Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Caca* @ 2008 05 07, 17:50)
1. Yra yra. drinks_cheers.gif
2. Bet, karvės, prisištabeliujoa kokias 5-6 mašinas ir skausmina ramiais veidais.  schmoll.gif

1. kaip fainiai, Caca*, vietinę 70/90'ukę matyti čia thumbup.gif
2. bet jie puikiai žino, kad vienas ekipažas vienu metu gali būti susistabdęs tik vieną auto.. o jie.. vieną vairuotoją savo mašinoj nuskausminėja, o kitas jau stabdo kitas mašinas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 17:58)
1. kaip fainiai, Caca*, vietinę 70/90'ukę matyti čia thumbup.gif

ax.gif Mna taip pat.Tik va laiko parašyti mažokai turiu... blush2.gif Bet viską perskaitau.

O dėl veikiančių radarų. Kažin kur Kaune jų yra?g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 05 07, 18:19)
O dėl veikiančių radarų. Kažin kur Kaune jų yra?g.gif

o reiks draugės vyro užklaust.. jis mentas, tai visus radarus žino bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien važiuodama mastau, mieste leidžiama 50... aš jau spaudžiu visad 60-65... ale vistiek esu pastoviai lenkiama doh.gif ar man akyse blogai rodo nesuprantu, ar čia visi lekia ant 70 drąsiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 07, 18:42)
Šiandien važiuodama mastau, mieste leidžiama 50... aš jau spaudžiu visad 60-65... ale vistiek esu pastoviai lenkiama  doh.gif ar man akyse blogai rodo nesuprantu, ar čia visi lekia ant 70 drąsiai  g.gif

lenkia visi išsijuosę irnesakyk.gif aš čia buvau užsiminus, kad apriboimų laikau, ale gavau patarimą važiuot 'su srautu', tai ir važiuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 07, 18:42)
Šiandien važiuodama mastau, mieste leidžiama 50... aš jau spaudžiu visad 60-65... ale vistiek esu pastoviai lenkiama  doh.gif ar man akyse blogai rodo nesuprantu, ar čia visi lekia ant 70 drąsiai  g.gif

dažniausiai, jei mato ant kito mašiniuko dupcės 70/90, tai praskuodžia kuo greičiau į priekį.. paprastai visos šūstros naujos mašinos tokiais greičiais važinėja.. pačiam mieste aš ir apie 60 važiuoju, nes visi taip daro, tai kad nebūčiau kamštis, tenka derintis.. bet jei kas sėdi ant dupcės specialiai, tai niekad nelekiu dar greičiau schmoll.gif kam nepatinka, tas aplenkia..
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 07, 18:46)
lenkia visi išsijuosę irnesakyk.gif aš čia buvau užsiminus, kad apriboimų laikau, ale gavau patarimą važiuot 'su srautu', tai ir važiuoju rolleyes.gif

nu bet kiek gali spaust tą "su srautu" ant 50 ir taip važiuoju tik gavus perspėjimą dėl stovinčių mentų, ar prieš autoradarą...

QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 18:46)
dažniausiai, jei mato ant kito mašiniuko dupcės 70/90, tai praskuodžia kuo greičiau į priekį.. paprastai visos šūstros naujos mašinos tokiais greičiais važinėja.. pačiam mieste aš ir apie 60 važiuoju, nes visi taip daro, tai kad nebūčiau kamštis, tenka derintis.. bet jei kas sėdi ant dupcės specialiai, tai niekad nelekiu dar greičiau schmoll.gif  kam nepatinka, tas aplenkia..

tai kad mano mašiniuks irgi naujas ir gražus, nublizgintas visad (vyras pasistengia, o kas jam belieka, kai vairuot negali hihihi.gif )

Šiaip aš nesinerviju, kad lenkia, lai lenkia, stengiuos netrukdyt kely kitiems... Tik įdomu paliko ant kiek jūs spaudžiat miestuose g.gif
Atsakyti
nu siaip bent jau vilniuj didziosiose gatvese visur beveik 60 zenklai stovi, tai as irgi visada bent ant 70 jose vaziuoju jei kelias laisvas blush2.gif nu pries radarus pristabdau blush2.gif o ten kur 50, tai dazniausiai per daug ir neprilakstysi- visi kiemai ir siauresnes gatveles uzskimstos masinomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 07, 19:00)
1. tai kad mano mašiniuks irgi naujas ir gražus, nublizgintas visad
2. Šiaip aš nesinerviju, kad lenkia, lai lenkia, stengiuos netrukdyt kely kitiems...
3. Tik įdomu paliko ant kiek jūs spaudžiat miestuose  g.gif

1. turiu omeny tas šūstras mašinas, kurių vairuotojams vieni niekai atsibašliuot mentam ir tuos 200-500 lt.. tokie spaudžia kiek nori, kartais jų net nestabdo.. kaip sakant būna susimokėję į priekį biggrin.gif
2. ir aš drinks_cheers.gif
3. aš sau leidžiu mieste važiuoti apie 60. kol kas niekam dar neužkliuvau. šiaip skirtinguose miestuose gi ir žmonės skirtingai važinėja, visur sava tvarka smile.gif
Atsakyti
Merginos, gelbekit... jau nebe pirma karta pagaunu save, kad mintyse keikiu kitus vairuotojus, kurie palei mane velkasi neaisku del ko... Patarkit, kaip igauti daugiau kantrybes kitu vairuotoju atzvelgiu...
o del greicio, tai ash irgi pastebiu, kad vaziuoju siek tiek greiciau nei reikia...
Atsakyti
o tai kur vazineji kad pastebi kad kiti paskui tave velkas lotuliukas.gif ? mane tai nervuoja tik uzmiesti kai isisege i subine vaziuoja- nors ir prieki laisva ir lenkt galetu, arba bent jau didesniu atstumu atsiliktu, o mieste tai praktiskai nebuna kad nieks veidrodeliuose nesivaidentu mirksiukas.gif ir siaip dar- uzpakalinio vaizdo veidrodelis priartina vaizda ir atrodo kad tos masinos labai arti vaziuoja, bet is tikro tai jos dazniausiai saugiai laikos smile.gif as tai bijau kai ikalnej sustoju, kad kas neprivaziuotu per metra, nors ir neriedu atgal bet vistiek ta baime yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 05 07, 19:23)
jau nebe pirma karta pagaunu save, kad mintyse keikiu kitus vairuotojus, kurie palei mane velkasi neaisku del ko...

tai tokius visi manau keiksnoja.. jei neaiškiai velkasi palei.. pvz šnd matau iš paskos atlekia audinė. išvažiavau už miesto ribų, spaudžiu iki 70, audinė sėdo ant dupcės, nors kelias laisvas ir galėjo mane lenkti.. paspaudžiau ir atitrūkau nuo jos. įvažiavau į 50 zoną, audinė vėl prilipo ir sėdi ant dupcės, nors laisvai gali lenkti.. bet ne.. tada jau tokiu žvilgsniu žiūrėjau į veidrodėlį.. nu ir ką tu padarysi tokiem kelių asam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 07 gegužės 2008 - 18:37