Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Gardee @ 2008 06 27, 14:32)
va beje, sugalvojau, kad man reik naujos magės į mašiną, nuėjus pažiūrėt labai skiriasi kainos (200-800) tai nežinau, nuo ko ta kaina priklauso  ax.gif

Kaina priklauso nuo kokybės. Turėjom pigų magą. Tai po kurio laiko pradėjo pastoviai šokinėt kompaktas, vėliau nesispaudė kai kurie mygtukai, pradėjo dinginėti apšvietimas, nenusiimti "snukis" arba sunkiai užsidėti. Vienu žodžiu geriau brangesnis, bent nereiks po pusės metų keisti.
Atsakyti
O aš dabar susinervinau nerealiai verysad.gif
Tas vyrukas, kur pas mus, Palangoj, nuo tilto su mašina nulėkė.... Blyn, jaunas žmogus, dar gyvent ir gyvent....
Kaip durnė dar filmuotą reportažą žiūrėjau, tai net negera pasidarė, bet mano toks darbas, privalėjau verysad.gif
Siaubas kažkoks. Šitokiu greičiu ant tilto, pilna žmonių, kiek galėjo aukų būti....
Tik vat rimtai nesupratau - kur apsauginiai kuoliukai dingo, na tie kurie neleidžia ant tilto užvažiuot?
Va tai tau, karas keliuose....ir jūroje prasidės blyn...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 27, 14:37)
Kaina priklauso nuo kokybės. Turėjom pigų magą. Tai po kurio laiko pradėjo pastoviai šokinėt kompaktas, vėliau nesispaudė kai kurie mygtukai, pradėjo dinginėti apšvietimas, nenusiimti "snukis" arba sunkiai užsidėti. Vienu žodžiu geriau brangesnis, bent nereiks po pusės metų keisti.

na tada ir aš nepagailėsiu geresniam smile.gif kadangi seno dar nebuvau ištraukus, tai nežinau, ar betkoks magas tinka betkokiai mašinai, ar reikia kažkaip derint, kad sutaptų ar pan.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 06 27, 15:06)
na tada ir aš nepagailėsiu geresniam  smile.gif kadangi seno dar nebuvau ištraukus, tai nežinau, ar betkoks magas tinka betkokiai mašinai, ar reikia kažkaip derint, kad sutaptų ar pan.?  blush2.gif

Nebepamenu. Bet jei ir skiriasi fyškės, tai yra perėjimai. Jei mago nepalikinėsi mašinoj, tai darykis su stalčium, nes kitaip fyškės nusilankstys po kurio laiko. Stalčių padarys bet kuriame servise, kur tvarko garso sistemas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 27, 15:12)
Nebepamenu. Bet jei ir skiriasi fyškės, tai yra perėjimai. Jei mago nepalikinėsi mašinoj, tai darykis su stalčium, nes kitaip fyškės nusilankstys po kurio laiko. Stalčių padarys bet kuriame servise, kur tvarko garso sistemas.

dėkui, pasidomėsiu smile.gif ech, man tik mokytis ir mokytis visko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 14:46)
Va tai tau, karas keliuose....ir jūroje prasidės blyn...

oho blink.gif liūdna verysad.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

gal nesupyksit, bet jau šnd paliksiu jums naujus namučius mūsų temutės, nes ryt visą dieną sėdėsiu darbe, tai bijau, kad per tą laiką priplepėsit šituos ax.gif

tik labai prašau, pirmą pabaigti šią temutę, o tik tada kraustytis į naujus namučius smile.gif dėkui iš anksto 4u.gif
Papildyta:
naujoji temutė bus čia mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va, galvojau priplepėsit per vakar temutę, o pasirodo šiek tiek paskubėjau su naujais namučiais doh.gif ax.gif
Atsakyti
Berods tik vienos zinutes truksta? Tuoj bus biggrin.gif O nauji namuciai faini,buvau ten uzsukusi,tu saunuole,Nestta thumbup.gif
Atsakyti
nu va ir pasi*** doh.gif ieskojau temos, ir matyt kol ieskojau pirmam psl, ji buvo antram, kol nuejau i antra- ji atiskele i pirma, labai labai sorry... doh.gif 4u.gif

gal kazkas galit man padet - noriu nusipirk 90 zenkla, Kaune niekaip nerandu schmoll.gif kadangi ana savaitgali teko pirma karta susitikti akis i aki su pareigunais (vairavau vyro masina, taigi is vis be zenklo), ir prisimniau, kad buna bedu autostradose del 70 - nusprendziau ji pakeisti i 90.
Atsakyti
Pasirodo dar truksta... rolleyes.gif
Atsakyti
dar 10 žinučių mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 29 birželio 2008 - 17:27