Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(slyva @ 2008 06 25, 22:46)
Isvaziuoju kol kas tik vakare i tuscias gatves... doh.gif

vakaras po vakaro ir įsivažiuosi į trasą normaliai mirksiukas.gif
QUOTE(Liniuka @ 2008 06 26, 08:42)
Skambina vyrui, klausia kur pas ja duju balionas. O jis pasirodo po masina. Tai irgi sake geda apturejo, o dar pasitaike tikrintojas chamas, isvadino ja varna, kad milimetrovkem vazineja doh.gif

kartą manęs servise kažko paklausė, aš parodžiau kur tas dačikas yra, tai pacanas ir mestelėjo kažkokį juokelį.. bet kai atgal pavariau, ar jis bent ką nors nusimano apie virtuvę ir pan., tai dingo jo visas drąsumas biggrin.gif su tokiais reik va štaip gun_bandana.gif
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 26, 13:26)
1. o aš durnelė prasitariau, kad nemoku, niekad nepyliau..  blush2.gif  išmokė, užpyliau aš jai benzo ir mb prasitariau...
2. pakankamai nebrangiai gaunasi ir niekas taip švariai nenuplaus, kaip pats wub.gif

1. kartais gerai būna tokie spyriai į dupcę smile.gif po to viską greit išmoksti mirksiukas.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o manęs tik laukia tie "pirmi kartai" biggrin.gif na užsipilt benzo, gal jau sugebėsiu, bet kai technikę teks varyt doh.gif dabar neturiu kieno ir paklaust, tai jei merginos galit, papasakokit, kaip viskas vyksta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Och tu viešpatėliau brangiausias scare.gif Vos žmogaus einančio per perėja nenutėškiau bijau.gif Sukau į kairę, man žalias viskas ok, tik vat pasukus saulė tiesiai į akis ir paskutiniu momentu spėjau pamatyt kaip šast į gatvę ir iššoko vyras. Blyn, vos nenumiriau iš siaubo. Kaip dėjau ant stabdžių, mašina piestu, diedas rankom kojom sumosikavo. Pats išsigando, aš išsigandau... Uf...
Nuėjau pas draugę, galvoju pasiguosiu. O ji sako - tai ko žmones sankryžoj gąsdini? Aišku pagal visus kiaulės dėsnius jos vyras pro šalį važiavo ir matė. O po to aš dar tą draugę ir kitas dvi pietaut vežiau. Tai jos vis - atsargiai žmogus, atsargiai mašina, atsargiai per perėja... Blyn, sakau TYLIAI BŪNAT arba išsodinsiu.
Va taip ir žlugo mano kaip patikimos vairuotojos reputacija angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 26, 15:31)
Och tu viešpatėliau brangiausias scare.gif  Vos žmogaus einančio per perėja nenutėškiau bijau.gif  Sukau į kairę, man žalias viskas ok, tik vat pasukus saulė tiesiai į akis ir paskutiniu momentu spėjau pamatyt kaip šast į gatvę ir iššoko vyras. Blyn, vos nenumiriau iš siaubo. Kaip dėjau ant stabdžių, mašina piestu, diedas rankom kojom sumosikavo. Pats išsigando, aš išsigandau... Uf...
Nuėjau pas draugę, galvoju pasiguosiu. O ji sako - tai ko žmones sankryžoj gąsdini?  Aišku pagal visus kiaulės dėsnius jos vyras pro šalį važiavo ir matė. O po to aš dar tą draugę ir kitas dvi pietaut vežiau. Tai jos vis - atsargiai žmogus, atsargiai mašina, atsargiai per perėja... Blyn, sakau TYLIAI BŪNAT arba išsodinsiu.

Visko pasitaiko 4u.gif (šneku,nors teisių dar neturiu biggrin.gif )
Va,tikiuosi,kad greitu metu ir aš prie jūsų prisijungti galėsiu,taip pavydžiu jums,kad jau perėjot tą visą siaubą baubą blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
apie plovyklas-nuvaziavau kaip didvyre i automatine plovykla statoile o pas mumis antena issitraukiama radijoles...
nu ir ka spekit ko nepadariau pries varant i plovykla
isvaziavus antena tapo panasi i kardiogramos vingius blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Och tu viešpatėliau brangiausias scare.gif  Vos žmogaus einančio per perėja nenutėškiau bijau.gif  Sukau į kairę, man žalias viskas ok, tik vat pasukus saulė tiesiai į akis ir paskutiniu momentu spėjau pamatyt kaip šast į gatvę ir iššoko vyras. Blyn, vos nenumiriau iš siaubo. Kaip dėjau ant stabdžių, mašina piestu, diedas rankom kojom sumosikavo. Pats išsigando, aš išsigandau... Uf...
Nuėjau pas draugę, galvoju pasiguosiu. O ji sako - tai ko žmones sankryžoj gąsdini?  Aišku pagal visus kiaulės dėsnius jos vyras pro šalį važiavo ir matė. O po to aš dar tą draugę ir kitas dvi pietaut vežiau. Tai jos vis - atsargiai žmogus, atsargiai mašina, atsargiai per perėja... Blyn, sakau TYLIAI BŪNAT arba išsodinsiu.

su ta saule tai siaubas doh.gif nors pati dar be teisiu vairuoju, su "M", bet kai tenka vakarop vaziuoti pries saule, siaubas doh.gif o mano akytes dar saulei labai jautrios.... nors imk ir sustok vidury gatves, kol ji nusileis doh.gif lotuliukas.gif nieko nesimato, tai su didziule baime vaziuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la petite: 26 birželio 2008 - 15:55
Och tu viešpatėliau brangiausias scare.gif  Vos žmogaus einančio per perėja nenutėškiau bijau.gif  Sukau į kairę, man žalias viskas ok

svarbu, kad nieko blogo nenutiko smile.gif man ir kartą buvo, kad didelėj sankryžoj sukau į kairę, o piestiesiems ten ir žalias, pasukus saulė kaip tvieskė į akis, žiū tik blink.gif bobutė man priešaky doh.gif

a va su akiniais nuo saulės aš nemoku vairuot, atrodo, kad tada nieko nematau, nieko negirdžiu biggrin.gif
QUOTE(comep @ 2008 06 26, 16:36)
isvaziavus antena tapo panasi i kardiogramos vingius  blink.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

doh.gif mb ir kartą taip buvo su mano mašiniuku smile.gif
QUOTE(renachiuke @ 2008 06 26, 16:30)
Va,tikiuosi,kad greitu metu ir aš prie jūsų prisijungti galėsiu

lauksim naujosios raliuotojos 4u.gif
Atsakyti
O vat as,merginos,droziu jau antra masina o technikinej nesu buvus,nieko nezinau kaip ten kas... blush2.gif O gavosi taip kad pirma masina uz mane praejo nes as dirbau,negalejau,o antra jau su technikine pirkau,tik perregistruoti reikejo.Na,bet kitu metu pavasari jau ir man paciai teks tas "malonumas"... doh.gif
Atsakyti
Nu ką, mergai, dar 2 metelius galėsiu drožti savo "senutę". clap.gif
TA praeita. ax.gif Atidaviau mašiniuką pažįstamam, jis ir pravarė. blush2.gif Taip, kad nieko naujo jums nepapasakosiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 06 26, 20:45)
Nu ką, mergai, dar 2 metelius galėsiu drožti savo "senutę". clap.gif
TA praeita. ax.gif  Atidaviau mašiniuką pažįstamam, jis ir pravarė. blush2.gif Taip, kad nieko naujo jums nepapasakosiu. ax.gif

sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, o jei technikinė buvo pereita kitoj šaly ir dar galioja, nes mašina atvežta į Lietuvą, tai ji Lietuvoj galioja ar ne? blush2.gif atsiprašau, jei klausimas kvailas ax.gif
Atsakyti
sveikutės. ax.gif

Esu irgi žymėtoji. blush2.gif Prisilipinau tą 90, nes kitokio neradau. Ar būtinas tas 70? blush2.gif
Atsakyti