Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(rsc @ 2008 06 01, 21:37)
Siandien isbandziau ananasini sveitikli - pasirode kazkoks labai svelnus g.gif Gal kas is patirties zinote jo veiksminguma?

reikia nepatinget ilgiau pamasazuot su juo, kol daleles istirps, ir aisku pacio sveitiklio nepagailet. Man jis patinka smile.gif
Atsakyti
gaivinu tema smile.gif
vakar isbandziau auksine kauke tai likau labai nustebus blink.gif
tikejausi kazko pansaus i auksini krema is kvapo,galbut tiesiog riebesnes ar pan,bet tokios keistos kaukes dar neesu naudojusi g.gif
su vandeniu jos nuplaut neimanoma,pries tai viska nuvalyti reikia su vata.ir man keisciausia kad ji tokia riebi,bet atrodo kad tie riebalai labai keisti blink.gif nezinau ar suprasit lotuliukas.gif bet jauciausi lyg tepciausi kazka labai dirbtino ir nenaturalaus..
bet oda lyg ir nieko atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites bigsmile.gif Gal galetumete surasyti kokios mazdaug Anna Lotan kainos VU vaistineje? Mane domintu butent skirtos probleminei odai(linkusiai riebaluotis ir spuoguuotis,prausikliai,kremai,pudra... doh.gif )
Kaip tik kita savaite vykstu i Vilniu tai galvoju gal reikia isigyti pabandymui jusu isgirtos kosmetikos biggrin.gif Buciau labai dekinga,jei sulaukciau atsakymo 4u.gif
Papildyta:
Senoj temoj radau siek tiek info:
barbados- 50ml-18lt
purvo kauke- 50ml- 13lt
hidrofilinis prausiklis-100ml- 16lt
zoleliu losjonas-60ml- 13lt
Juodojo purvo kaukė, 30.0 - 11.32 Lt,
kremas paakiams 10.0 - 22.59

tai cia turbut mazdaug tokios kainos?O gal zinot kur pigiau Gedimino vaistinej ar VU vaistinej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 06 12, 00:27)
Sveikos mergaites  bigsmile.gif Gal galetumete surasyti kokios mazdaug Anna Lotan kainos VU vaistineje? Mane domintu butent skirtos probleminei odai(linkusiai riebaluotis ir spuoguuotis,prausikliai,kremai,pudra... doh.gif )
Kaip tik kita savaite vykstu i Vilniu tai galvoju gal reikia isigyti pabandymui jusu isgirtos kosmetikos biggrin.gif  Buciau labai dekinga,jei sulaukciau atsakymo 4u.gif
Papildyta:
Senoj temoj radau siek tiek info:
barbados- 50ml-18lt
purvo kauke- 50ml- 13lt
hidrofilinis prausiklis-100ml- 16lt
zoleliu losjonas-60ml- 13lt
Juodojo purvo kaukė, 30.0 - 11.32 Lt,
kremas paakiams 10.0 - 22.59

tai cia turbut mazdaug tokios kainos?O gal zinot kur pigiau Gedimino vaistinej ar VU vaistinej? blush2.gif

lygtais VU, nors as visad perku gedimino- man patogiau pasiekiama smile.gif
Atsakyti
Alijošiaus balansuojamasis kremas 50 ml 13 Lt 4u.gif
Propolio losjonas 100 ml 13 Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 12 birželio 2008 - 10:28
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 11, 23:01)
lygtais VU, nors as visad perku gedimino- man patogiau pasiekiama smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 12, 10:28)
Alijošiaus balansuojamasis kremas 50 ml 13 Lt 4u.gif
Propolio losjonas 100 ml 13 Lt 4u.gif

Dekuj mergaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 06 11, 09:43)
gaivinu tema smile.gif
vakar isbandziau auksine kauke tai likau labai nustebus blink.gif
tikejausi kazko pansaus i auksini krema is kvapo,galbut tiesiog riebesnes ar pan,bet tokios keistos kaukes dar neesu naudojusi g.gif
su vandeniu jos nuplaut neimanoma,pries tai viska nuvalyti reikia su vata.ir man keisciausia kad ji tokia riebi,bet atrodo kad tie riebalai labai keisti blink.gif nezinau ar suprasit lotuliukas.gif bet jauciausi lyg tepciausi kazka labai dirbtino ir nenaturalaus..
bet oda lyg ir nieko atrodo g.gif

aha man irgi drauge sake, kad keista ta "auksine kauke", o as tai net nebandziau, nes ji skirta sausai odai, o mano misri. Nors auksinis sveitiklis tai man labai tinka ir patinka, arba perline kauke irgi nebloga smile.gif

o gal atsiras kas is jusu isbande "grozio kauke"?
Atsakyti
gal kas išbandėt Anna Lotan paakių kremuką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2008 06 16, 16:05)
gal kas išbandėt Anna Lotan paakių kremuką? smile.gif

as esu turejusi drekinanti geli tai patiko tikrai gerai drekina smile.gif dar noreciau paklausti o tas hidrofilinis prausiklis nuplauna makiaza? blush2.gif prisiskaiciau geru atsiliepimu tai susigundziau... ir dar o tas mineralinis muilas tai juo galima veida prausti? aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galit kuri padeti. buvau UV vaistinej , tai mamai supirkau ka radau viska is auksines linijos. bet ziopla nepaklausiau ka po ko ir kaip naudoti. gal kuri desit ax.gif
pirkau:
1.kremas gelis .Skystas auksas.
2. drekiklis .Auksiniai lasai.
3.kremas veidui .Auksinis dieninis.
4.ir dar paemiau Paakiu ir veido kremas su saltalankiu ekstraktu. tai sita turejo originalia pakuote.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 17, 12:30)
as esu turejusi drekinanti geli tai patiko tikrai gerai drekina smile.gif  dar noreciau paklausti o tas hidrofilinis prausiklis nuplauna makiaza? blush2.gif  prisiskaiciau geru atsiliepimu tai susigundziau... ir dar o tas mineralinis muilas tai juo galima veida prausti? aciu 4u.gif

Su hidrofiliniu plauti akiu nerizikuociau, jis aliejinis. Ant sausos odos ismasazuoji, o poto suslapini rankas ir jomis vel veida pamasazini, tada atsiranda tokios lyg nuo muilo putos ir tada jau nuplauni gausiu vandens kiekiu. Veidas lieka labai pamaitintas ir padrekintas, su tokia lyg plevele. Del makiazo plovimo kokybes negaliu nei peikt, nei girt, nes man nuo rutulines pudros likusiu blizgiuku per karta nei vienas nenuplauna. O su mineraliniu visas procesas paprastesnis ir greitesnis, kaip su iprastais plovikliais. Veidas po jo lieka svariai sausa toks. Vasarai gal pirmam kartui bandyciau mineralini, jei oda normali ar i riebuma.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 17, 12:30)
as esu turejusi drekinanti geli tai patiko tikrai gerai drekina smile.gif  dar noreciau paklausti o tas hidrofilinis prausiklis nuplauna makiaza? blush2.gif  prisiskaiciau geru atsiliepimu tai susigundziau... ir dar o tas mineralinis muilas tai juo galima veida prausti? aciu 4u.gif

as pati naudoju mineralini muila veidui, nors ant pakuotes berods parasyta kad tinka ir kunui ir netgi intymiai higienai. Jeigu oda sausa, tai nerekomenduociau, nes truputi sausins. O makiaza tai puikiai nuprausia.
Atsakyti