Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pikkolo @ 2008 05 27, 10:12)
Jei Kaune iš anksto žinai kur bus kamščiai, tai Vilniuje tai visai neaišku. Ir labai dažnai nėra aišku dėl ko tie kamščiai susidaro.

Visada zinau kur ir kada bus kamsciai,taigi su savo masina i juos praktiskai nepapuolu smile.gif Didziausi kamsciai buna pirmadieniais ir pries iseigines(tada dar ir dviem h anksciau prasideda).Cia Vilniuje.
Bet Kaune is tikruju lengviau vazineti,zmones tolerantiskesni,bent jau man taip pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 27, 19:52)
aisku ne mano reikalas, bet nebandet uz toki atlyginima Kaune darbo paieskot ax.gif galbut kokiose tarptautinese bendrovese ar panasiai smile.gif    as asmeniskai kaip bemegciau vairuot, kasdien 200km nenoreciau sukart schmoll.gif

Su mano išsilavinimu aplamai sunku gauti darbą, o ką jau kalbėti apie gerai apmokamą.
Aš vairuoju geriausiu atveju kartą į savaitę.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 05 27, 22:48)
Didziausi kamsciai buna pirmadieniais ir pries iseigines(tada dar ir dviem h anksciau prasideda).Cia Vilniuje.

Kaip kada. Šį pirmadienį nepapuolėm nei į vieną kamštį, o ko nepasakyčiau apie šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 26, 08:23)
Labas,
Gal ir aš galėčiau prisijungti? Vairuoju 1 m. 11 mėn. Maniškė irgi senutė. Labai pritariu kitty nuomonei drinks_cheers.gif

sveika atvykusi pas raliuotojasuser posted image
Atsakyti
Sveikutės

suprantu aš tas, kurios atsisėda su savo vyrais pradžioje važiuot, mano toks pat. Per jį įsivariau psichologinę baimę. O pradžioje viskas buvo taip gerai, vairavau aš su juo ir reikėjo įvažiuot į ratą. Visada žinau, kad jei nori važiuot ratu tiesiai, reikia įvažiuot į antrą juostą. Nu tai aš ir suku į antrą juostą. Vyrui kažkas pasivaideno pradėjo šaukt kur suki, o aš pati kvaila žinojau, kad gerai važiuoju paėmiau ir susimėčiau ir įsukau į pačią kraštinę juostą. Tai važiavau ratu kokius 3 ratus, kol išdrįsau persirikiuo į antrą juostą (automobilių buvo nemažai visi pypina ir t.t.) Šitas įvykis buvo sunkiausias per mano vairavimą, ir šiaip vyras pastoviai aiškina apie tą savo laisvą pavarą, griebia vairą kai važiuoju per duobes. vienu žodžiu mes pastoviai pykstamės, galu gale privedė iki tiek, kad aš jau metus nebesėdu už vairo. Kažkaip galvoju, kad santuoka man brangesnė nei tas vairavimas, bet vistiek noriu vairuot. Bet dabar jau ar bijau ar praradau pasitikėjimą savimi, reikia kažkaip išmokt per save perlipti
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 05 29, 10:39)
Sveikutės

suprantu aš tas, kurios atsisėda su savo vyrais pradžioje važiuot, mano toks pat. Per jį įsivariau psichologinę baimę. O pradžioje viskas buvo taip gerai, vairavau aš su juo ir reikėjo įvažiuot į ratą. Visada žinau, kad jei nori važiuot ratu tiesiai, reikia įvažiuot į antrą juostą. Nu tai aš ir suku į antrą juostą. Vyrui kažkas pasivaideno pradėjo šaukt kur suki, o aš pati kvaila žinojau, kad gerai važiuoju paėmiau ir susimėčiau ir įsukau į pačią kraštinę juostą. Tai važiavau ratu kokius 3 ratus, kol išdrįsau persirikiuo į antrą juostą (automobilių buvo nemažai visi pypina ir t.t.) Šitas įvykis buvo sunkiausias per mano vairavimą, ir šiaip vyras pastoviai aiškina apie tą savo laisvą pavarą, griebia vairą kai važiuoju per duobes. vienu žodžiu mes pastoviai pykstamės, galu gale privedė iki tiek, kad aš jau metus nebesėdu už vairo. Kažkaip galvoju, kad santuoka man brangesnė nei tas vairavimas, bet vistiek noriu vairuot. Bet dabar jau ar bijau ar praradau pasitikėjimą savimi, reikia kažkaip išmokt per save perlipti

Manau reikalingas tau rimas pokalbis su vyru. Paaiškink jam, kad tu supranti, jog jis nori tau patarti, padėti, taip jis vairuoja geriau... Tačiau tau sunku išmokti su tokiais jo padėjimo metodais... ar kažką panašaus... Nebūtina iškart rėkt vienas ant kito... bandyk gražiai pakalbėt 4u.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
O tu negali viena vairuoti, be jo?
Arba jei pradės kažką aiškinti, pasakyk mandagiai, kad arba tegul savo nuomonę pasilaiko sau, arba tegul vairuoja pats 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad čia ne vien vyrų bėda, kiek pastebėjau dauguma ilgiau vairuojančių mėgsta paporinti ar pamokyti kaip reikia vairuoti. Nors jie patys labai dažnai vairuoja ne ką geriau, nei mes pradedančios. Svarbiausia nenusileisti
Atsakyti
Kai MB anksčiau mane mokint pradėdavo, tai aš jam mandagiai atsakydavau, "kaip moku, taip važiuoju, svarbu, kad saugiai ir pagal taisykles." Ir dar primindavau, kad aš į stovinčią mašiną nebuvau atsitrenkus kaip ne kurie (hihihi.gif), tai greit apsiramindavo laugh.gif
Atsakyti
Po paskutinio važiavimo tai ir buvo rimtas pokalbis, jis po to manę atsiprašinėjo, bet jaučiu kai vėl atsisėsiu už vairo tai vėl viskas bus iš naujo...
Atsakyti
kol mokinausi važiuot tai kai vyras mane mokint bandydavo tai viskas baigaedavosi tai - įvažiuojam į aikštelę 2 min maximum 5 ir sakau gerai viskas, važiuojam namo mad.gif o dabar nors teisių dar neturiu bet kai duoda važiuot tai atsisėda į galą su vaiku o aš tik žiūsiu kad neužmigtų nes visgi baisoka, o jei ko nežinosiu biggrin.gif
gerai daugiau čia savo trigrašio nekišiu nes nepriklausau dar šiam būriui notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 05 29, 11:07)
Po paskutinio važiavimo tai ir buvo rimtas pokalbis, jis po to manę atsiprašinėjo, bet jaučiu kai vėl atsisėsiu už vairo tai vėl viskas bus iš naujo...

o tu dar prieš kelionę maloniai jam primink, kad tikrai norėtum vairuoti be papildomo bambančio stresuotojo šalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 29, 11:07)
...Ir dar primindavau, kad aš į stovinčią mašiną nebuvau atsitrenkus kaip ne kurie (hihihi.gif), tai greit apsiramindavo laugh.gif

oi, gerai čia thumbup.gif hihihi.gif

QUOTE(Prula @ 2008 05 29, 19:58)
o tu dar prieš kelionę maloniai jam primink, kad tikrai norėtum vairuoti be papildomo bambančio stresuotojo šalia  lotuliukas.gif

Taip. Ir jei važiuojant ,,malonūs pamokymai" nesiliautų, galima juk ramiai paprašytim kad išliptų, pridūrus prašymą palikti pinigų baudai susimokėti, jei ką dirol.gif . Galima ir gražiai akytėm suklapsėti flirt.gif
Atsakyti