Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

Nusipirkau nedideles talpos krema Anna lotan-kremas veidui balinantis su vit.C ir SPF14,
Ir losjona sausai odai (Renova).
Bandau dar tik 4diena,lyg ir nieko.Galkas turejot,bandet,kokie butu atsiliepimai g.gif
Labai patiko,kad galima nusipirkt nedideliuose indeliuose,nes jau nusibodo isleidinet pinigus ant kremu,vis nepataikau savo odai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 09 09, 17:38)
Nusipirkau nedideles talpos krema Anna lotan-kremas veidui balinantis su vit.C ir SPF14,
Ir losjona sausai odai (Renova).
Bandau dar tik 4diena,lyg ir nieko.Galkas turejot,bandet,kokie butu atsiliepimai g.gif
Labai patiko,kad galima nusipirkt nedideliuose indeliuose,nes jau nusibodo isleidinet pinigus ant kremu,vis nepataikau savo odai unsure.gif

Aš turėjau Renovos kremuką. Tai didelė alergija gavos nuo jo. doh.gif Pirkau iš pilstomos taros, tai gal tas kremas buvo pasenęs. Žodžiu, daugiau nerizikuoju ir perku tik originaliomis pakuotėmis
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 09 09, 18:45)
Aš turėjau Renovos kremuką. Tai didelė alergija gavos nuo jo. doh.gif Pirkau iš pilstomos taros, tai gal tas kremas buvo pasenęs. Žodžiu, daugiau nerizikuoju ir perku tik originaliomis pakuotėmis

Tikiuosi,man taip nenutiks,sias priemones pirkau VU vaistinej,pirkau kaiptik del nedidelies talpos 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esate naudojusi Barbados toniką? Kokie atsiliepimai būtų? Nes kaip tik renkuosi dabar toniką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2008 06 20, 00:30)
universiteto vaistineje pasiskaiciau ta kataloga priemoniu kuriame buvo pazymeta kad hidrofilinis aliejus idealiai tinka riebiai odai,bet kaip tai gali buti juk jis palieka tokia riebia pleve ant odos tai kaip jis gali tikti riebei odai? g.gif  schmoll.gif

o kur jus radot kataloga g.gif ,as kai buvau,tai paklausiau ar turi pasiskaityt apie priemones,atsake,kad ne,ir isvis man labai nepatiko ta moteris,kuri pardavinejo,jokio patarimo,tik ir lauke,kad greiciau nupirkciau,ir iseiciau,tai ir pirkau kremukus savo nuoziura.
Atsakyti
Ka gi,jungiuosi ir as prie jusu "Anna Lotan" klubo brunette.gif Sios firmos produkcija naudoju antri metai.Viskas labai patinka thumb_yello.gif Siuo metu ieskau,pigiau nei kosmetikos salonuose ,nusipirkti Golden Day Cream.Si linija,su saltalankiais,man ipatingai patinka.Mano veido oda nera problemine,nera riebi,taip,kad kazkokiu ipatingu pastebejimu nepasakysiu,taciau tepant siuo kremuku,veido odyte igauna svelnios,gaivios odos pojuti.Kadangi mano veido oda yra misri,tai kremas labai graziai pasiskirsto,isigeria i oda ir regis pasidengia svelnia apsaugine plevele.Vasara dazniausiai naudoju Golden Gel,nes visu oda dazniau isskiria prakaita ir norisi truputuka lengvesnio kremo.
Norejau paklausti,gal kuri prekiaujate sios firmos kremais?O gal kur siaip Kaune,galima pigiau isigyti sios firmos gaminiu.Visuomet priemones pirkdavau pas savo kosmetologe,taciau pagalvojau,kad gal kur nors yra pigiau rolleyes.gif .Siaip pas kosmetologe uz Golden Day Cream mokedavau apie 75Lt.Gal kas zinote kur galima nusipirkti pigiau? ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot - galbūt Anna Lotan asortimente yra kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais?
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2010 10 13, 14:43)
Ka gi,jungiuosi ir as prie jusu "Anna Lotan" klubo  brunette.gif  Sios firmos produkcija naudoju antri metai.Viskas labai patinka  thumb_yello.gif  Siuo metu ieskau,pigiau nei kosmetikos salonuose ,nusipirkti Golden Day Cream.Si linija,su saltalankiais,man ipatingai patinka.Mano veido oda nera problemine,nera riebi,taip,kad kazkokiu ipatingu pastebejimu nepasakysiu,taciau tepant siuo kremuku,veido odyte igauna svelnios,gaivios odos pojuti.Kadangi mano veido oda yra misri,tai kremas labai graziai pasiskirsto,isigeria i oda ir regis pasidengia svelnia apsaugine plevele.Vasara dazniausiai naudoju Golden Gel,nes visu oda dazniau isskiria prakaita ir norisi truputuka lengvesnio kremo.
Norejau paklausti,gal kuri prekiaujate sios firmos kremais?O gal kur siaip Kaune,galima pigiau isigyti sios firmos gaminiu.Visuomet priemones pirkdavau pas savo kosmetologe,taciau pagalvojau,kad gal kur nors yra pigiau  rolleyes.gif .Siaip pas kosmetologe uz Golden Day Cream mokedavau apie 75Lt.Gal kas zinote kur galima nusipirkti pigiau? ax.gif

Šiaip pigiau gaunasi pirkti pilstomą kosmetiką, o ją pilsto Pilies vaistinėje ir Medicinos universiteto vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 15:01)
Gal kas žinot - galbūt Anna Lotan asortimente yra kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais?

ALodem kauke yra tokiai odai skirta mirksiukas.gif

o gal kas isbande Liquid gold cream gel ir cream? kuo jie skirias? kiek suprantu, cream turetu buti sunkesnis, riebesnis. man tokio gal ir reiketu, bet isbandziau cream gel ir kadangi tiko, tai baisu pirkti kita.. kosmetologe sake, kad mano oda normali, bet dehidratuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 10 17, 22:26)
ALodem kauke yra tokiai odai skirta  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Bet kaukės neieškau, ieškau kremo.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 10 17, 23:26)

o gal kas isbande Liquid gold cream gel ir cream? kuo jie skirias? kiek suprantu, cream turetu buti sunkesnis, riebesnis. man tokio gal ir reiketu, bet isbandziau cream gel ir kadangi tiko, tai baisu pirkti kita.. kosmetologe sake, kad mano oda normali, bet dehidratuota  biggrin.gif

Man kremas - gelis labiausiai patiko. Bandžiau kažkokį gelį ir kremą (naktinį), bet va kremas gelis gerai drėkino, gerai įsigeria į odą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 10 18, 03:26)

o gal kas isbande Liquid gold cream gel ir cream? kuo jie skirias? kiek suprantu, cream turetu buti sunkesnis, riebesnis. man tokio gal ir reiketu, bet isbandziau cream gel ir kadangi tiko, tai baisu pirkti kita.. kosmetologe sake, kad mano oda normali, bet dehidratuota  biggrin.gif

cream gel yra lengvesnis gal daugiau tinkantis vasarai....nors as ji bandziau dar vasaros pabaigoj, bet jis man pasirode per lengvas. Man asmeniskai labiau tiko cream, gerai drekina, greitai susigeria, nepalieka jokio riebumo pojucio ant veiduko rolleyes.gif Dar noreciau isbandyt naktini is gold serijos...gal yra atsiliepimu apie ji? 4u.gif
Atsakyti