Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jį pamiršti?

o kaip gaudytis, jei nevisada išeina...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 22, 14:26)
savo jausmuose reikia gaudytis...

Nera taip paprasta..
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 07 24, 10:31)
Nera taip paprasta..

Tikrai taip, as irgi tuo tikra. Kai vienu metu jauti ir meile, ir neapykanta, ir pykti,ir svelnuma, o viskas dar susipyne i viena kamuoli, labai sunku nuspresti, kuris jausmas yra svarbiausias. O kartais ir bijai nuspresti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 07 24, 19:31)
Tikrai taip, as irgi tuo tikra. Kai vienu metu jauti ir meile, ir neapykanta, ir pykti,ir svelnuma, o viskas dar susipyne i viena kamuoli, labai sunku nuspresti, kuris jausmas yra svarbiausias. O kartais ir bijai nuspresti g.gif ...

Tai.. tada geriau neskubeti... palaukti..
as palaukiau, o per ta laika mano "meile" tiek kiaulysciu man pazere, kad lengvai apsisprendziau, jog jo nekenciu ..
Neskubekit, gal Jusu atvieju bus atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 07 25, 10:24)
Tai.. tada geriau neskubeti... palaukti..
as palaukiau, o per ta laika mano "meile" tiek kiaulysciu man pazere, kad lengvai apsisprendziau, jog jo nekenciu ..
Neskubekit, gal Jusu atvieju bus atvirksciai?

Mano atveju viskas darosi daugmaz aisku - myliu savo vyra, bet taip gyventi kaip dabar tikrai ilgai nebeistversiu. Kai zinai, kad esi nemielas kitam zmogui, irgi nieko gero paciai. Tada pradedi apie save blogai galvoti - kokia as, kad manes nebemyli. Saviverte krenta zemyn g.gif O as nenoriu apie save taip galvoti schmoll.gif
Esu tokia, kokia esu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 08 20, 16:28)
Mano atveju viskas darosi daugmaz aisku -  myliu savo vyra, bet taip gyventi kaip dabar tikrai ilgai nebeistversiu. Kai zinai, kad esi nemielas kitam zmogui, irgi nieko gero paciai. Tada pradedi apie save blogai galvoti - kokia as, kad manes nebemyli. Saviverte krenta zemyn g.gif O as nenoriu apie save taip galvoti schmoll.gif
Esu tokia, kokia esu rolleyes.gif

Palaikau Tave
Atsakyti
na va as jau savaite,kaip mano draugas isejo.nieko nepadarysi yra be galo skaudu ir sunku. verysad.gif bet reikia zenkti pirmin pagalvojus apie vaikeli pilvuke nestuke.gif .nors jis isejo pas kita,bet mane lydi pas daktarus,nes pasak jo jam vaikelis yra svarbus,bet del jo jis nesiruosia aukot savo jausmu,ir as manau,kad tai tiesa.kam bandyt gyvent del vaikelio jei anksciau ar veliau iseitu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 07 24, 18:31)
Labai gerai parašyta. Būtent tą aš dabar ir jaučiu... Atrodo ir myliu, ir nekenčiu, ir atrinkti tą "teisingiausią" labai sunku. Ir baisu, kad galiu suklysti. verysad.gif Todėl nusprendžiau dar laukti- laikas, tikiuosi, viską sudėlios į savo vietas. Galbūt naiviai aš čia taip tikiuosi, bet o kas belieka? unsure.gif
QUOTE(petruska699 @ 2008 08 24, 17:23)
na va as jau savaite,kaip mano draugas isejo.nieko nepadarysi yra be galo skaudu ir sunku. verysad.gif bet reikia zenkti pirmin pagalvojus apie vaikeli pilvuke nestuke.gif .nors jis isejo pas kita,bet mane lydi pas daktarus,nes pasak jo jam vaikelis yra svarbus,bet del jo jis nesiruosia aukot savo jausmu,ir as manau,kad tai tiesa.kam bandyt gyvent del vaikelio jei anksciau ar veliau iseitu verysad.gif
Ech, kaip gaila, kad taip nutinka. Galiu palnkėti tik stiprybės. Abiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiuke @ 2008 08 24, 20:47)
Labai gerai parašyta. Būtent tą aš dabar ir jaučiu... Atrodo ir myliu, ir nekenčiu, ir atrinkti tą "teisingiausią" labai sunku. Ir baisu, kad galiu suklysti. verysad.gif Todėl nusprendžiau dar laukti-  laikas, tikiuosi, viską sudėlios į savo vietas. Galbūt naiviai aš čia taip tikiuosi, bet o kas belieka? unsure.gif

O as jau jauciu, kad nebegaliu laukti. Stebuklas neivyks. Jau norisi, kad gyvenimas keistusi i kuria nors puse, nes kitaip isproteti gali. Kankinames abu ir tiek. Zinau, kad MB savo pozicijos nepakeis, o ir as jau nieko is jo nebenoriu, nes po to, ka teko isgyventi, nieko gero nebesitikiu. Sakau - greiciau zeme su dangumi susikeis vietomis nei musu santykiuose kas nors gali is esmes pasikeisti

Papildyta:
QUOTE(petruska699 @ 2008 08 24, 17:23)

Na as galiu pasakyti, kad laiku apsisprendet. Tikrai tikrai todel, kad gimstantis vaikelis nieko nepakeistu. Sakau tai is savo labai skaudzios patirties. Paskui prasideda piktumai, nepasitenkinimas vienas kitu, nuolatine itampa. Tai yra labai blogai, nes visa tai naikina bet kokius geresnius jausmus. Dabar gal jus liksite draugais, jis gales be itampos matytis su vaikeliu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na mano istorija labai nesiskiria nuo kitu cia jau rasiusiu.. Vaikinas, su kuriuo kartu buvom 4 metus ir ne kalbos nebuvo apie keliu issiskyrima po to, kai pastojau ir pasakiau,kad valymo nedarysiu - pabego.. verysad.gif
Dabar gyvenam skirtingose salyse, jis LT, o as UK laukiu savo stebuklelio wub.gif
Suzinojau labai daug negeru dalyku apie ji.. Kaip jis mane smeizia ir panasiai, nors tikrai nera del ko unsure.gif ... Kartais atrodo, kad pykstu kaip seskas, bet tik paraso ka nors - is kart suskysteju ir atrasau doh.gif , o kai as jam parasau, tai jis man niekad neatraso! Didele neteisybe, bet jauciu jam begaline meile.. Labai tikiuos, kad kai gims mano kudikelis visa tai pereis jam! biggrin.gif Bet apie kitus vyrus net negaliu pagalvot.. Kazkokia trauma dabar man (ar kas), bet nepasitikiu juodai.. Bijau vel likt iskaudinta ir net neinu arbatos atsigert (o kvietimu gaunu nemazai, nors ir zino vyrai, kad laukiuosi as.. Cia kitoks visai poziuris i moteris).. Taip noreciau nebijot ir eit! Bet noriu tik savo ex ir viskas. Tikrai kazkokia kvaile as verysad.gif
Atsakyti
Arvilyte, ne kvaile esi, o myli ir jautiesi iskaudinta. Ir tai naturalu. Galbut jis nesubrendes dar seimai? Bet is savo patirties galiu pasakyti , kad ir nesubres. Ar tau to reikia? Juk geriau anksciau, negu veliau- tai dar turesi apsciai laiko susitvarkyti savo gyvenima is naujo. O budama UK, tikrai tai galesi padaryti be vargo, nes ten visai kitoks poziuris i moteris, i vienisas ar issiskyrusias. Pakelk galva i virsu! Pamastyk, ar jis vertas taves? Jei po siteik kartu prabuto laiko ne tik pabego, bet dar ir smeizia-sitaip noredamas paslepti savo nieksybes. Nesuskysk! Kai pati savimi patikesi, ir jam kitaip atrodys. O dabar labai patogu jam. LAikykis!
Atsakyti
Na, kad nesubrendes, tai faktas.. sad.gif Giliau pagalvojus atrodo, kad anksciau jis labiau subrendes buvo negu dabar... Is vis ne protingeja, o kvaileja blink.gif
As pati jau nebesitikiu but kadanors kartu.. Ir manau, kad to niekada nebus, bet vis galvoju, kad ateis i prota viena diena ir suvoks, kad sitaip negerai.. Vis delto, jam dar tik 22 metai.. Vis galvoju, kad gal jaunas, durnas, neissilakstes ir t.t.

O kokia Tavo patirtis, toa?
Atsakyti