Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 24, 17:46)
O  siaubeli blink.gif O kas per tekstilinė plovykla, ten irgi automatine kažkokia?  g.gif (čia aš tam, kad nepataikyti jon kada netyčia lotuliukas.gif )

Automatine,bet ir zmones ten dirba,o dar ir eile prie jos be proto buvo.Ten tokie sunkus skudurai su didele jega dauzo masina,o juos suka tokie sunkus metaliniai strypai,ir taip arti masinos praeina,...Jezau,tik sedejau ir galvojau,kad jei atitruks,tai ne tik is masinos,bet ir is manes kose teliks,ir tik galvojau,Dievuleliau,jei tik is cia sveika gyva istruksiu,tai jau tikrai nebetingesiu masiniuko rankom nuplauti...O dar pries ivaziuojant i ten kaba uzrasas,kad jei kas sulus tai jie uz nieka neatsako blink.gif Pasakojau ispudzius savitarnos plovyklos darbuotojams tai jie irgi sake,kad baisu ten...
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 24, 16:46)
O Kaip ta procedūra vyksta (pirma sumoki? Pirma nuplauna? Kam sumoki? Ar ilgai trunka ? blush2.gif  ta plovimo rūšis kiekvienoj plovykloj siūloma? Gal kas žinot, kur Klaipėdoj pigiau?

mano ir mb mašiniukus dažniausiai plaunam patys namie, niu o jei važiuojant kur kyla noras numaudyti mašiniuką, tai mb renkasi tik tas plovyklas, kuriose plauna rankomis, nes tie šepečiai braižo mašiniuko šonus ax.gif
tose savitarnos plovyklose, tai mb spėja nuplaut mašiniuką už 6 lt (dabar gal ten jau tie žetonai ir brangesni, bet anksčiau, tai sutilpdavo į 6 lt thumbup.gif )
o plovimo rūšys dažniausiai būna išvardintos lentoje prie įvažiavimo. ir įkainiai surašyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 06 24, 14:38)
na vakar pavažinėjau šiek tiek, tai noriu dar, dar, dar  biggrin.gif

fainas tas jausmas, kai vairuoji ir vis nori dar, dar, dar.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 24, 16:46)
O Kaip ta procedūra vyksta (pirma sumoki? Pirma nuplauna? Kam sumoki? Ar ilgai trunka ? blush2.gif  ta plovimo rūšis kiekvienoj plovykloj siūloma? Gal kas žinot, kur Klaipėdoj pigiau?

Aš važiavau į Statoilo plovyklą prieš porą dienų, sugalvojau savo mašinytę nuplaut su tuo auksiniu žetonu (ten įeina visos auto ir jos dugno plovimas, vaškavimas, dar kažkas), tai parvažiavau be galinio valytuvo hihihi.gif Irgi parašyta buvo, kad nieks už nieką neatsako, dabar, sakau, visad važiuosiu į savitarną ir saugiau, ir pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 06 24, 21:43)
1. tai parvažiavau be galinio valytuvo  hihihi.gif
2. dabar, sakau, visad važiuosiu į savitarną ir saugiau, ir pigiau  ax.gif

1. niu tai jo doh.gif
2. tai jau žymiai geriau pačiam mašiniuką nusiplauti, nes plovimo priemonių ir galima visokių nusipirkti.. ir dar geriau namie nusiplausi nei kur kitur nuplauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 24, 21:46)
1. niu tai jo doh.gif
2. tai jau žymiai geriau pačiam mašiniuką nusiplauti, nes plovimo priemonių ir galima visokių nusipirkti.. ir dar geriau namie nusiplausi nei kur kitur nuplauna ax.gif

Na, jei yra nuosavas kiemas, gal ir gerai pačiam nusiplaut namie, bet kieme juk su tom priemonėm nesinaudosi, tai tenka važiuot į savitarnas smile.gif

Šiandien nusipirkau 70/90 ženklus, bet ant lango pasidėjau tik 70 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 24 birželio 2008 - 20:51
Namie gali nusiplauti tada kai savo kiema turi,prie daugiaauksciu nenusiplausi,gali bauda gera gauti,taigi lieka tik savitarna.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 06 24, 21:49)
tai tenka važiuot į savitarnas  smile.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 06 24, 21:50)
taigi lieka tik savitarna.

niu nebent tik savitarna drinks_cheers.gif nes tie visi šepečiai, tai nieko gero schmoll.gif mb mašiną jei plaunas plovykloj, kur žmonės rankomis plauna, tai jis stovi šalia ir žiūri, kad gerai nuplautų, nes sako, už ką pinigus moku tada biggrin.gif
Papildyta:
beje, ar prisimenat savo pirmąjį vizitą degalinėje? nebuvo baisu vienom kurą piltis?

aš viena pirmą kart kai atvažiavau, tai galvoju, kad tik viskas gerai būtų.. biški iš pradžių tas "pistoletas" neklausė, bet po to viskas gerai buvo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Man tai pirmas kartas degalinej anekdotinis atvejis buvo blush2.gif lotuliukas.gif Pirma diena uz vairo sedejau,tai gerai kad drauge kartu vaziavo uz sturmana(as vairavau,o ji pasakinejo kur kokie zenklai stovi lotuliukas.gif ).Tada dyzeline turejau,tai is pradziu privaziavau ne is tos puses,paskui privaziavau kur kuras furoms,na,is trecio karto labai pasistengus pataikiau kur reikia,o tada pats linksmumas prasidejo-nei as,nei drauge negalejom kuro bako kamscio atkrapstyti,teko lakstyti po visa degaline ir ieskoti kas galetu pagelbeti lotuliukas.gif Tai toks vyrukas pasirase labai nustebes,bet ta kamsti pats vos atkrapste lotuliukas.gif Na,kol turejau ta masina tai visa laika ir problemu su tuo kamsciu turejau,tik ziema kazkaip lengviau atsisukdavo,bet kai ipratau tai atsukdavau jau siaip ne taip lotuliukas.gif
O kai pirma karta automatinej pyliausi tai pas kita zmogu paprasiau kad parodytu kaip ten kas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 24, 22:03)

beje, ar prisimenat savo pirmąjį vizitą degalinėje? nebuvo baisu vienom kurą piltis?

aš viena pirmą kart kai atvažiavau, tai galvoju, kad tik viskas gerai būtų.. biški iš pradžių tas "pistoletas" neklausė, bet po to viskas gerai buvo biggrin.gif  ax.gif

dar nebuvo vizito blush2.gif bet šiek tiek baisoka, nes neteko niekad piltis kuro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 24, 22:12)
Man tai pirmas kartas degalinej anekdotinis atvejis buvo blush2.gif

smile.gif
aš tai kažkaip įpratau ir vis toje pačioje degalinėje piluos, vis tiek kasdien pro ją tenka pravažiuoti.. automatinėj dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 24, 22:12)
Man tai pirmas kartas degalinej anekdotinis atvejis buvo blush2.gif  lotuliukas.gif Pirma diena uz vairo sedejau,tai gerai kad drauge kartu vaziavo uz sturmana(as vairavau,o ji pasakinejo kur kokie zenklai stovi lotuliukas.gif ).Tada dyzeline turejau,tai is pradziu privaziavau ne is tos puses,paskui privaziavau kur kuras furoms,na,is trecio karto labai pasistengus pataikiau kur reikia,o tada pats linksmumas prasidejo-nei as,nei drauge negalejom kuro bako kamscio atkrapstyti,teko lakstyti po visa degaline ir ieskoti kas galetu pagelbeti lotuliukas.gif Tai toks vyrukas pasirase labai nustebes,bet ta kamsti pats vos atkrapste lotuliukas.gif Na,kol turejau ta masina tai visa laika ir problemu su tuo kamsciu turejau,tik ziema kazkaip lengviau atsisukdavo,bet kai ipratau tai atsukdavau jau siaip ne taip lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man tai maniškis parodė, kaip reikia vieną kartą, tai dabar pati veržiuosi pilti biggrin.gif kol kas teko tik automatinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 24 birželio 2008 - 21:20
QUOTE(Gardee @ 2008 06 24, 22:14)
dar nebuvo vizito  blush2.gif bet šiek tiek baisoka, nes neteko niekad piltis kuro  blush2.gif

kai mb pildavosi, tai kažkaip galvojau, kad visai ir aš mokėsiu biggrin.gif bet pirmąjį kartą vis prasislinkdavo to "pistoleto" tas gaidukas (nžn kaip jį pavadinti blush2.gif)

o buvo bajeris kartą.. piluosi aš kurą, o šalia manęs atvažiuoja kita mašina. moteris už vairo, vyras išlipa ir pila kurą. jau įpylė ir atsidaro duris, kad pinigus pasiimtų. o ta moteris garsiai jam sako: tai jau pripylei? o tas: nu taip, už 50 lt. tada moteris jam sako: tai kad rodyklė nei kiek nepakilo biggrin.gif stoviu ir juokas ima biggrin.gif automobilis neužvestas, o ji nori matyti kaip kuro rodyklė kyla biggrin.gif
Atsakyti