Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 04, 14:39)
pradzioje tai tikrai normalu,nepergyvenk.as pradzioje irgi laksciau ir laksciau,dar niekas darbe nezinojo kad laukiuosi,buvau gal menesiuko nescia,tai tik gristu is tuoleto ir vel noredavau.rodesi kad nenormalu kazkas.bet dabar susinormalino,nebelakstau tiek daznai.iki trecio menesio taip laksciau.
o ir slapimo tyrimai buvo nuostabus,viskas liuks.

o ačiū nuraminai nes aš jau spėjau sau diagnozių atrast doh.gif
Atsakyti
Vakare stengiuosi daug skysciu neprigert tai buna kad ismiegu visa nakti be wc, bet ryte pabudus jau akys pilnos buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2010 05 06, 15:11)
Vakare stengiuosi daug skysciu neprigert tai buna kad ismiegu visa nakti be wc, bet ryte pabudus jau akys pilnos buna  4u.gif

sveikos mamytes biggrin.gif man tik 5 sav bet retai ismiegu visa nakti. Ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(evutyte @ 2010 05 06, 16:35)
sveikos mamytes biggrin.gif  man tik 5 sav bet retai ismiegu visa nakti. Ar cia normalu?

zinoma mirksiukas.gif as taip pat tokiu laiku jau i tuoleta nakti keldavaus. sako antram trimestre gimda pakyla auksciau ir nebereikia taip daznai i tuoleta lakstyt, bet as vistiek nakti keliuos i wc, ir net po 2kartus doh.gif
Atsakyti
neisvengiama, ir kuo labiau i gala tuo dazniau, ir geriau ne nebandyt sulaikyt doh.gif
nakti ypatingai nervina keltis..
ax.gif ka darysi..
Atsakyti
Mane jau labai vargina si problema,buna,kad per 30 min 3 kartus i tuoleta nueinu,skausmo ner,bet del visa ko pridaviau slapima tyrimams,kita savaite bus ats. Nakti irgi be sustojimo vaikstau doh.gif
Atsakyti
Na, as nakti keliuosi apie 3kartus, cia jei vakare nepadauginu skysciu... rolleyes.gif o jei pagurksnoju, tai ir daugiau kartu doh.gif o jei diena einu kur pasivaikscioti, visada numatau, kur bus galima rasti tualeta, nes kitaip butu pernelyg didelis stresas iseiti is namu rolleyes.gif
Atsakyti
Nestumo pradzioje daznokai eidavau i wc, antrame trimestre sie malonumai sumazejo, bet tik kojas siek tiek pasaldavau vel pradedavau lakstyti blush2.gif o treciame trimestre, leliukas spaudzia pusle,ypac pabaigoj, tai as vos ne iskart atsigerusi vandens, begu pas nykstukus rolleyes.gif
Atsakyti
Pries nestuma itin retai lankydavausi tualete, be to ir skysciu per mazai suvartodavau, o dabar ten keliauju kas 1 val., nakti irgi visada tenka keltis, labai erzina kai kur nors reikia toliau iseiti, tada jau zinau, kad teks grizti pilna pusle ir labai pilva skaudes doh.gif
Atsakyti
su pirma dukryte keldavausi naktim kas valanda turbut doh.gif dbr antro laukiuosi jau 7 men man bet rodos reciau keliuos gal 2,3 kartus tik, matyt neuzspaudzia labai smile.gif
Atsakyti
nuo pat nestumo pradzio iki pat galo laksciau i wc ir diena ir nakti.galvojau kad antram trimestre sumazes tas lakstymas,bet ne velnio.
Atsakyti
Manau tas lakstymas naktimis i WC treniruoja mus kelimuisi naktimis maziuka maitint 4u.gif tada nebe taip sunku atsikelti. as ir pagimdziusi naktimis dar vaiksciojau... na, dabar ir vel teks pavaiksciot biggrin.gif bet kazkur iseiti toliau is namu tai tikrai sunku... pamenu, Palangoj buvom... tai aciu dievui, kad miesto WC nemokamas thumbup.gif. o teko karta Gariunuose buti, tai 10 litu WC palikau biggrin.gif
Atsakyti