Tema ne apie tai, kas ir kodel patinka, o apie tai kas nepatinka. Bet moterys tokios jau butybes iesko smegenu ten kur ju nera, ir iskraipo zodzius, ir sneka vejus ne i tema.
O apie diplomus, tai sutinku zmoniu daznai, kuriu elgesys ir yra kaip turginiu. O turginiai karatais elgiasi protingai. Tuom norejau pasakyti, kad diplomas ne rodiklis!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Victoria Beckham @ 2010 01 05, 15:43)
Nepatinka Paskeviciute, nes balsas toks lyg bandele gerkleje uzstrigusi, ir del to kad pernelyg aukstinama, nes mano akimis ji neseksuali, kaip yra rekiama, o tiesiog simpatiska, vidutine.
Dar nepatinka Dziugas, nejuokingas jis man, daznai atrodo, kad zodzio kiseneje iesko, o to neturetu buti.
Nepatinka 69danguje, nes ju sypsenos ir linksmumas visiskai dirbtinas.
Nepatinka Agne Jagelaviciute, nes pernelyg geros nuomones apie save. Fui koks slykstus bruozas.
Nepatinka Antanas - sampanas, nes yra be smegenu.
Nepatinka Skaiste olialia, nes dirbtinai akis isvertusi, tipo dideles
Ir Pikul lupos papustos kvailai atrodo, si mada lyg praejus.
Nera taip, kad visai pries zmogu nusiteikusi buciau, bet kai kurie bruozai buna ypac erzinanciai juokingi.
Dar karta i tema atsakau, jie man nepatinka, ir nepatinka laidos kuriose, jie dalyvauja.
Mama 4xl o kas jums nepatinka, na zinot, kad i tema atsakymas bent jau pataikytu...