Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

QUOTE(zuza* @ 2008 06 15, 14:48)
Neturetu,o jei jau pradeda kiekvienas sau tai jau ne seima.Ir jie nesupranta paskui ko mes pykstam.

dieve doh.gif skaitau ir prisimenu savo siauba verysad.gif prasidejo ir pas mus lakstimai pas draugus,negrižimas parom namo,ir td.aš pagimdziau vaika,o jis išejo.likau viena su vaiku doh.gif net prisimint nesinori.vaikui jau 3.6 metai,teva nepažista verysad.gif nes tevas nenori.o man vis dar skaudu,ir nezinau ar čia meile ar neapikanta.
ir del to viso aš ir vaikas dabar nešeima doh.gif del to kad pas mus visomiene nebrangina šeimos.nepatinka fyrk ir išejau,taip viskas lengva ir paprasta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirksiuke: 15 birželio 2008 - 15:55
QUOTE(mirksiuke @ 2008 06 15, 16:53)
dieve  doh.gif skaitau ir prisimenu savo siauba verysad.gif prasidejo ir pas mus lakstimai pas draugus,negrižimas parom namo,ir td.aš pagimdziau vaika,o jis išejo.likau viena su vaiku doh.gif net prisimint nesinori.vaikui jau 3.6 metai,teva nepažista verysad.gif nes tevas nenori.o man vis dar skaudu,ir nezinau ar čia meile ar neapikanta.
ir del to viso aš ir vaikas dabar nešeima doh.gif del to kad pas mus visomiene nebrangina šeimos.nepatinka fyrk ir išejau,taip viskas lengva ir paprasta doh.gif  verysad.gif

Hm,toks jau tas gyvenimelis.
Atsakyti
Merginos reiketu gydytis depresija. Tai yra normalu po tokiu santykiu. Taciau per prievarta mielas nebusi. Nereikia verkti, gailetis, o juolab i vaika ziureti kaip i vyro kopija. As to jausmo negaliu pasakyti, nes man vaikas yra tik vaikas. Ir negaleciau i ji ziureti kaip i vyro kopija.
Kaip galima myleti vyra kuris tave skaudina ir tave niekina? nereikia saves nuvertinti ir reikia save gerbti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 15, 18:06)
Merginos reiketu gydytis depresija. Tai yra normalu po tokiu santykiu. Taciau per prievarta mielas nebusi. Nereikia verkti, gailetis, o juolab i vaika ziureti kaip i vyro kopija. As to jausmo negaliu pasakyti, nes man vaikas yra tik vaikas. Ir negaleciau i ji ziureti kaip i vyro kopija.
Kaip galima myleti vyra kuris tave skaudina ir tave niekina? nereikia saves nuvertinti ir reikia save gerbti.

Teisybe.Sunku,bet gyvenimas tesesi toliau.Reikia pozityviai galvot.Tik labai sunku tai daryt,turi praeit laiko.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 06 15, 18:44)
Teisybe.Sunku,bet gyvenimas tesesi toliau.Reikia pozityviai galvot.Tik labai sunku tai daryt,turi praeit laiko.

reikia raminamuosius vartoti. O pacios su savimi pries save nepakovos. Vaistai gelbsti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 15, 19:02)
reikia raminamuosius vartoti. O pacios su savimi pries save nepakovos. Vaistai gelbsti.

Niu as tai nelabai uz raminamuosius.Siaip nera dar taip blogai,kad pati nesusitvarkyciau.Nebent kokio valerijono tik ikalu.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 06 15, 19:11)
Niu as tai nelabai uz raminamuosius.Siaip nera dar taip blogai,kad pati nesusitvarkyciau.Nebent kokio valerijono tik ikalu.

valerijonas labai kenkia kepenims.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 15, 19:30)
valerijonas labai kenkia kepenims.

Taip jau su tais vaistais viena gydo,kita gadina. Nu neryju as jo saujom.
Atsakyti
o visu baisiausia, kai palieka vyras, po to jis nori gryzti... o tu jau turi kita... gera, mylinti ir skirianti demesio... bet jis su savo kalbom drumscia vandeni ir pradedi lyginti, kuris geresnis... o kai prisimeni ir vyras nebuvo toks blogas, kad reiketu pykti....
Atsakyti
QUOTE(Aveva @ 2008 07 22, 06:46)
o visu baisiausia, kai palieka vyras, po to jis nori gryzti... o tu jau turi kita... gera, mylinti ir skirianti demesio... bet jis su savo kalbom drumscia vandeni ir pradedi lyginti, kuris geresnis... o kai prisimeni ir vyras nebuvo toks blogas, kad reiketu pykti....

schmoll.gif Ne uz ka negrysciau pas buvusi, jei ir po laiko atslugo skaudulys, o jei jau esu su geru mylinciu zmogum tai dar ir nosi iskelus pasakyciau, kad esu mylima ir su daug vertingesniu nei jis kazkada galetu buti 4u.gif
Atsakyti
kol kas as sitaip ir laikausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aveva @ 2008 07 22, 09:46)

savo jausmuose reikia gaudytis...
Atsakyti