Sveikos mergaitės, prašau labai pagalbos : gal kuri žinote , kur Kaune pardavinėja Ana Lotan "sausinamasis žolių losjonas" - apvažinėjau visą kauną niekur nerandu. Gal Vilnietės žino kur? Oi būčiau dėkinga jei kas nupirktu ir atsiųstu paštu - viską apmoku. Ačiū labai.
O Kaune vis dar prekiauja pilstoma kosmetika Pilies vaistinėje? Nes dabar lyg ji Šeimos vaistine vadinasi ar kažką maišau?

Ugnia, o gal galit aiškiau , kur yra ši vaistinė? Nes kai ieškojau internete tai radau, kad šia kosmetika prekiauja tik "Šeimos vaistinė" Tačiau šiuo metu net sandėlį šios kosmetikos sakė neturi , nes "strigo" tiekimas

QUOTE(aisha7 @ 2010 08 22, 18:23)
Ugnia, o gal galit aiškiau , kur yra ši vaistinė? Nes kai ieškojau internete tai radau, kad šia kosmetika prekiauja tik "Šeimos vaistinė" Tačiau šiuo metu net sandėlį šios kosmetikos sakė neturi , nes "strigo" tiekimas 

Aš apie kurią šneku tai yra Šv. Gertrūdos gatvėje, priešais PC
Šilą, bet nežinau ar ten yra dabar, to ir klausiu

Apsilankiau jau toje Pilies vaistinėje, pabandymui nusipirkau Balansuojamąjį ir Barbada kremukus
Norėjau ir mineralinio muilo, bet jo neturėjo.. Kur kaunietės jį perka?

Sveikos,
ar kas nors bandė New Age Control prausiklį arba kitas šios serijos priemones? Norėčiau pabandyti. Šiai dienai naudoju AL birią pudrą - mano visų laikų atradimas.
ar kas nors bandė New Age Control prausiklį arba kitas šios serijos priemones? Norėčiau pabandyti. Šiai dienai naudoju AL birią pudrą - mano visų laikų atradimas.
Tai kur dingusios visos AL gerbėjos?
Galiu pagirti Balanserį ir Barbados kremus.. Balanserį naudoju iš ryto, tai veidas lieka gaivus ir labai labai greit susigeria viskas ir gerai padrėkina išsausėjusias vietas. Barbados kremą naudoju vakarais, jis šiek tiek sunkesnis, bet ir susigeria kuo puikiausiai. Ir kas geriausia, kad ryte atsikėlus nebūna riebaliuko ant T zonos, kaip anksčiau būdavo. Dar sutraukiamąją kaukę vieną kartą buvau užsidėjus, sunku apie ją kažką sakyti po pirmo karto. Bet šiaip mano odai patinka AL. Tiesa šiandien dar parsinešiau ananasinį šveitiklį, žiūrėsim kaip jis bus.

Gal galit kas nurašyt Auksinio dieninio kremo / Golden Day Cream sudėtį?
Niekur internete nerandu
Papildyta:
turiu bėdų su smakru, tai man Provito kaukė ir balanseris padėjo. Smakro nebeberia, tikrai gražiau atrodo ir inkštirų apmažėjo

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2010 08 28, 21:33)
Sveikos, merginos,
Gal kuri naudojote AL kūno kremą iš auksinės serijos? Ar jis nors kiek panašus į veido kremus ir koks jo kvapas?
Ir dar... gal yra kokia intensyvesnė priemonė gerai valanti ir sutraukianti poras? Man čia didžiausia problema
:
Gal kuri naudojote AL kūno kremą iš auksinės serijos? Ar jis nors kiek panašus į veido kremus ir koks jo kvapas?
Ir dar... gal yra kokia intensyvesnė priemonė gerai valanti ir sutraukianti poras? Man čia didžiausia problema

turiu bėdų su smakru, tai man Provito kaukė ir balanseris padėjo. Smakro nebeberia, tikrai gražiau atrodo ir inkštirų apmažėjo
QUOTE(jurguze @ 2010 08 29, 10:21)
Gal galit kas nurašyt Auksinio dieninio kremo / Golden Day Cream sudėtį?
Niekur internete nerandu
Papildyta:

Papildyta:
Kuri ta provito kaukė? Žinau yra purvo kaukė, yra Mirų kaukė, perlinė

QUOTE(jadzka @ 2010 08 29, 14:11)
Kuri ta provito kaukė? Žinau yra purvo kaukė, yra Mirų kaukė, perlinė
: apie kurią čia kalbat?

http://www.annalotan...ig_pic/153.html
Šita

Na ką, radau Pilies vaistinėje išpilstytą mineralinį muilą, tai nusipirkau pamėginimui. Nors išpilstytas tikrai nevykusiai, į kremo indelį. Tai jau kitą kartą pirksiu originalią pakuotę. Šiaip labai fainas, gerai nuplauna, oda lieka tikrai švari, tik griaužia šiek tiek akis, jei patenka. Toliau mirtų kaukė, oda lieka po jos švelni, ir man lyg šiek tiek apmažina paraudimus