Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

QUOTE(jearmaine @ 2010 10 18, 00:26)
ALodem kauke yra tokiai odai skirta  mirksiukas.gif

o gal kas isbande Liquid gold cream gel ir cream? kuo jie skirias? kiek suprantu, cream turetu buti sunkesnis, riebesnis. man tokio gal ir reiketu, bet isbandziau cream gel ir kadangi tiko, tai baisu pirkti kita.. kosmetologe sake, kad mano oda normali, bet dehidratuota  biggrin.gif

Man irgi buvo įdomu, todėl parašiau į oficialų jų psl biggrin.gif Man paaiškino, kad jie beveik identiški, tik kremas yra sunkesnis, tinkamas sausesnei odai, o gelis- lengvesnis. Mano oda dehidratuota, tačiau kremas per riebus buvo ir truputį kimšo poras, o gelis- idealu mano odai
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 17, 23:53)
Man kremas - gelis labiausiai patiko. Bandžiau kažkokį gelį ir kremą (naktinį), bet va kremas gelis gerai drėkino, gerai įsigeria į odą ir pan.

QUOTE(Saule222 @ 2010 10 18, 09:15)
cream gel yra lengvesnis gal daugiau tinkantis vasarai....nors as ji bandziau dar vasaros pabaigoj, bet jis man pasirode per lengvas. Man asmeniskai labiau tiko cream, gerai drekina, greitai susigeria, nepalieka jokio riebumo pojucio ant veiduko rolleyes.gif Dar noreciau isbandyt naktini is gold serijos...gal yra atsiliepimu apie ji? 4u.gif

Cia tas liquid gold ar kuris? g.gif
Nes man tas toks gelsvas gelis tai oda lipnia palikdavo unsure.gif
Ar cia kitas kazkoks?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2010 10 18, 09:15)
cream gel yra lengvesnis gal daugiau tinkantis vasarai....nors as ji bandziau dar vasaros pabaigoj, bet jis man pasirode per lengvas. Man asmeniskai labiau tiko cream, gerai drekina, greitai susigeria, nepalieka jokio riebumo pojucio ant veiduko rolleyes.gif Dar noreciau isbandyt naktini is gold serijos...gal yra atsiliepimu apie ji? 4u.gif

Kremą esu aš naudojusi, tai man mišriaodei jis kiek per sunkus, o mama sausiaodė - tai jau idealiai tiko. Tikrai paskaistėdavo veidas. Žodžiu gėris smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano kosmetologė davė mėginuką paakių kremo, jis man patiko. noriu įsigyti, gal žinote, kur Vilniuje pigiausia galima nusipirkti? nes radau tik Sugihara salone:

Akių kontūro želė / Eye Contour Gel 30 ml - 37 Lt

norėčiau pigesnio varianto;)

ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2010 10 19, 10:31)
Sveikos,

mano kosmetologė davė mėginuką paakių kremo, jis man patiko. noriu įsigyti, gal žinote, kur Vilniuje pigiausia galima nusipirkti? nes radau tik Sugihara salone:

Akių kontūro želė / Eye Contour Gel 30 ml - 37 Lt

norėčiau pigesnio varianto;)

ačiūsmile.gif

Gedimino pr. Eglės (rodos) vaistinė arba Universiteto vaistinėje. Ten pilsto į mažus indelius. Gaunasi tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 19, 10:58)
Gedimino pr. Eglės (rodos) vaistinė arba Universiteto vaistinėje. Ten pilsto į mažus indelius. Gaunasi tikrai pigiau.

o reikia savo indelius atsinešti?iš anksto užsisakyti?smile.gif
dar niekad neteko pirkti pilstomų priemonių:)ir kokia yra minimali talpa?

ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2010 10 19, 17:39)
o reikia savo indelius atsinešti?iš anksto užsisakyti?smile.gif
dar niekad neteko pirkti pilstomų priemonių:)ir kokia yra minimali talpa?

ačiūsmile.gif

Ten sufasuota jau indeliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 09 09, 16:45)
Aš turėjau Renovos kremuką. Tai didelė alergija gavos nuo jo. doh.gif Pirkau iš pilstomos taros, tai gal tas kremas buvo pasenęs. Žodžiu, daugiau nerizikuoju ir perku tik originaliomis pakuotėmis

Baigiu suvartoti Renovos kremą ir jau antrąjį buteliuką Renovos toniko. Dar nesu turėjusi taip labai tinkamų odos priežiūros priemonių. Tačiau, pvz., mano mamai visiškai netiko auksinis kremas ir Renovos tonikas. Iškart reakcija, nors netgi iš tos pačios pakuotės pati bandžiau, man viskas puikiausiai tinka, nors oda tikrai ir sausa, ir jautri. Taigi, manyčiau, kad tai labai individualu, o ne pasenę. Džiaugiuosi galimybe vartoti kokybišką produktą už normalią kainą.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 10 25, 03:22)
Baigiu suvartoti Renovos kremą ir jau antrąjį buteliuką Renovos toniko. Dar nesu turėjusi taip labai tinkamų odos priežiūros priemonių. Tačiau, pvz., mano mamai visiškai netiko auksinis kremas ir Renovos tonikas. Iškart reakcija, nors netgi iš tos pačios pakuotės pati bandžiau, man viskas puikiausiai tinka, nors oda tikrai ir sausa, ir jautri. Taigi, manyčiau, kad tai labai individualu, o ne pasenę. Džiaugiuosi galimybe vartoti kokybišką produktą už normalią kainą.

Smagu, kad tiko drinks_cheers.gif Aš dabar naudoju Liquid Gold kremą-gelį (dienai) bei Balancer (naktį). Oda tvarkosi, nebeberia rolleyes.gif Gal ir aš pagaliau atradau sau tinkamus kremus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate annos lotan makiazo pagrinda? kaip atsiliepimai?
Atsakyti
Aš ir vėl gavau mineralinį veido muiliuką. Tikrai tinka. Grįžus į LT paieškosiu dar riebesnei odai tinkamų Anna Lotan produktų. Kiek žinau yra veido putos. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Siandien is kosmetologes isigijau si geli/kauke. Kokie jusu atsiliepimai, pagirsit/papeiksit? wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 lapkričio 2010 - 20:49