Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

QUOTE(gulfos @ 2008 05 02, 02:37)
man ZENTAI tai  thumbup.gif ypac tas vyrenis kai dainuoja, kazkaip lupa virsutine patempia, issisiepia kiek gali ir dainuoja, nu negaliu akiu atitraukt kai ziuriu, tiesiog hipnotizuoja lotuliukas.gif o ir dainos tokios baliaunos lotuliukas.gif nesuprantu, ko jum nepatinka rolleyes.gif
o jei rimtai, tai nera taip, kad is kart puolu specialiai perjungt kanalo del konkretaus zmogaus  schmoll.gif

na kad patinka pasakyt negaliu, bet ir peikt nedrįstu, vistik šioks toks giminaitis vienas iš jų, nesvarbu, kad iš tų tolimesnių, ale pažystu, o ir klipuose mano dėdė, teta filmuojasi ax.gif
Atsakyti
Negaliu žiūrėti laidų kurias veda Marijonas iškarto perjungiu schmoll.gif
Atsakyti
zvonkė ir radžis- tada perjungiu kanalą rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiminiau, dar tas vyras iš Wanish reklamos doh.gif Kur monetas blizgina ir pan.
Atsakyti
Man tai nelabai kas ir trukdo, nesisnori ziureti-perjungiu, norisi-ne, siaip jau nesureiksminu tokiu dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
valinskiene-nu baisu ziuret kaip juda scenoje,klises savo pastoviai i sonus meto hihihi.gif
Atsakyti
Jagelaviciute first.gif
Petruskevicius second.gif
Gedeminas Jaunius third.gif

Tai cia tokie buvo nemegstamiausi, o dabar TV nebeziuriu
Atsakyti
Nekenčiu Nijolės Narmontaitės ir tos Linos iš "Nekviestos meilės" gadina visą serialą doh.gif
Dar labai nervuoja Juozas iš "bonux" reklamos biggrin.gif
Ir aišku visa lietuvių popscena doh.gif įpatingai "Šokoliadas" ir visi dzendobristai rolleyes.gif
Atsakyti
Andrius is pirmo KIz....jau kas ten per vienas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2008 05 02, 16:50)
Tai cia tokie buvo nemegstamiausi, o dabar TV nebeziuriu

drinks_cheers.gif Aš irgi nežiūriu TV beveik visai blink.gif

Tik pirmadieniais Bjaurųjį ančiuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labiausiai nervina jagelaviciute ir radzis
Atsakyti
Negaliu pakęst Neli iš "69 danguje" doh.gif
Papildyta:
ir dar visi tipo "stilistai", balamutai kažkokie...
Atsakyti