Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

O jau koks man siandien kuriozas nutiko, dar dabar sedziu ir juokiuosi pati is saves lotuliukas.gif Sugebejau pasiklysti i darba vaziuodama lotuliukas.gif doh.gif Isvazineju as is savanoriu prospekto, ten greitis 70, pirma juosta velkasi is eiles 5 furos, na tai man aisku reikia jas apdet ax.gif Spaudziu as antra juosta beveik ant 100, furos irgi neletina, na galvoju tam posukyje , kur man reikia sukt i desine jos is pirmos juostos pasuks, o as is antros. O pasirodo, kad jos net negalvojo sukt, nes is pirmos juostos galima ir sukt, ir vaziuot tiesiai doh.gif Na ir ka, vaziuoju i Kauna lotuliukas.gif Apsisukimo jokio i prieki nesimato, man jau nebejuokinga. Ziuriu rodykle, kad nusukimas i gariunus 1 km. Na as apsidziaugiau, nes i mano darba ir pro gariunus galima nuvaziuot, pasuku, o ten keliukas per miska, vienos duobes po pusmetri gilumo ir dar pilnos vandens doh.gif doh.gif Jau galvojau uzstrigsiu as ten visiems laikams, laimei auksta masina, tai siaip ne taip isvaziavau is tos peklos. Bet po to labai juokinga buvo biggrin.gif Jeigu buciau ten uzstrigus ir paskambinus vyrui, kad randuosi kazkur miske, atvaziuok gelbet doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Liniuka - aš jau nebesuskaičiuoju kiek kartų buvau ne ten kur reikia nuvažiavusi blush2.gif Tai vietoj to, kad iš Klaipėdos pasukčiau į Palangą, Kauno link nuvarau. Tai į Kretingos pusę doh.gif
Aš kai Klaipėdoj važiuoju į Akropolį tai varau per patį miestą. Mano draugė tai juokiasi, ekstremalė sako. O man tiesiog taip lengviau nes žinau kelią, o ten kur lyg ir tiesiau, paprasčiau tai man tamsus miškas doh.gif
Atsakyti
Tai jo, kai vaziuoji kur nors nauju keliu nieko nuostabaus, kad pasiklysti, bet kai du menesius kasdien vazineju tuo paciu marsrutu ir sugebejau nugrybaut doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 06 27, 09:32)
Tai jo, kai vaziuoji kur nors nauju keliu nieko nuostabaus, kad pasiklysti, bet kai du menesius kasdien vazineju tuo paciu marsrutu ir sugebejau nugrybaut doh.gif  doh.gif

Būtent, aš irgi patoviai vienu ir tuo pačiu keliu važiuoju ir vistiek sugebu prašokt man reikalingą posūkį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 09:17)
Aš kai Klaipėdoj važiuoju į Akropolį tai varau per patį miestą. Mano draugė tai juokiasi, ekstremalė sako. O man tiesiog taip lengviau nes žinau kelią, o ten kur lyg ir tiesiau, paprasčiau tai man tamsus miškas doh.gif

Man pirmus metus buvo lygiai tas pats - 10 metų visuomeniniu transportu pravažinėjus nelengva buvo persiorientuoti, viską autobusų maršrutais pasiekdavau smile.gif .

Beje, ir į degalinę savarankiškai pirmąkart tik prieš kokį pusmetį užsukau, ir tai tik dujų, kurių pačiai pilti nereikia, tik mašiniuką privairuoti. O benzino dar net nesipyliau. Mat periodiškai duodu MB mašiniuką patikrinti, ar kas nebarška, nestringa. Tai jis ir užpila - nedaug to benzino sunaudoju. Va, nuo paskutinio užpylino jau beveik 2000km prasukau, o benzino dar pusė bako.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 06 27, 09:55)
Man pirmus metus buvo lygiai tas pats - 10 metų visuomeniniu transportu pravažinėjus nelengva buvo persiorientuoti, viską autobusų maršrutais pasiekdavau smile.gif .

Beje, ir į degalinę savarankiškai pirmąkart tik prieš kokį pusmetį užsukau, ir tai tik dujų, kurių pačiai pilti nereikia, tik mašiniuką privairuoti. O benzino dar net nesipyliau. Mat periodiškai duodu MB mašiniuką patikrinti, ar kas nebarška, nestringa. Tai jis ir užpila - nedaug to benzino sunaudoju. Va, nuo paskutinio užpylino jau beveik 2000km prasukau, o benzino dar pusė bako.

2000 km ir tik pusę bako išnaudojai? g.gif Tai su kokia cisterna tu važinėji? Ar tavo mašiniukas visai bendzo nevalgo? Ar tiesiog norėjai pasakyt, kad su dujom važinėji, o bendzas tik dėl atsargos, jei dujos baigtūsi?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 09:08)
Čerčikas - vajetau, nu nebegaliu žiūrėti į tą katiną rolleyes.gif  Taip ir norisi čiupt už gaurų ir paniūrkyt. Jau toks simpatiškas, kad net nagai niežti biggrin.gif  Aš turiu ryžą, storą, tokį - "man viskas dzin". Na, kaip visi sako - tikras Garfildas, tiek iš išvaizdos tiek ir iš charakterio.

lotuliukas.gif turiu tokį patį kaip avatare biggrin.gif ir niurkau kiekvieną dieną, jis toks minkštas minkštas rolleyes.gif wub.gif
maniškis paniškai bijo mašinos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 27, 10:24)
lotuliukas.gif  turiu tokį patį kaip avatare biggrin.gif  ir niurkau kiekvieną dieną, jis toks minkštas minkštas rolleyes.gif  wub.gif
maniškis paniškai bijo mašinos unsure.gif

Geras thumbup.gif Aš irgi tokį kasdien niūrkyčiau mirksiukas.gif O manasis nesiduoda niūrkomas schmoll.gif
Vis galvoju kaip jį nuo mašinos atbaidyt g.gif Jis gudrutis - ant svetimų nelipa.
Kažkur skaičiau atvirkštinį variantą. Rašė, kad jeigu nori kam nors negerą ką iškrėsti tai per morčių reik ant mašinos valerijono užpilti. Įsivaizduoji kaip katinai tą mašiniuką "išgrąžina"? Su nagais - rrrrrnnnn per kapota, brrr, nenorėčiau ir niekam nelinkėčiau.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 10:33)
Vis galvoju kaip jį nuo mašinos atbaidyt g.gif  Jis gudrutis - ant svetimų nelipa.

Kažkur skaičiau atvirkštinį variantą. Rašė, kad jeigu nori kam nors negerą ką iškrėsti tai per morčių reik ant mašinos valerijono užpilti. Įsivaizduoji kaip katinai tą mašiniuką "išgrąžina"? Su nagais - rrrrrnnnn per kapota, brrr, nenorėčiau ir niekam nelinkėčiau.

nežinau, nelabai galiu padėti, mano kašaras į lauką neina...

siaubas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 10:21)
2000 km ir tik pusę bako išnaudojai? g.gif  Tai su kokia cisterna tu važinėji? Ar tavo mašiniukas visai bendzo nevalgo? Ar tiesiog norėjai pasakyt, kad su dujom važinėji, o bendzas tik dėl atsargos, jei dujos baigtūsi?

Beveik taip - benziną naudoju tik kol variklis užkaista. Net nežinau, kiek į tą mano baką benzino telpa blush2.gif , bet tikrai ne cisterna. O kadangi paskutiniu metu (atostogos ax.gif ) kursuoju gana ilgais atstumais, tai pagrinde ir naudoju dujas.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 06 27, 11:22)
Beveik taip - benziną naudoju tik kol variklis užkaista. Net nežinau, kiek į tą mano baką benzino telpa blush2.gif , bet tikrai ne cisterna. O kadangi paskutiniu metu (atostogos ax.gif ) kursuoju gana ilgais atstumais, tai pagrinde ir naudoju dujas.

Supratau. Nes pradžioj net pasimečiau - kas per mašina gali būti, kad tik tiek kuro valgytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 27, 08:34)
jei išsiiminėsi Lietuvos numerius tada negalioja schmoll.gif

ačiū už atsakymą aciuks.gif

va beje, sugalvojau, kad man reik naujos magės į mašiną, nuėjus pažiūrėt labai skiriasi kainos (200-800) tai nežinau, nuo ko ta kaina priklauso ax.gif
Atsakyti