Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 10:12)
1. Ir labai dažnai nėra aišku dėl ko tie kamščiai susidaro. <...> Nu niekaip nesupratau kokio velnio. Kaune tokių bajerių nemačiau.
2. O ką jau kalbėti apie užleidimą ar bent leidimą užsukti į kairę.
3. Ir dar viena didelė didelė Vilniaus problema: jis neturi aplinkelio. O

Mano galva, 3 punktas atsako į pirmą. Dar reikia gi nepamiršti, kad atšilus orams į trasą puola sodininkai ir šiaip studenčiokų iš provincijos gi Vln daugiau nei Kn.
Man dar baisu tos avarijos... Neduokdie piko metu kur avarija. Viskas. Spūstys, spūstys, spūstys... Gerai, kad darbą bvaigiu pusvalandžiu anksčiau.
2. doh.gif Bet čia, manau, apskritai lietuvių vairuotojų problema. Aš visad stengiuosi įleisti, nes kur jau čia mieste nuskubėsi - iki artimiausio šviesoforo.
Atsakyti
hmmm... mane į kairę beveik visada užleidžia g.gif o va vilnius visai neatrodo sudėtingas. pati važinėju dar neilgai, bet jau su instruktoriais bene visą miestą išmaliau, tai kelius daug maž pažįstu. va dėl vairuotojų kultūros sutinku - visokių būna, bet nepalyginsi su mažesniai miestukais - tik radvilišky ir panevėžy teko susidurt su nepripažįstančiais ištisinių juostų, posūkių ir sankryžoj lenkiančiais iš kairės vairuotojais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 10:12)
Važinėti tenka ir Kaune, ir Vilniuje.

kaip suprantu pati gyveni Kaune, tai visus apvažiavimus žinai ir t.t sutinku su nuomone, kad lengviausia važinėti savo mieste, kad ir koks jis didelis bebūtų 4u.gif
aš , pvz, žinau kaip vilniuj kamščius apvažiuoti ir dažniausiai žinau kurioje vietoje ir kokiu metu jie dažniausiai susidaro ax.gif aišku, jei įvyksta avarija, tai čia neprognozuojama biggrin.gif

QUOTE(Fleurette @ 2008 05 27, 10:24)
2. doh.gif Bet čia, manau, apskritai lietuvių vairuotojų problema. Aš visad stengiuosi įleisti, nes kur jau čia mieste nuskubėsi - iki artimiausio šviesoforo.

aš irgi taip darau drinks_cheers.gif dar kartais važiuodama pagrindiniu praleidžiu iš šalutinio važiuojančius, vietose kuriose žinau, kad jie ten stovės milijoną metų ir niekada neišvažiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 05 27, 10:52)
kaip suprantu pati gyveni Kaune, tai visus apvažiavimus žinai ir t.t sutinku su nuomone, kad lengviausia važinėti savo mieste, kad ir koks jis didelis bebūtų 4u.gif
aš , pvz, žinau kaip vilniuj kamščius apvažiuoti ir dažniausiai žinau kurioje vietoje ir kokiu metu jie dažniausiai susidaro ax.gif 

Gyvenu Kauno rajone, dirbu Vilniuje, pačiame centre. Nors ir žinau kur ir kada būna tie kamščiai, bet deja jų apvažiuoti nėra kaip, į Kauną yra tik du išvažiavimai - svanoriais arba pro Gariūnus, bet vat iki abiejų dasibrauti reikia vienu ir tuo pačiu keliu - Goštauto, Geležinio Vilko. Nelabai yra kur apvažiuoti. Tuo labiau, kad kitais keliais važiuojant dar didesni kamščiai. Kelis kartus taip apvažinėjom, tai nieko neišlošėm.
O Vilniuje mane labiausiai nervuoja išvažinėtos labai didelės vėžės. Jau kelis kartus mane buvo įtraukę, kad vos posūkyje išsukau. Vat ką reiškia neturėti apvažiavimo...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 14:00)

O Vilniuje mane labiausiai nervuoja išvažinėtos labai didelės vėžės. Jau kelis kartus mane buvo įtraukę, kad vos posūkyje išsukau. Vat ką reiškia neturėti apvažiavimo...

Vilniaus gatves apskritai siaubingos, lopytos sulopytos. O vezes dar labai nervuoja, kai buna daug prilyta ir gretima juosta vaziuoja masina, kuri tave aplieja banga vandens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 15:00)
1. Gyvenu Kauno rajone, dirbu Vilniuje, pačiame centre.
2. Nelabai yra kur apvažiuoti. Tuo labiau, kad kitais keliais važiuojant dar didesni kamščiai. Kelis kartus taip apvažinėjom, tai nieko neišlošėm.

1.Toks klausimukas: o apsimoka? Nieko blogo minty neturiu, tik man keista, kad žmonės gyvenantys Kaune ar prie Kauno, važinėja kasdien į Vilnių. Alga jiems turėtų būti atitinkama smile.gif
2.Pritariu. pvz., norint apvažiuoti kamštį Žvėryne, reikia kiemais sukinėtis, kol, galų gale apvažiavus kamštį ir prisikasus prie pagrindinės gatvės, tenka stovėti šalutiniame kelyje ir laukti kitų malonės unsure.gif Ir daug tokių pvz. yra.
Atsakyti

Vat ką reiškia neturėti apvažiavimo...

turesime lotuliukas.gif
del keliu bukles drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 27, 15:14)
1.Toks klausimukas: o apsimoka? Nieko blogo minty neturiu, tik man keista, kad žmonės gyvenantys Kaune ar prie Kauno, važinėja kasdien į Vilnių. Alga jiems turėtų būti atitinkama smile.gif

Viskas priklauso nuo atlyginimo. Jei Kaune gali gauti 1500 lt, o Vilniuje 2300 lt, važinėjimui išleidžiu ~400 lt. O dirbant privačioj tai važinėjimą apmoka įmonė.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 18:01)
Viskas priklauso nuo atlyginimo. Jei Kaune gali gauti 1500 lt, o Vilniuje 2300 lt, važinėjimui išleidžiu ~400 lt. O dirbant privačioj tai važinėjimą apmoka įmonė.

aisku ne mano reikalas, bet nebandet uz toki atlyginima Kaune darbo paieskot ax.gif galbut kokiose tarptautinese bendrovese ar panasiai smile.gif as asmeniskai kaip bemegciau vairuot, kasdien 200km nenoreciau sukart schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(Liniuka @ 2008 05 27, 15:05)
Vilniaus gatves apskritai siaubingos, lopytos sulopytos. O vezes dar labai nervuoja, kai buna daug prilyta ir gretima juosta vaziuoja masina, kuri tave aplieja banga vandens  doh.gif

Apie ką jūs čia g.gif Klaipėdoj nemačiau niekur jokių gilių vėžių (yra vienoj vietoj šiek tiek , bet kad lyg ir netrukdo važiavimui g.gif ) . Ir gatvės, sakyčiau visai padorios, bet užtai pastoviai kuri nors remontuojamos, asfaltuojamos doh.gif Jei ne viena, tai kita, jei ne ta juosta, tai ana ir taip beveik be galo doh.gif Irgi užknisa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 27, 19:52)
aisku ne mano reikalas, bet nebandet uz toki atlyginima Kaune darbo paieskot ax.gif galbut kokiose tarptautinese bendrovese ar panasiai smile.gif    as asmeniskai kaip bemegciau vairuot, kasdien 200km nenoreciau sukart schmoll.gif

Pvz aš kasdien važinėju į Kaišiadoris dirbti, nuo namų iki pat darbo 45km-40min. kelio(iš jų bent 15 min išsigauti iš Kauno) kasdien.Kol kas tikrai nesigailiu.Tokios algos( kaip minimum 1000lt didesnės) Kaune negaučiau, kurą apmoka. Na, mes čia jau OT. blush2.gif

Neturiu, mergaitės ką labai naujo jum papasakoti, nebent, kad gerų žmonių ir šiais laikais pasitaiko.Penktadienį prie šviesoforo belaukiant žalios prie manęs priėjo vyrukas ir pasakė, kad mano galinis ratas "vingiuoja"(buvo varžtai atsiveržę). wub.gif Paskambinasu MB, ką man daryti, o tas iškART sako-GREITAI TIKRINI, AR RANKINUKO NEPAVOGĖ? blink.gif Niekas nieko nepavogė, tik draugiškai padėjo.Tam vyrukui- 4u.gif thumbup.gif
Bet iki namų labai baisu buvo važiuoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 27, 10:36)
- tik radvilišky ir panevėžy teko susidurt su nepripažįstančiais ištisinių juostų, posūkių ir sankryžoj lenkiančiais iš kairės vairuotojais doh.gif

Vilniuj kas pora metru tokiu pilna,tik ir ziurek kad nenutekstum kokio,kaip tarakonai lenda kur papuola per visus sonus be jokios logikos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 27, 09:46)
Aš tai pripratau jau prie mechaninės, automato turbūt nenorėčiau, man pusės "kaifo" neliktų, jei nereiktų pavarų perjunginėt biggrin.gif
Kažkada buvau įsėdus į automatą, vis ieškojau sankabos ir nebuvo kur kairės kojos dėt lotuliukas.gif

Jo,is mechanines tikrai daugiau kaifo,be to,as ir nepalyginamai saugiau joje jauciuosi,ypac ziema kai slidu.O automatas man tik darbine masina,ir tiek,patogu kamsciuose ir kai desimt darbu vienu metu turi daryt,bet vaziavime tokio kaifo ner kaip su mechanine.
Beje,po iseiginiu atejus i darba beveik visada dar sankabos ieskau,truksta man jos doh.gif bet kai is parko isvaziuoju jau bunu persiorientavus i darbine busena bigsmile.gif
Atsakyti