Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 05 26, 21:51)
Kalbi apie vairuotojos profesiją?  biggrin.gif  Aš žinok į darbą važiuoju pro aplinkui. Ir galvoju - būtų fainai jeigu darbas būtų toliau. O gal dar fainiau jeigu reiktų vairruoti ir darbo metu. Na, bet manau čia tas ne ilgam, tikriausiai atsivažinėsiu savo ir praeis g.gif

Man buvo lygiai taip pat,is darbo per visa miesta,kartais ir kitam mieste atsidurdavau lotuliukas.gif Maniau praeis-nepraejo...jauciau pastoviai toki kaip vaziavimo alki,geriausiai jauciausi butent uz vairo,net grizus namo dar kokia valanda masinoj sededavau (sedziu kartais ir dabar,bet tik del to,jog bunu taip nusikalus kad nebepajegiu islipt blush2.gif )Taigi ir baigesi profesijos keitimu,kol kas esu patenkinta,nors seni vairuotojai sake kad tas negalejimas be vairo praeis po kokiu metu kitu,tipo isgydomas dalykas ax.gif
Na,as cia negasdinu jei ka... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Bet tu saunuole,nedejuoji kad baisu,o stengiesi,mokaisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 05 26, 09:34)
Po penktadienio gryzimo is darbo namo tokia didvyre jauciuosi  lotuliukas.gif  ...Na zodziu apturejau baimes daug, bet vis delto gryzau sekmingai. Baisiau turbut nebuna biggrin.gif  Nors bendrai tai buna, mano vyras sake, kad kai pervaziuosiu akropolio sankryza neveikiant sviesoforams, tada jau galesiu vadintis tikra vairuotoja lotuliukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif . Geras pamokas apturėjai mirksiukas.gif Bet oi oi, palaukit dar žiemos, mergaitės, ne tiek visokio gėrio bus mirksiukas.gif Aš vairuot pradėjau rudenį, tai visą laiką laukiau žiemos su šalčiais, slidžiais keliais, blogu matomumu ir pnš. (žieminei praktikai, prikaupti, taip sakant smile.gif ). O tos žiemos pernai beveik ir nebuvo, tik savaitė šalčio ir sniego. Na šlabdribų, blogo matomumo ir blizgančio tamsoj asfalto netrūko, bet tos važiavimo žiemą praktikos dar irgi beveik neturiu jokios. Viskas prieky biggrin.gif

QUOTE(inius @ 2008 05 26, 15:50)
vaziavau vakar... bet i miesta tai taip ir nedrysau... gal del to, kad kai as norejau ten vaziuoti, brangusis neleido? na bet jausmas, kad kasdien vis maziau vairuoti moku... blush2.gif

Tau reikia, tiesiog būtina važiuoti į miestą. Ir neklausyti jokių brangiausiojo neleidimų. Kitaip (kas labai panašu iš tavo nusiteikimo), visai užsispausi, prarasi pasitikėjimą paskutinį ir atidėliosi tol, kol jau nebeturėsi ką atidėt, t.y., visi ir taip negilūs įgūdžiai jau bus prarasti. Taigi, pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 26, 21:55)
O kokia tavo masinyte?

Renault 19 (1995 m.) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 26, 21:44)
Cha. Vairuot noriu ir nebijau, bet nevairuoju taip kaip tu aprašei. Aš, kaip sakė visi mano vežti žmonės, esu labai tvarkinga vairuotoja blush2.gif  Nelakstau ir kitų nekeikiu. Tik save, jei kas ne taip. O dėl parkavimosi tai taip, man tai kol kas irgi tamsus miškas. Jau geriau mašiną pasistatau tolėliau ir prasieinu, nei lendu į mažą tarpą ax.gif

drinks_cheers.gif va ir aš taip pat
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 27, 09:05)
drinks_cheers.gif  va ir aš taip pat

Tai šaunu thumbup.gif
Aš jau rezgu planą-chuliganą kaip nors iki Vilniaus nulėkt. Labai jau man rūpi kaip su tuo sudėtingesniu eismu seksis tvarkytis. Lyg ir netūksta man adrenalino, bet vat kažkokia širšė šioj vietoj kanda man blush2.gif
Atsakyti
vovere74, o kiek laiko tu vairuoji? Ir kur (kaip supratau, ne Vilniuj)? Koks mašiniukas? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 26, 21:55)
mano mazda 323f ax.gif  Isvaizda ne mano svajoniu masinos, bet vaziuoja kaip zveriukas thumbup.gif

Va va drinks_cheers.gif dėl išvaizdos. Mašina visų pirma turi vykdyti savo pagrindinę funkciją - būti gera susisiekimo priemone. Man šiuo metu netgi labai gerai, kad maniškė senutė, ekonomiška kuro prasme, detalės ir remontas nebrangiai kainuoja, nes dabar pirmoj eilėj - pilnai įsirengti namą ir susitvarkyti aplinką. O tada bus galima ir mašiniuką pakeist. Labai noriu kokio erdvaus, "šeimyninio" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 27, 09:26)
vovere74, o kiek laiko tu vairuoji? Ir kur (kaip supratau, ne Vilniuj)? Koks mašiniukas? ax.gif

Aš teisęs išsilaikiau gegužės 9 dieną, tai dar nė mėnesio nėra. Važinėju su Renault Safrane automatu. Kadangi tokią gavau iš vyro "palikimu", tai tokią ir vairuoju. Bet jau pardavinėju ją ir ieškau kitos. O kadangi pajutau malonumą vairuoti automatą, tai automato ir ieškau. Pati gyvenu Palangoj, tai jau skersai išilgai ją išvažinėjau, taip pat ir Klaipėdą. Užtat dabar ir noriu į Vilnių, Kauną. Tik kažin kiek to noro ir drąsos liks kai realiai reiks važiuot...
Atsakyti
Aš tai pripratau jau prie mechaninės, automato turbūt nenorėčiau, man pusės "kaifo" neliktų, jei nereiktų pavarų perjunginėt biggrin.gif
Kažkada buvau įsėdus į automatą, vis ieškojau sankabos ir nebuvo kur kairės kojos dėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 27, 09:22)
Tai šaunu thumbup.gif 
Aš jau rezgu planą-chuliganą kaip nors iki Vilniaus nulėkt. Labai jau man rūpi kaip su tuo sudėtingesniu eismu seksis tvarkytis. Lyg ir netūksta man adrenalino, bet vat kažkokia širšė šioj vietoj kanda man blush2.gif

man rodos Kaune eismas sudėtingesnis ax.gif gal dėl to, kad pati Vilnių jau apsivažinėjus esu, nežinau... bet ir vairavimo kultūra skiriasi.. va ten ekstremalu biggrin.gif

aš irgi tik automatą pripažįstų ax.gif kadangi tik mokiausi ir egzą laikiau su mechanine ir didelę pertrauką turėjau, tai kažkaip kojos nesimakalavo lotuliukas.gif
neįsivaizduoju per Vilniaus kamščius savęs važiuojančios su mechanine ir negęstančios lotuliukas.gif

beje, mano mašinukas Nissan Almera, 2000 12 biggrin.gif Automatas ir 1,8 varikliukas
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 27, 09:46)
Aš tai pripratau jau prie mechaninės, automato turbūt nenorėčiau, man pusės "kaifo" neliktų, jei nereiktų pavarų perjunginėt biggrin.gif
Kažkada buvau įsėdus į automatą, vis ieškojau sankabos ir nebuvo kur kairės kojos dėt lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As taip pat pripratau prie mechanines ir automato net nenoreciau... Is pradziu labai ziuredavau perjunginedama begius i rankena ir galvodavau, kad ot vaziuociau sau ramiai su automatu. O dabar ipratau, nebeziuriu - ir labai gerai smile.gif Aisku, jeigu pasitaikytu svajoniu masina uz labai padoria kaina su automatu, tai griebciau ir dziaugciausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 27, 09:55)
man rodos Kaune eismas sudėtingesnis ax.gif gal dėl to, kad pati Vilnių jau apsivažinėjus esu, nežinau... bet ir vairavimo kultūra skiriasi.. va ten ekstremalu biggrin.gif

Važinėti tenka ir Kaune, ir Vilniuje. Tad nereikia čia lialia, kad Kaune ekstremalu. Kaip tik Vilniuje eismas gerokai sudėtingesnis ir netgi visiškai neprognozuojamas. Jei Kaune iš anksto žinai kur bus kamščiai, tai Vilniuje tai visai neaišku. Ir labai dažnai nėra aišku dėl ko tie kamščiai susidaro. O ką jau kalbėti apie logiką. Iki šiol nepagaunu kokia vilniečiai vadovaujasi. Elementarus pavyzdys: penktadienį pylė kaip iš kibiro, po gerosios vilites žiedu buvo didelė bala ir greičiausiai kažkas paskendo joje (arba užpylė žvakes, arba gavo hidrošoką). Susidarė eilė iki pat sankryžos Geležinio Vilko ir gerosios vilties. Žiedas tuščias, bet vietoj to, kad šį kamštį apvažiuoti per viršų, visi stojo į tą nejudančią eilę. Nu niekaip nesupratau kokio velnio. Kaune tokių bajerių nemačiau. Netgi uždarius Vilijampolės tiltą, kamščiai ant Varnių tilto dingo vos per 2 savaites, žmonės rado greitesnius maršrutus. O vat Vilnius niekaip neišbrenda iš kamščių. O ką jau kalbėti apie užleidimą ar bent leidimą užsukti į kairę. Vėlgi pavyzdys: įsukinėjame į tunelį iš Goštauto gatvės. Pastoviai laukiam malonės, o reikia tiek nedaug, tik sustoti kiek toliau nei įsukimas, bet tokių labai mažai vairuotojų atsiranda.
Ir dar viena didelė didelė Vilniaus problema: jis neturi aplinkelio. O tas kuris dabar statomas jau nebebus aplinkelis, jis vis tiek eis per miestą. Na tikėkimės, kad nuims dalį srauto nuo centro, bet atsidarius Maximai prie Vingio parko, ten labai padidės mašinų srautas.
Atsakyti
irnesakyk.gif ir Vilniuje, ir Kaune visokiu situaciju buna. Vilnius didesnis - ir masinu daugiau. O kultura visur vienoda - 100 kilometru, mano nuomone, itakos sitam reikalui nedaro smile.gif Vienintelis dalykas, ko man Kaune trukdavo (ka pastebejusi is anksciau) - tai kelio zenklinimo juostu. Gal jau 'nupiese', o siaip tai, manau, galima diskutuoti tik apie miesto dydi, nes, pavyzdziui, kur vaziuoti Prienuose ar Marijampoleje, o kur Vilniuje - skirtumas didelis, o vairuotojai - visur visokiu yra mirksiukas.gif

O paprasciausia ten, kur esam labiausiai priprate ir zinom ne tik kelius, bet ir sunkeliukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 27 gegužės 2008 - 09:21