Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Honey @ 2008 06 24, 21:49)
Na, jei yra nuosavas kiemas, gal ir gerai pačiam nusiplaut namie, bet kieme juk su tom priemonėm nesinaudosi, tai tenka važiuot į savitarnas  smile.gif

Šiandien nusipirkau 70/90 ženklus, bet ant lango pasidėjau tik 70  ax.gif

Kur radai 90 zenkla? As kiek ieskau degalinese, niekur nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 06 24, 22:27)
Kur radai 90 zenkla? As kiek ieskau degalinese, niekur nera  g.gif

Pirkau R-Kioske prie automatinės degalinės, Klaipėdoje. Jokie Statoil'ai neturėjo
Atsakyti
Vilniuj Senukuose maciau tu zenklu,plastikiniai,uzkisami uz lango.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 24, 18:11)
....Dievuleliau,jei tik is cia sveika gyva istruksiu,tai jau tikrai nebetingesiu masiniuko rankom nuplauti...O dar pries ivaziuojant i ten kaba uzrasas,kad jei kas sulus tai jie uz nieka neatsako blink.gif

jėzau doh.gif Ir kaip patogu - už nieką neatsako doh.gif .
Aš mieliausiai plaučiau kieme, bet mūsų kiemas - 3 sujungti penkiaaukšiai ir dar ketvirtas, langais į kiemą; nežinosi, kuriam nuobodžiaujančiam žiūrovui gali užeit noras paskųst, net jei su vienu vandeniu plaučiau doh.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 06 24, 20:15)
...mb renkasi tik tas plovyklas, kuriose plauna rankomis, nes tie šepečiai braižo mašiniuko šonus ax.gif

va ir aš tokios norėčiau, reiks nuodugniau pasidomėt, kur ir už kiek smile.gif

QUOTE(Honey @ 2008 06 24, 21:43)
Aš važiavau į Statoilo plovyklą prieš porą dienų, sugalvojau savo mašinytę nuplaut su tuo auksiniu žetonu (ten įeina visos auto ir jos dugno plovimas, vaškavimas, dar kažkas), tai parvažiavau be galinio valytuvo  hihihi.gif Irgi parašyta buvo, kad nieks už nieką neatsako, dabar, sakau, visad važiuosiu į savitarną ir saugiau, ir pigiau  ax.gif

O tokia graži buvo žinutės pradžia, spėjau net apsidžiaugt doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 06 24, 22:12)
Man tai pirmas kartas degalinej anekdotinis atvejis buvo

biggrin.gif Man būtų ne kitaip, per 9 mėn., dar nė kart nepyliau (MB popigiai iš kažko gauna ir užpila abiem)
Atsakyti
Šiaip jau mergytės, mašiniuko plauti negalima ne tik daugiabučių kiemuose. Net ir nuosavo namo kieme negalima jei nėra įrangta nuotėkų surinkimo. Nes kitaip visa ta chemija patenka į gruntinius vandenis ir galit nuo žaliųjų gauti per užpakaliuką.
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 06 24, 22:22)
tada moteris jam sako: tai kad rodyklė nei kiek nepakilo biggrin.gif stoviu ir juokas ima biggrin.gif  automobilis neužvestas, o ji nori matyti kaip kuro rodyklė kyla biggrin.gif

Na ne visose mašinose kuro matuoklis yra elektroninis, tad kitose neužvedus galima pamatyti kiek pripylei.
Kai aš pirmą kartą nuvažiavau piltis kuro, tai pataikiau ant blogo pistoleto. Jis man vis iššovinėjo, tad turėjau piltis laikydama nuspaudus, nes nesifiksavo. Iš pradžių pagalvojau, kad gal nemoku, per giliai įkišau ar dar kas nors ne taip. Bet kitą kartą sustojau prie kito terminalo ir viskas buvo gerai. O tą pistoletą tik po kelių mėnesių sutaisė.
O dėl plovyklų, tai plaunam namie, kieme, bet retkarčiais nuvažiuojam į Lukoil'o plovyklą, kad nuvaškuotų. Tada mažiau purvas limpa.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 24, 23:20)
va ir aš tokios norėčiau, reiks nuodugniau pasidomėt, kur ir už kiek smile.gif

bent jau kns tos rankinės plovyklos dažniausiai įrengtos kažkas panašaus kaip garažuose, man ten žymiai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Linksma čia pas jumi, tik vis neturiu laiko rimčiau užsukti į šitą temelę.

Dėl "pirmųjų vizitų".
-Degalinės lankomos, čia jau nebebaisu. bigsmile.gif

-plovykloje nebuvau, plaunu pati, norėčiau, bet bijau pasirodyt varnų varna. ax.gif

-O rytoj manęs laukia technikinė apžiūra.Bijau kaip prieš kokį egzaminą. bijau.gif Nu dūrų dūra... doh.gif
MB neturi laiko, be to aš eisiu ne Kaune.MB viską iki smulkmenų išsiklausinėjau, ką ten daro. ax.gif Mb pastarasias savaites tvarkė mano mašiniuką, tai atrodo dabar kaip šiukšlynas, reikia apsitvarkyti, paskui dar gėda prieš berniukus-technikistus apturėsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
As tai siandien pirma karta viena vaziavau i degaline biggrin.gif pyliau duju, tai truputi paprasciau, tik iskart vietoj kapoto bagazine atidariau laugh.gif O siaip nieko... Isvaziuoju kol kas tik vakare i tuscias gatves... doh.gif
Atsakyti
O aš turbūt vakar apibraižiau savo mašiniuką verysad.gif Prie Muravos aikštelėje buvo labai daug mašinų, vos išvažiavau iš ten. Bet atrodė, kad pralindau pro visas mašinas ir nei vienos nekliudžiau g.gif Gal anksčiau kas apibraižė? Vis tiek planuojam vežti, kad rūdis patvarkytų ir nupoliruotų mašiną, tai nieko nesimatys.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 06 25, 21:32)
-O rytoj manęs laukia technikinė apžiūra.Bijau kaip prieš kokį egzaminą. bijau.gif Nu dūrų dūra... doh.gif
MB neturi laiko, be to aš eisiu ne Kaune.MB viską iki smulkmenų išsiklausinėjau, ką ten daro. ax.gif Mb pastarasias savaites tvarkė mano mašiniuką, tai atrodo dabar kaip šiukšlynas, reikia apsitvarkyti, paskui dar gėda prieš berniukus-technikistus apturėsiu. bigsmile.gif

Prisiminiau, kaip mano bendradarbe vare technikine neseniai smile.gif Jai sako, atlaisvinkit priejima prie duju baliono. Tai jinai iskrauste bagazine, o baliono tai nera lotuliukas.gif Skambina vyrui, klausia kur pas ja duju balionas. O jis pasirodo po masina. Tai irgi sake geda apturejo, o dar pasitaike tikrintojas chamas, isvadino ja varna, kad milimetrovkem vazineja doh.gif
Atsakyti
pirmas kartas degalinėje... gal porą mėnesių nesipyliau benzo pati, mb pripildavo.. kol vieną kartą važiavau su savo direktore jos mašina ir jai reikėjo benzo užsipilti, o aš durnelė prasitariau, kad nemoku, niekad nepyliau.. blush2.gif išmokė, užpyliau aš jai benzo ir mb prasitariau... dabar benzą piluosi pati, nes nėr durnų man jo užpilt doh.gif lotuliukas.gif šiaip, man tas procesas visai nieko, tik nervuoja, kai tas automatas neužsifiksuoja, o aš dažniausiai po pilną baką piluosi doh.gif

o plovykloje, tai prieš porą savaičiu abu su mb pirmą kartą savitarninėj plovėm, sunaudojom 5 žetonus... pradžioj parkės buvo, po antro žetono jų nebeliko biggrin.gif
pakankamai nebrangiai gaunasi ir niekas taip švariai nenuplaus, kaip pats wub.gif
Atsakyti