nu perjungiu kalana kai tik rodo sveikinimu koncerta,o uosvis mano tai tuo metu uzhipnotizuotas buna sito "nuostabaus" dainavimo
ziuri ir i nieka nereaguoja
dar negaliu pakest mikutaviciaus
negaliu net to zaidimo ziuret ir sipario nepernesu
ir dar nomedos,aciu dievui neberodo jos daznai
Nemėgstu Smorigino ir jo aistringų šokių.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 14:29)
Ot daug prarandi.
Juk ne Vilnius ar broliai Bendžiai formuoja šalies muzikinį skonį, o būtent Pūko žvaigždės. Ten viską pamatai: ir mados tendencijas, ir muzikos naujausias kryptis, ir naujas kultines žvaigždes, apie kurias laikraščiai ir TV tik po pusmečio parašo. Ostapenką ir kt. iš ten žinau, visokius dviratukus ir "išdykėles" anksčiau girdėjau.
Yra tokia dainininkė "Tikroji išdykėlė". Šakės kokia moteris. Visos zvonkės nublanksta
Yra tokia dainininkė "Tikroji išdykėlė". Šakės kokia moteris. Visos zvonkės nublanksta
nu, "tikroji isdykele" (ir kiti panasus kauno kulturos perlai
o tv perjungiu kai stakena pamatau.
QUOTE(xskix @ 2008 05 01, 21:13)
Mantas Petruškevičius
"mielosios, gatvėj jūsų vidinio grožio niekas nemato, pasipuoškit..."
"mielosios, gatvėj jūsų vidinio grožio niekas nemato, pasipuoškit..."
Geruolis tas Petruškevičius
Myliu, bučiuoju, ir iki
siuo metu nebepatinka terasovai
QUOTE(benta @ 2008 05 01, 21:28)
siuo metu nebepatinka terasovai
Man irgi nepatiko, kai nuėjom į koncertą "Tau,mama" ir visas koncertas buvo apie juos
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 21:24)
"mielosios" su šita dar fraze, tai....
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 22:24)
QUOTE(Ramunita @ 2008 05 01, 16:22)
ir man
dar nevirškinu Rusytės, Agnės Jagelavičiūtės, Paksaitės (nors ji kaip ir jokia ne zviozda), eks mangės Rimos - labai jau atstumiančios jos man
man ZENTAI tai
ypac tas vyrenis kai dainuoja, kazkaip lupa virsutine patempia, issisiepia kiek gali ir dainuoja, nu negaliu akiu atitraukt kai ziuriu, tiesiog hipnotizuoja
o ir dainos tokios baliaunos
nesuprantu, ko jum nepatinka
o jei rimtai, tai nera taip, kad is kart puolu specialiai perjungt kanalo del konkretaus zmogaus
o jei rimtai, tai nera taip, kad is kart puolu specialiai perjungt kanalo del konkretaus zmogaus