Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 06, 16:05)
g.gif nepatinka, neskaitykite!! Gal gana.... tema tam ir yra, siulykit uzdaryti visas temas, kuriose kazkieno nuomone neatitinka jusu.

Jus labai karsciuojates kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 06, 08:41)
Va va, Antanas nera toks paprastutis durniukas, kaip kad daug kas isivaizduoja. Jis zymiai gilesne asmenybe.

drinks_cheers.gif Vertėtų su juo pakalbėti tikrai neeilinė asmenybė. Ypač vertėtų tai pakalbėti, kuri galvoja, kad magistro diplomą dalina sėmkų pardavėjom.
Atsakyti
Tema ne apie tai, kas ir kodel patinka, o apie tai kas nepatinka. Bet moterys tokios jau butybes iesko smegenu ten kur ju nera, ir iskraipo zodzius, ir sneka vejus ne i tema.

O apie diplomus, tai sutinku zmoniu daznai, kuriu elgesys ir yra kaip turginiu. O turginiai karatais elgiasi protingai. Tuom norejau pasakyti, kad diplomas ne rodiklis!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 05, 15:43)
Nepatinka Paskeviciute, nes balsas toks lyg bandele gerkleje uzstrigusi, ir del to kad pernelyg aukstinama, nes mano akimis ji neseksuali, kaip yra rekiama, o tiesiog simpatiska, vidutine.
Dar nepatinka Dziugas, nejuokingas jis man, daznai atrodo, kad zodzio kiseneje iesko, o to neturetu buti.
Nepatinka 69danguje, nes ju sypsenos ir linksmumas visiskai dirbtinas.
Nepatinka Agne Jagelaviciute, nes pernelyg geros nuomones apie save. Fui koks slykstus bruozas.
Nepatinka Antanas - sampanas, nes yra be smegenu.
Nepatinka Skaiste olialia, nes dirbtinai akis isvertusi, tipo dideles lotuliukas.gif
Ir Pikul lupos papustos kvailai atrodo, si mada lyg praejus.
Nera taip, kad visai pries zmogu nusiteikusi buciau, bet kai kurie bruozai buna ypac erzinanciai juokingi.

Dar karta i tema atsakau, jie man nepatinka, ir nepatinka laidos kuriose, jie dalyvauja.
Mama 4xl o kas jums nepatinka, na zinot, kad i tema atsakymas bent jau pataikytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 06 sausio 2010 - 17:05
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 06, 18:04)
Bet moterys tokios jau butybes iesko smegenu ten kur ju nera, ir iskraipo zodzius, ir sneka vejus ne i tema.

O jus ne moteris? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 06, 18:04)
O jus ne moteris? rolleyes.gif

Moteris, bet visa esybe nekenciu visu moterisku nesamoniu. Ai ginkit savo Sampana, man vistiek jis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 06, 18:10)
Moteris, bet visa esybe nekenciu visu moterisku nesamoniu. Ai ginkit savo Sampana, man vistiek jis nepatinka.

Jei atvirai - jis man irgi nekelia simpatiju. goss.gif
Atsakyti
O man tai baisiai nepatinka Inga Paksaite(Stumbriene).nu ziauriai negrazi ji man,o dar tokia flegma atrodo doh.gif Neka,geresne ir jos mamyte.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 01 06, 19:10)
O man tai baisiai nepatinka Inga Paksaite(Stumbriene).nu ziauriai negrazi ji man,o dar tokia flegma atrodo doh.gif Neka,geresne ir jos mamyte.

Paksaite ir man negraži bet neatrodo blogas žmogus , o va jos mama man visokeriopai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 06 sausio 2010 - 21:05
Man Paksaite visai nekliuva,kiek skaiciau interviu,tai net buvau nustebinta,ji gan isprusus. Isvaizda man irgi nelabai,bet manes tai nejaudina,o Paksiene visai maloni moteris. Jei apie Antana,tai groziu tikrai nepasizymi svelniai pasakius,bet jis ne kvailas,per radija klausius kazkada laida su juo,tai ne kiekvienas dar tiek smegenu turi. Man jis juokingas,bet kazkiek ir pats stengiasi toks atrodyt,bent anksciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 06 sausio 2010 - 21:39
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 06, 18:04)
Tema ne apie tai, kas ir kodel patinka, o apie tai kas nepatinka.

Ir neprivalo patikti kiekvienas schmoll.gif Bet nebūtina žmogaus menkinti, ypač nepažįstamo. Jei būtum parašiusi, kad Antanas nepatinka dėl savo besmegeniško įvaizdžio, man nebūtų užkliuvę, o tu jį tiesiai šviesiai besmegeniu pavadinai - tai įžeidimas
Atsakyti
Nu fainas,kaip tik tas Antanas ax.gif Kazkaip tik buvau pamirsus,kad i seima ilindo blush2.gif O kad jo nemegt,tai absurdas kazkoks,kai aplink tiek visokiu tikrai paniekos vertu zmoniu(aferistu,veidmainiu ir kt.bjaurybiu) unsure.gif Antanukas kaip tik nuotaika pakelia pamacius jo veiduka smile.gif
Atsakyti
Taip SM kaip visada pilna asmenybiu kuriu nuomone yra geriausia, ir zut but tai reikia irodineti. Man pvz Cekuolis atrodo protingas, ispruses, issilavines ir t.t... Bet jis nedare niekada tokiu cirku. Nu lochas tas Antanas mano nuomone Ir tokiu pilna, manes nezavi pigus triukai, ir aplamai visokios intrigos, ir skandalai, o tie kas tai daro tikrai neverti pagarbos ar susizavejimo, aplodismentu. O tie paistalai, kad tipo jie protingi, nes durnumu litus daro, tai absurdas, neissivaizduoju, kad uz litus taip darkyciausi, man tai zema, normalios izimybes ir be to yra populiarios, ir uzsidirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 07 sausio 2010 - 11:14