Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(Meskutia @ 2010 05 18, 00:28)
Gal aš ir bjauri pasirodysiu.. Bet labai jau daug ko nemėgstu.. Pradžioj tai V. Genytės - Aplamai, negaliu į ją žiūrėt...
Nepernešu M. Petruškevičiaus..
Dar nekenčiu Astos Valantaitės, kaškokia kalė ji man...
Na dar Inga Stumbrienė nepatinka.. O gal šiaip negaliu į ją žėt, nes gaila man tos "BARBĖS". Žiauroka...

Siūlyčiau išmest televizorių ir visokius laikraštpalaikius, nebereiks taip stipriai kankintis...
Atsakyti
Aš tai į Jackaitę negaliu žiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 05 18, 09:11)
Aš tai į Jackaitę negaliu žiūrėti doh.gif

Kokios problemos, kai tik per teliką ją parodo, tai užsidenkit akis...
Na, panašiai, kaip vaikystėj tėvai uždengdavo akis per erotines scenas filme.
O į spektaklius, kuriuose ji vaidina, galima visai bilieto nepirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 18 gegužės 2010 - 08:17
QUOTE(Raga @ 2010 05 18, 09:16)
Kokios problemos, kai tik per teliką ją parodo, tai užsidenkit akis...
Na, panašiai, kaip vaikystėj tėvai uždengdavo akis per erotines scenas filme.
O į spektaklius, kuriuose ji vaidina, galima visai bilieto nepirkt...

Taip ir darau mirksiukas.gif
Atsakyti

Jusu pastabos cia ne vietoje.
Atsakyti
Aha, atsako žmonės į temą, o jie užginčijami.

QUOTE(Meskutia @ 2010 05 18, 00:28)
Gal aš ir bjauri pasirodysiu.. Bet labai jau daug ko nemėgstu.. Pradžioj tai V. Genytės - labai jau didi žvaigždė... Teko būt jos vedamoj laidoj "Lietuvos tūkstantmečio vaikai" tai susikirtinėja kone ant kiekvieno žodžio.. Aplamai, negaliu į ją žiūrėt... Nepernešu M. Petruškevičiaus.. Nesuprantu kuo jis toks liaupsinamas.. Teko asmeniškai susidurt su jo dėstytoja, tai sakė, kad nuolatines akademinės pas jį beveik visada, ir aplamai, gėjiškas man jo stilius. O per ta mados reidą tai jau neduok Dieve kaip aprengia moteriškaites jis.. Dar nekenčiu Astos Valantaitės, kaškokia kalė ji man... Paskutiniu metu auką iš davęs daro.. Daug žiauresnė ji man už tas visas Olialia.. Na dar Inga Stumbrienė nepatinka.. O gal šiaip negaliu į ją žėt, nes gaila man tos "BARBĖS". Ir tos visos šeimynos, ypač po to straipsnio, neatsimenu kur skaičiau "Klube" ar "Privatu", apie prisipažinimą tėvam, kad laukiasi su ta barbe ir kenu...
Žiauroka...

Tai, kad Valentaitė apskritai mažai kalba, apie ją tik kalba, o maža kas, ką kalba biggrin.gif Jokios aukos ji nededa, prieštarauju biggrin.gif Graži moteris, kuriai visi pavydi, todėl ir loja.

O pati nemėgstu labai labai Zvonkės, Olialia prekės ženklo. Galėčiau apie tokias disertaciją rašyt laugh.gif Na, jos nelabai kaltos, kaltas sekso kultas, o tos aukos ir tiek.

O vyras vos tik pamatęs Algirdą Butkevičių, kad susinervina: "oi ple, tas žvairys!!!!!!" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 05 18, 10:18)
O vyras vos tik pamatęs Algirdą Butkevičių, kad susinervina: "oi ple, tas žvairys!!!!!!" laugh.gif

O man anas prie dūšios toks : )

Šiuo metu nemėgstu Dariaus Kuolio.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 18, 09:25)

Jusu pastabos cia ne vietoje.

Tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 18 gegužės 2010 - 10:41
QUOTE(Abo @ 2010 05 18, 10:18)
Aha, atsako žmonės į temą, o jie užginčijami.
Tai, kad Valentaitė apskritai mažai kalba, apie ją tik kalba, o maža kas, ką kalba biggrin.gif Jokios aukos ji nededa, prieštarauju biggrin.gif Graži moteris, kuriai visi pavydi, todėl ir loja.

O pati nemėgstu labai labai Zvonkės, Olialia prekės ženklo. Galėčiau apie tokias disertaciją rašyt laugh.gif Na, jos nelabai kaltos, kaltas sekso kultas, o tos aukos ir tiek.

Viena yra žinomi žmonės, o kitą yra žiniasklaidos ir prodiuserių kuriamas įvaizdis.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 18, 10:55)
O man anas prie dūšios toks : )
Man tai jokių emocijų, tik nebent dėl tam tikrų įtarimų (pletkų lygis). O vyras, pakankamai ramus ir tolerantiškas žemaitis, na, labai susinervina jį pamatęs laugh.gif

QUOTE(Raga @ 2010 05 18, 11:59)
Viena yra žinomi žmonės, o kitą yra žiniasklaidos ir prodiuserių kuriamas įvaizdis.

Na, nei olialia, nei zvonke nekuriamos tik žiniasklaidos ir prodiuserių kaip plastilino gabalai. Jos tiki tuo, ką daro. Galėčiau ištisą temą jas cituoti, o jų mintis suvokiant atima žadą. Tai yra sekso kulto išdava, gražios barankos skylutės suvokimas apie pasaulį ir moterį, ne kaip asmenį, o kaip moterį. Nes tik moteris ir seksas parduoda.

Tačiau, kai kurie asmenys sako, kad vis tik mažėja Olialia tipo gražuolių.

O dėl žiniasklaidos, tai čia kita tema, tai tėra įvaizdžio formavimo įrankis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 05 18, 12:10)
Tai yra sekso kulto išdava, gražios barankos skylutės suvokimas apie pasaulį ir moterį, ne kaip asmenį, o kaip moterį.

Aš tai žinau, Jūs žinote, o bet tačiau - kodėl šis įvaizdis toks produktyvus?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 18, 11:59)

Na ką Jūs, apie tokio įvaizdžio sūkurimą juk ne viena svajoja smile.gif Žr. nuo 2:35. http://www.youtube.c...h?v=rer7TULXX3g

O man nepatinka Audrius Bružas - už tai kad pats sau per daug patinka.
Atsakyti