Įkraunama...
Įkraunama...

Anna Lotan

pakelsiu tema.ir tuo paciu turiu klausima kokias priemones pradziai patartumete nusipirkti spuoguotai riebiai/misriai odai?
Atsakyti
O perkant Klinikų Universitetinėje vaistinėje galima nusipirkti mažesnius kiekius ir kremukų pabandymui ar tik prausiklių/tonikų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 11, 20:29)
O perkant Klinikų Universitetinėje  vaistinėje galima nusipirkti mažesnius kiekius ir kremukų pabandymui ar tik prausiklių/tonikų?  4u.gif

Yra ir kremų ir kaukių išpilstytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2010 11 11, 20:50)
pakelsiu tema.ir tuo paciu turiu klausima kokias priemones pradziai patartumete nusipirkti spuoguotai riebiai/misriai odai?

turiu riebią oda, tai iš anna lotan galiu patarti kelis dalykus, kuriuos pati esu naudojusi ri naudoju:
mineralinį prauskiklį veidui - šiek tiek pasausina, gerai išvalo odą, skalsus.
balancer kremą veidudi - jis želė konsistencijos, lengvai drėkina, nekemša odos.
sausinamąjį žolių losioną - pasausina problematiškas vietas, apdžiovina spuogelius, labai gilių ar didelių gal ir nepašalins, bet su visokiais pū;inukais ar šviežiai atsiradusiais neblogai susidoroja. Šiaip patarčiau nueiti į vaistinę, kur pilstoma anna lotan, turi jie ten ir kaukių riebiai odai neblogų ir šveitiklių.
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 12, 12:50)
turiu riebią oda, tai iš anna lotan galiu patarti kelis dalykus, kuriuos pati esu naudojusi ri naudoju:
mineralinį prauskiklį veidui - šiek tiek pasausina, gerai išvalo odą, skalsus.
balancer kremą veidudi - jis želė konsistencijos, lengvai drėkina, nekemša odos.
sausinamąjį žolių losioną - pasausina problematiškas vietas, apdžiovina spuogelius, labai gilių ar didelių gal ir nepašalins, bet su visokiais pū;inukais ar šviežiai atsiradusiais neblogai susidoroja. Šiaip patarčiau nueiti į vaistinę, kur pilstoma anna lotan, turi jie ten ir kaukių riebiai odai neblogų ir šveitiklių.

o juos pilsto tik Kaune ir Vilniuje?Alytuje turbut nerasciau tokiu priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 11 11, 20:54)
Yra ir kremų ir kaukių išpilstytų  smile.gif

o kokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
patarkite kokį Anna Lotan kremą žiemai, maitinantį, dabar tai naudoju skin balanser gelį, tai labai patinka jis man, bet žiemai manau reiktų ko kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 12, 11:50)

Šitas man super dalykas drinks_cheers.gif
Bent jau praitai žiemai aš naudojau kremą su vitaminu C.Ką dabar pirksiu nežinau, žiūrėsiu ką patars kosmetologė smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, kokia serija šios kosmetikos tiktų raustančiai, jautriai odai???
Galvoju apie šaltalankį g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 16, 13:10)
Gal žinote, kokia serija šios kosmetikos tiktų raustančiai, jautriai odai???
Galvoju apie šaltalankį g.gif
4u.gif

Esu turejusi prausimosi putas su saltalankiu. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 11 19, 21:54)

Nesausina odos?

4u.gif
Pati neseniai apsipirkau... Klinikų vaistinėje iš šaltalankio nieko neturėjo, sakė, greit bus... Užstrigo muitinėje....

Išbandžiau ir labai patiko Mirtų kaukė, na o Alijošiaus nepatiko... Nemalonu net odai buvo...
Barbados drėkinantis kremas įdomus.... g.gif Riebokas... Sunku aprašyti... Užtepus susigeria, bet po kiek laiko oda pariebėja, blizga... Nors jautriai, raustančiai odai tinka neblogai... Oda gražesnė...
Renovos balzamas laukia bandymų..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 19 lapkričio 2010 - 22:25
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 19, 22:18)
Nesausina odos?

As turejau, man sausino. Mano oda misri, bet dehidratuota. Turiu Renovos prausikli, sitas nesausina, palieka ant veido tokia plevele, bet beda su juo kita - nenuplauna gerai makiazo doh.gif
Atsakyti