Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 17:30)
tik praktika padės mirksiukas.gif  visų pirma, tai nusiramink, nes per tą stresavimą ir pridarai tokių situacijų.. gerai, kad tos avarinės situacijos dar laimingai baigias ir visi sausi iš balos išlipa.. vakarais, kai eismas mažesnis praktikuokis vis.. priprask prie mašiniuko. kai žinosi, ką jis gali, tada galėsi sutelkt dėmesį į vairavimą. o dabar jaučiu sunku dar viską vienu metu daryti, todėl ir kliūrkų gatvėje pridirbi doh.gif tik nusiramink console.gif pamažu mažiau stresuosi už vairo, o tada viskas įsibėgės į savo vėžias mirksiukas.gif ir man pradžioje buvo nelabai jauku tarp kitų mašinų unsure.gif  o dabar jau jaučiuosi sava už vairo mirksiukas.gif

tai dabar ir stengiuosi važinėt kasdien. 2 metus teises stalčiuje pūdžiau. Baisiai norėjau vairuot, bet vis nepasiryždavau. o dabar pagaliau prisiruošiau, tik bijau, kad per tą stresavimą beprotišką problemų prisidarysiu ir iš vis niekad už vairo nebesėsiu doh.gif užmiestyje puikiai jaučiuos, jau ir mašiną atrodo kažkiek jaučiu, šiandien tik kartą užgesau ( hihihi.gif ), vakar gal 10 blink.gif blink.gif blink.gif bet vat Vilniuj, kai tų mašinų srautas didžiulis, tai vis dar drebu... unsure.gif šiandien galvojau, kad nerasiu vietos prisiparkuot, tai vyras siūlė su autiku važiuot, bet nesutikau-bijojau,kad pamiršiu vėliau ir vėl ta baimė tokia dyyyyyyyyydelė pasidarys unsure.gif
pažadu daug praktikuotis pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 19:33)
tai tokius visi manau keiksnoja.. jei neaiškiai velkasi palei.. pvz šnd matau iš paskos atlekia audinė. išvažiavau už miesto ribų, spaudžiu iki 70, audinė sėdo ant dupcės, nors kelias laisvas ir galėjo mane lenkti.. paspaudžiau ir atitrūkau nuo jos. įvažiavau į 50 zoną, audinė vėl prilipo ir sėdi ant dupcės, nors laisvai gali lenkti.. bet ne.. tada jau tokiu žvilgsniu žiūrėjau į veidrodėlį.. nu ir ką tu padarysi tokiem kelių asam doh.gif

Nelabai supratau, kodėl turi erzinti iš paskos važiuojantys g.gif Man kažkaip jie netrukdo. Gal jie lygiai, kaip aš šiandien, neskuba niekur. Važiuoja tokiu pat stabiliu greičiu ir ans juos kaip ir mane tenkina. Kam jiems tada lenkt. Gal ne visi mėgsta vienatvę kelyje biggrin.gif Ar manot, kad taip nebūna?

Mane labiau erzina iš šono tokiu, kaip ir aš greičiu važiuojantys keli sulipę auto biggrin.gif . Tada norint persirikiuot tenka arba visus apvažiuot (o mieste iki šviesoforo tas nevisad įmanoma spėt), arba eismą stabdyt laukiant, kad jie pravažiuotų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 05 07, 19:55)
Nelabai supratau, kodėl turi erzinti iš paskos važiuojantys g.gif Man kažkaip jie netrukdo.

pasakysiu tada kitaip.. tu žinai ką reiškia važiuoti, kai tau ant subinės sėdi kitas auto? o jei tau staiga prireiks stabdyti, tai tas ant subinės tau sėdintis kaip mat į šikną įvažiuos doh.gif aš nesakau, kad erzina mašinos paskui važiuojančios. bet yra tokių kurie nuo tavo mašinos važiuoja per kokius 50 cm. o tai jau yra saugaus atstumo nesilaikymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 07 gegužės 2008 - 19:05
QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 19:33)
tai tokius visi manau keiksnoja.. jei neaiškiai velkasi palei.. pvz šnd matau iš paskos atlekia audinė. ...

aš tai manau, kad gudrūs vairuotojai
1.taip taupo kurą
2.Jei jūs viršijate greitį, jis viršija taip pat, bet tikisi, kad policija sustabdys pirmąjį t.y. jūsiškį auto.

Aš irgi kartais prisiklijuoju greitkely už kokios furos blush2.gif , patikėkit, tikrai jaučiasi, kad gazo pedalą reikia spausti daug mažiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 21:03)
pasakysiu tada kitaip.. tu žinai ką reiškia važiuoti, kai tau ant subinės sėdi kitas auto? o jei tau staiga prireiks stabdyti, tai tas ant subinės tau sėdintis kaip mat į šikną įvažiuos doh.gif  aš nesakau, kad erzina mašinos paskui važiuojančios. bet yra tokių kurie nuo tavo mašinos važiuoja per kokius 50 cm. o tai jau yra saugaus atstumo nesilaikymas.

o gal dideles baimes akys juos veidrodeliuose priartina lotuliukas.gif na nezinau- manau kad vistiek visi siek tiek to atstumo laikos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 07 gegužės 2008 - 19:14
QUOTE(Nestta @ 2008 05 07, 20:03)
pasakysiu tada kitaip.. tu žinai ką reiškia važiuoti, kai tau ant subinės sėdi kitas auto? o jei tau staiga prireiks stabdyti, tai tas ant subinės tau sėdintis kaip mat į šikną įvažiuos doh.gif  ...yra tokių kurie nuo tavo mašinos važiuoja per kokius 50 cm.

Nežinau schmoll.gif per dar tik 7 mėn. kasdienio mano vairavimo tokių prilipusių keistuolių dar nepasitaikė lotuliukas.gif O jei man į šikną įvažiuos, pats ir kaltas bus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 05 07, 21:13)
aš tai manau, kad gudrūs vairuotojai
1.taip taupo kurą
2.Jei jūs viršijate greitį, jis viršija taip pat, bet tikisi, kad policija sustabdys pirmąjį t.y. jūsiškį auto.

Aš irgi kartais prisiklijuoju greitkely už kokios furos  blush2.gif , patikėkit, tikrai jaučiasi, kad gazo pedalą reikia spausti daug mažiau. rolleyes.gif

jau uz furos tai niekad nevaziuoju schmoll.gif noriu matyt kas priekyje dedas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2008 05 07, 20:54)
tai dabar ir stengiuosi važinėt kasdien. 2 metus teises stalčiuje pūdžiau. Baisiai norėjau vairuot, bet vis nepasiryždavau. o dabar pagaliau prisiruošiau, tik bijau, kad per tą stresavimą beprotišką problemų prisidarysiu ir iš vis niekad už vairo nebesėsiu doh.gif užmiestyje puikiai jaučiuos, jau ir mašiną atrodo kažkiek jaučiu, šiandien tik kartą užgesau ( hihihi.gif ), vakar gal 10 blink.gif  blink.gif  blink.gif bet vat Vilniuj, kai tų mašinų srautas didžiulis, tai vis dar drebu... unsure.gif šiandien galvojau, kad nerasiu vietos prisiparkuot, tai vyras siūlė su autiku važiuot, bet nesutikau-bijojau,kad pamiršiu vėliau ir vėl ta baimė tokia dyyyyyyyyydelė pasidarys unsure.gif
pažadu daug praktikuotis pioneer.gif

o tai gal del gesimu kalta ne vairuotoja o masina lotuliukas.gif nus tikrai man jau keista kad 10 kart uzgest imanoma bigsmile.gif per savo atnaujinta vairavimo karjera, po 7 metu teisiu "pudymo" stalciuj per dvi savaites pagesus viena kart tik buvau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
priimkit ir mane i savo gretas smile.gif

teises issilaikiau pries velykas.. o siandien antrakart gavau proga sest uz vairo po teisiu gavimo smile.gif
nu baimes tai buvo daug doh.gif kai zinai, kad instruktorius nepaspaus stabdziu pedalo reikiamu momentu, tai labai bijojau, kad kas blogo neatsitiktu.. sakyciau visai neblogai vairavau.. tik kad prie kiekvieno sviesoforo (jei tekdavo prie jo sustot) uzgesdavau po kokius 2-3 kartus.. doh.gif ir pamirsdavau i zemesni begi persimest (vis dar nemoku "ant laisvo" vaziuot doh.gif ).. tai beveik visa kelia pravaziavau ant 3 begio.. kartais ant posukio 2 imesdavau.. tai toks buvo mano antras kartas..
bijau ir kito karto, bet kazkaip reikia ismokt vairuot.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlena20 @ 2008 05 07, 21:46)
sveikutes smile.gif
priimkit ir mane i savo gretas smile.gif

teises issilaikiau pries velykas.. o siandien antrakart gavau proga sest uz vairo po teisiu gavimo smile.gif
nu baimes tai buvo daug  doh.gif  kai zinai, kad instruktorius nepaspaus stabdziu pedalo reikiamu momentu, tai labai bijojau, kad kas blogo neatsitiktu.. sakyciau visai neblogai vairavau.. tik kad prie kiekvieno sviesoforo (jei tekdavo prie jo sustot) uzgesdavau po kokius 2-3 kartus..  doh.gif  ir pamirsdavau i zemesni begi persimest (vis dar nemoku "ant laisvo" vaziuot  doh.gif ).. tai beveik visa kelia pravaziavau ant 3 begio.. kartais ant posukio 2 imesdavau.. tai toks buvo mano antras kartas..
bijau ir kito karto, bet kazkaip reikia ismokt vairuot..  cool.gif

tai va va, aš kamštyje užstrigus ir sugebėjau tiek užgest, nes vis sustoji ir vėl viską iš pradžių. Dabar jau sankabas-gazus daugiau mažiau pajutau, tai jau sakau-tik 1 kartas per dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 05 07, 22:49)
tai va va, aš kamštyje užstrigus ir sugebėjau tiek užgest, nes vis sustoji ir vėl viską iš pradžių. Dabar jau sankabas-gazus daugiau mažiau pajutau, tai jau sakau-tik 1 kartas per dieną biggrin.gif

nu tai jau klausyk puikus progresas - nuo 10 kartu susimazint iki 1 lotuliukas.gif thumbup.gif
kamsty tai tikrai uzknisa maigyt tuos pedalus, bet vilniuj be to neiissisuksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 06, 22:29)
Bet juk neisvaziavai? Ir neapsibliovei?  4u.gif O tie "vos" nesiskaito  mirksiukas.gif  O as esu kazkada isvaziavus i priesinga eismo juosta,netgi ar tik ne pora kartu blush2.gif O pirmas dvi savaites kieme man kaimynai masiniuka parkuodavo ,milimetrovkes ten pas mus:geda2: Taigi viskas bus gerai,nepergyvenk,tik vazinek daug,stenkis,ir viskas susitvarkys 4u.gif

aciu denaxa uz palaikyma 4u.gif pas mane kieme tai tragiska situacija - tiek mazai vietos doh.gif Pati prisibijau parkuotis kai kieme daug masinu, tai prasau draugo ar tetes pagalbos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2008 05 07, 17:01)
aš irgi bandau važiuot doh.gif jau kelias avarines situacijas sukėliau, jaučiuos visiška višta doh.gif jei tiksliai žinau, kur, kada rikiuotis- viskas normaliai, o jei ne, tai prisidirbu nesamonių ir aplinkinius šiurpinu....
parkuojuos ten, kur vietos daugiau, bet ir tai pirmyn-atgal varinėju 5 min... verysad.gif
kada išmoksiu normaliai vairuot? unsure.gif  cray.gif

As jauciuosi lygiai taip pat, bet tikiu, kad visiems pradzia sunki, todel tuo guodziu save ax.gif Reikia daug praktikos, kad pradetumem gerai jaustis kelyje mirksiukas.gif
O del uzgesimu tai per tas dvi savaites kai vairuoju, buvau uzgesusi 2 ar 3 kartus thumbup.gif Uzgesau kai susinervavau, o kai esu labiau atsipalaidavusi ir negalvoju - uzgesiu ar ne, is vietos pajudeti sekasi gerai smile.gif dar mano masinyte gera - buna kad jau gesineja, bet gaziuko paspaudziu ir vel viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 07 gegužės 2008 - 21:45
QUOTE(Kitty23 @ 2008 05 07, 23:19)
aciu denaxa uz palaikyma 4u.gif pas mane kieme tai tragiska situacija - tiek mazai vietos doh.gif  Pati prisibijau parkuotis kai kieme daug masinu, tai prasau draugo ar tetes pagalbos blush2.gif
Papildyta:

As jauciuosi lygiai taip pat, bet tikiu, kad visiems pradzia sunki, todel tuo guodziu save ax.gif  Reikia daug praktikos, kad pradetumem gerai jaustis kelyje mirksiukas.gif
O del uzgesimu tai per tas dvi savaites kai vairuoju, buvau uzgesusi 2 ar 3 kartus thumbup.gif  Uzgesau kai susinervavau, o kai esu labiau atsipalaidavusi ir negalvoju - uzgesiu ar ne, is vietos pajudeti sekasi gerai smile.gif dar mano masinyte gera - buna kad jau gesineja, bet gaziuko paspaudziu ir vel viskas ok biggrin.gif

butent del sios priezasties galvoju ir visiems kartoju kad pradedantis vairuotojas turi vairuot absoliuciai tvarkinga ir nebyrancia masina biggrin.gif kad technikos problemos neatbaidytu nuo vairavimo 4u.gif
man irgi visi sake- pirma masina pirk uz koki 1000 lt kad negaila dauzyt atseit butu, nu bet as su tuo niekad nesutiksiu schmoll.gif kaip tik tokioms ziopliukems besimokancioms geras tvarkingas automobiliukas dazniausiai tik padeda issisukt is probleminiu situaciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 07 gegužės 2008 - 21:57