebiai odai unsure.gif  ? labai noriu surast super lengva bet super drekinanti kremuka- barbados jau per riebus unsure.gif  ir drekina silpnokai atrodo unsure.gif

labai lengvas ir drėkinantis yra auksiniai lašai, riebiai odai jį galima naudoti vieną, arba vasarą ant viršaus dar teptis apsauginį kremą riebiai odai. Skystasis auksas irgi gana lengvas, lengvesnis už auksinį dieninį kremą, tinkantis berods normaliai ir mišriai odai, dėl riebios nežinau. Bet jeigu Jums barbados per riebus, tai manau kad ir šitas gali būti riebokas.
Papildyta:
QUOTE((Ericka) @ 2008 06 17, 19:25)
aciu labai uz informacija  4u.gif

pati ka tik po perlines kaukes. po jos pasitepiau barbados kremu, tai jauciau toki lyg grauzima nezymu  g.gif gal pripras oda. nes pirma kart tik bandau  ax.gif

o mano oda lyg ir normali . ar tiktu tas skystas auksas vasara , ar jis riebiai odai? norisi , kad gerai drekintu.

jeigu oda normali, tai manyčiau tikrai tiktų labiau auksiniai lašai ir skystasis auksas. Barbadis labiau probleminiai mišriai odai, gal ir todėl Jums graužė, nes turi antiseptinių savybių. Mano oda mišri linkusi į užsikimšusias poras ir retkarčiais spuogelius, tai barbados pats tas. Bet kai oda apsitvarko, tai labai mėgstu pasilepint drėkiklių auksiniai lašai o po to dar užsitepu kremo gelio skystasis auksas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 06 17, 13:09)

QUOTE(veri @ 2008 06 17, 14:27)

aciu uz patarimus... 4u.gif na tai reiks pirma isbandyti mineralini.. kaip supratau hidrtofilinis labiau sausai odelei tinkamas o mineralinis riebesnei manoji kaip tik tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 17, 17:36)
o tai tas skystasis auksas, tinkamas riebiai odai unsure.gif  ? labai noriu surast super lengva bet super drekinanti kremuka- barbados jau per riebus unsure.gif  ir drekina silpnokai atrodo unsure.gif

mano kosmetike sake, kad atsirado kazkox naujas kremukas is anos lotan, bet nepasakysiu kaip vadinasi, nes pirkau maza kieki ipilta jau pabandymui... blush2.gif tai jis tikrai labai lengvas pasirode mano riebiai, bet kartu ir siek tiek dehidratuotai odytei, turiu dar kita pabandymui siek tiek daugiau drekinanti is christinos, tai jei diena karstesne, oda itin riebaluojasi, tepu ana lotan, tada man jis super. Pabandysiu pasidometi pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 06 18, 21:15)
Pabandysiu pasidometi pavadinimo  biggrin.gif

Ir pasidalink ziniomis su mumis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 06 18, 22:15)
Pabandysiu pasidometi pavadinimo  biggrin.gif

aha labai idomu kas per naujiena?! bigsmile.gif
Atsakyti
universiteto vaistineje pasiskaiciau ta kataloga priemoniu kuriame buvo pazymeta kad hidrofilinis aliejus idealiai tinka riebiai odai,bet kaip tai gali buti juk jis palieka tokia riebia pleve ant odos tai kaip jis gali tikti riebei odai? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
čia truputėlį ne į temą, bet gal kas išbandėte "Fresh look" dead sea mineral gaminių? Čia kaip suprantu annos lotan dukterinė įmonė Israderm LTD juos gamina ir berods sugiharoj turėtų būt prekiaujama šia kosmetika.
Atsakyti
As labai noriu pasidziaugti Barbados kremu ir alijosiaus geliu thumbup.gif ir anksciau kartais pasitepdavau, bet tik kada netingedavau ax.gif o dabar jau kokia pora savaiciu tepu kiekviena diena, ryte barbados kremuku, vakare - alijosiaus geliu. Oda paskaistejo thumbup.gif siaip oda problemiska, riebi, tokia nelygi odos spalva buvo nuo tu likusiu demiu po spuogu, o daba thumbup.gif aisku nera oda kaip kudikelio, bet jau malonu zet ir liest bigsmile.gif tik kai riebi oda tai blizget "megsta" 4u.gif
Atsakyti