pakelsiu tema.ir tuo paciu turiu klausima kokias priemones pradziai patartumete nusipirkti spuoguotai riebiai/misriai odai?
O perkant Klinikų Universitetinėje vaistinėje galima nusipirkti mažesnius kiekius ir kremukų pabandymui ar tik prausiklių/tonikų?

QUOTE(Krisanta @ 2010 11 11, 20:29)
O perkant Klinikų Universitetinėje vaistinėje galima nusipirkti mažesnius kiekius ir kremukų pabandymui ar tik prausiklių/tonikų? 

Yra ir kremų ir kaukių išpilstytų

QUOTE(lolipop' @ 2010 11 11, 20:50)
pakelsiu tema.ir tuo paciu turiu klausima kokias priemones pradziai patartumete nusipirkti spuoguotai riebiai/misriai odai?
turiu riebią oda, tai iš anna lotan galiu patarti kelis dalykus, kuriuos pati esu naudojusi ri naudoju:
mineralinį prauskiklį veidui - šiek tiek pasausina, gerai išvalo odą, skalsus.
balancer kremą veidudi - jis želė konsistencijos, lengvai drėkina, nekemša odos.
sausinamąjį žolių losioną - pasausina problematiškas vietas, apdžiovina spuogelius, labai gilių ar didelių gal ir nepašalins, bet su visokiais pū;inukais ar šviežiai atsiradusiais neblogai susidoroja. Šiaip patarčiau nueiti į vaistinę, kur pilstoma anna lotan, turi jie ten ir kaukių riebiai odai neblogų ir šveitiklių.
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 12, 12:50)
turiu riebią oda, tai iš anna lotan galiu patarti kelis dalykus, kuriuos pati esu naudojusi ri naudoju:
balancer kremą veidudi - jis želė konsistencijos, lengvai drėkina, nekemša odos.
sausinamąjį žolių losioną - pasausina problematiškas vietas, apdžiovina spuogelius, labai gilių ar didelių gal ir nepašalins, bet su visokiais pū;inukais ar šviežiai atsiradusiais neblogai susidoroja. Šiaip patarčiau nueiti į vaistinę, kur pilstoma anna lotan, turi jie ten ir kaukių riebiai odai neblogų ir šveitiklių.
o juos pilsto tik Kaune ir Vilniuje?Alytuje turbut nerasciau tokiu priemoniu

QUOTE(Ugnia @ 2010 11 11, 20:54)
o kokios kainos?

Sveikos,
patarkite kokį Anna Lotan kremą žiemai, maitinantį, dabar tai naudoju skin balanser gelį, tai labai patinka jis man, bet žiemai manau reiktų ko kito
patarkite kokį Anna Lotan kremą žiemai, maitinantį, dabar tai naudoju skin balanser gelį, tai labai patinka jis man, bet žiemai manau reiktų ko kito

QUOTE(kutikuti @ 2010 11 12, 11:50)
Šitas man super dalykas

Bent jau praitai žiemai aš naudojau kremą su vitaminu C.Ką dabar pirksiu nežinau, žiūrėsiu ką patars kosmetologė

Gal žinote, kokia serija šios kosmetikos tiktų raustančiai, jautriai odai???
Galvoju apie šaltalankį
Galvoju apie šaltalankį

QUOTE(Krisanta @ 2010 11 16, 13:10)
Gal žinote, kokia serija šios kosmetikos tiktų raustančiai, jautriai odai???
Galvoju apie šaltalankį

Galvoju apie šaltalankį

Esu turejusi prausimosi putas su saltalankiu. Man patiko

QUOTE(pantherrra @ 2010 11 19, 21:54)
Esu turejusi prausimosi putas su saltalankiu. Man patiko 

Nesausina odos?

Pati neseniai apsipirkau... Klinikų vaistinėje iš šaltalankio nieko neturėjo, sakė, greit bus... Užstrigo muitinėje....
Išbandžiau ir labai patiko Mirtų kaukė, na o Alijošiaus nepatiko... Nemalonu net odai buvo...
Barbados drėkinantis kremas įdomus....

Renovos balzamas laukia bandymų.....

QUOTE(Krisanta @ 2010 11 19, 22:18)
As turejau, man sausino. Mano oda misri, bet dehidratuota. Turiu Renovos prausikli, sitas nesausina, palieka ant veido tokia plevele, bet beda su juo kita - nenuplauna gerai makiazo