Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikutes merginos smile.gif prisijungsiu ir as prie jusu. teises issilaikiau pries savaite ir snd pirma karta sedau uz vairo su MB, nu ir eina sau. baisu, masinos atrodo visai nepazistu, su ja iki siol tik aikstelej duodavaus, ikalneje nemoku su darbiniu stabdziu dirbt, tai lekem i aikstele ant estakados, net nejauku paciai buvo, zenklas 70 o as tarp mokinuku varau smile.gif apie masinos isstumima atbuliniu isvis tyliu. vienu zodziu ziauru, Mb sake, kad vairuosiu kiekviena diena, kol pradesiu tvirtai jaustis. tai tiek ispudziu is mano pirmos savarankiskos keliones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 06 26, 21:12)
sveikutės. ax.gif

Esu irgi žymėtoji. blush2.gif  Prisilipinau tą 90, nes kitokio neradau.  Ar būtinas tas 70?  blush2.gif

Aš tai atvirkščiai - prisilipinau 70, o 90 ant palangės pasidėjau lotuliukas.gif jei ką, sakysiu, kad nukrito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 06 26, 21:12)
sveikutės. ax.gif

Esu irgi žymėtoji. blush2.gif  Prisilipinau tą 90, nes kitokio neradau.  Ar būtinas tas 70?  blush2.gif

Parašiau Regitrai laiškutį ir paklausiau ar reik ir 70 ir 90, tai man atrašė, kad pakanka 90.
Atsakyti
o as vakar kaune i akropoli lekiau ir poto namo per jonavos g
tai gavosi taip kad jonavos g gale sustojau, islipau,atidariau keleivio dureles ir pasakiau kad daugiau su MB nevaziuosiu,nes man morala skaite per visa jonavos g.... pries mane vaziavusi auto pristabde,ir nusuko desinen,MB paklause ar maciau,jo sakau,juk neivaziavau...
nu ir ka-taip 'pasikalbejom' kad maniau MB mieganti pasmaugsiu....
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 27, 08:23)
o as vakar kaune i akropoli lekiau ir poto namo per jonavos g
tai gavosi taip kad jonavos g gale sustojau, islipau,atidariau keleivio dureles ir pasakiau kad daugiau su MB nevaziuosiu,nes man morala skaite per visa jonavos g.... pries mane vaziavusi auto pristabde,ir nusuko desinen,MB paklause ar maciau,jo sakau,juk neivaziavau...
nu ir ka-taip 'pasikalbejom' kad maniau MB mieganti pasmaugsiu....

hihihi.gif Tavo pasisakymus visada linksma skaityt thumbup.gif Tik tu žiūrėk - atsargiai, kad rimtai pati miegodama nepradėtum smaugt biggrin.gif
Maniškis tai labai normaliai elgiasi kai aš už vairo. Jis sako, kad visai gerai jaučiasi kai aš vairuoju. O šiaip jis nėra mėgėjas sėdėt keleivio vietoj.
Tik vieną kartą buvo kažkoks be nuotaikos ir kažką bandė aiškint. Tai greit nustačiau taisykles - Vyras bambeklis sėdi gale biggrin.gif O gale sėdėt nenori, taigi...
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 06 26, 21:05)
merginos, o jei technikinė buvo pereita kitoj šaly ir dar galioja, nes mašina atvežta į Lietuvą, tai ji Lietuvoj galioja ar ne?  blush2.gif atsiprašau, jei klausimas kvailas  ax.gif

jei išsiiminėsi Lietuvos numerius tada negalioja schmoll.gif

QUOTE(Mistake @ 2008 06 26, 22:12)
Sveikutes merginos  smile.gif 

sveika prisijungusi 4u.gif po truputį išmoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 08:31)
hihihi.gif  Tavo pasisakymus visada linksma skaityt thumbup.gif  Tik tu žiūrėk - atsargiai, kad rimtai pati miegodama nepradėtum smaugt biggrin.gif
Maniškis tai labai normaliai elgiasi kai aš už vairo. Jis sako, kad visai gerai jaučiasi kai aš vairuoju. O šiaip jis nėra mėgėjas sėdėt keleivio vietoj.
Tik vieną kartą buvo kažkoks be nuotaikos ir kažką bandė aiškint. Tai greit nustačiau taisykles - Vyras bambeklis sėdi gale biggrin.gif  O gale sėdėt nenori, taigi...

man paciai juokinga pasisakymus rasyti,ale kad teisybe rasau lotuliukas.gif
nesmaugiau nesmaugiau bet saltibarscius labai norejosi persudyti vakar lotuliukas.gif
maniskis pastebejau turi kantrybes riba,graziai patarineja,tycia praziopso koki nesklanduma kazkiek laiko,o poto kad pratruksta tai oho,reikes placios lipnios juostos veziotis-jei ka tik sast ir tyla,vaizdas yra garso nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 27, 08:35)
man paciai juokinga pasisakymus rasyti,ale kad teisybe rasau  lotuliukas.gif
nesmaugiau nesmaugiau bet saltibarscius labai norejosi persudyti vakar  lotuliukas.gif
maniskis pastebejau turi kantrybes riba,graziai patarineja,tycia praziopso koki nesklanduma kazkiek laiko,o poto kad pratruksta tai oho,reikes placios lipnios juostos veziotis-jei ka tik sast ir tyla,vaizdas yra garso nera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Tu tik pabandyk įsivaizduoti policininkų fizionomijas hihihi.gif Tarkim sustabdo tave ir mato - moteriškutė išsišiepusi už vairo ir šalia vyras užklijuota burna hihihi.gif
Jaučiu žvengtų kaip nenormalūs ir greit ši istorija apskrietų visą mūsų šalelę , o dar pagražinama, tai virstu tikru anekdotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 08:45)
thumbup.gif
Tu tik pabandyk įsivaizduoti policininkų fizionomijas hihihi.gif Tarkim sustabdo tave ir mato - moteriškutė išsišiepusi už vairo ir šalia vyras užklijuota burna hihihi.gif
Jaučiu žvengtų kaip nenormalūs ir greit ši istorija apskrietų visą mūsų šalelę , o dar pagražinama, tai virstu tikru anekdotu biggrin.gif

ir dar su nuotraukomis topsecret.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 27, 08:47)
ir dar su nuotraukomis  topsecret.gif  lotuliukas.gif

Tai jeigu ką - įmesk ir čia keletą fotkių clap_1.gif Mes irgi norim pasikvatot hihihi.gif
O jeigu rimtai, kaip pati jauties už vairo? Smagu, kad jau gali ir viena važinėt? Ar dar tik su saviškiu važinėji?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 27, 08:56)
Tai jeigu ką - įmesk ir čia keletą fotkių clap_1.gif Mes irgi norim pasikvatot hihihi.gif
O jeigu rimtai, kaip pati jauties už vairo? Smagu, kad jau gali ir viena važinėt? Ar dar tik su saviškiu važinėji?

viena vazinejau tik MB miesteliuke ir kaune vietoje iki degalines
o siaip tai su MB,truputuka dar reikia ne vienai pasivazineti blush2.gif
Atsakyti
Čerčikas - vajetau, nu nebegaliu žiūrėti į tą katiną rolleyes.gif Taip ir norisi čiupt už gaurų ir paniūrkyt. Jau toks simpatiškas, kad net nagai niežti biggrin.gif Aš turiu ryžą, storą, tokį - "man viskas dzin". Na, kaip visi sako - tikras Garfildas, tiek iš išvaizdos tiek ir iš charakterio.
O kalbant apie katinus, tai manasis mėgsta ant mašinų pasivaikščiot, pasėdėt. Dabar kai sausas oras tai nieko, bet po lietaus doh.gif Geriausiai tai, kad jis ant vyro visureigio sau čiuožyklą susiorganizavo. Užsikaria ant stogo ir čiuočia galiniu langu. Mašina "gražiai" po to atrodo.
Šiaip tai kai važinėju mažomis gatvelėmis tai bijau visokių šunų lakstančių aplink mašiną. Vis atrodo, kad pervažiuosiu.
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 06 27, 08:59)
viena vazinejau tik MB miesteliuke ir kaune vietoje iki degalines
o siaip tai su MB,truputuka dar reikia ne vienai pasivazineti  blush2.gif

Matai kaip g.gif Aš tai pačią pirmą dieną čiupau raktelius ir į mašiną, kol vyras darbe rolleyes.gif Man ir dabar dar labiausiai patinka važinėtis vienai.
Atsakyti