Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

user posted image

man daktaras sake, kad pora kartu per nakti slapintis normalu. o diena ir as daznai einu. drauge, kuri neseniai pasigimde, pasake, kad siuo metu dar dziaugtis reikia, nes ateis toks momentas, kai nuo vaiko spyriu ir kelnes prislapint galima
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 01 29, 21:37)
user posted image

man daktaras sake, kad pora kartu per nakti slapintis normalu. o diena ir as daznai einu. drauge, kuri neseniai pasigimde, pasake, kad siuo metu dar dziaugtis reikia, nes ateis toks momentas, kai nuo vaiko spyriu ir kelnes prislapint galima

tikra teisybe,kai vaikutis jau didelis,is spyrio gali padaryt.
Atsakyti
Aš nelaksčiau dažnai į tualetą nei pirmo, nei antro trimestro metu, nu bet paskutinį mėnesį doh.gif ..Juokėmės su vyru, kad išeisim į bankrotą tiek tualetinio popieriaus pirkdami.. biggrin.gif Nes dieną dar kažkaip normaliai, bet naktį lakstydavau kas pusvalandį, valandą, po tris lašus.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, wc tapo ir mano draugu blink.gif diena lakstau ir lakstau atrodo, kad jau ir takelis matosi tongue.gif nakti 3-4 kartus tenka nueiti, o blogiausia tai kad nespeju iseit o atrodo kad ir vel noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreizy @ 2010 02 12, 14:54)
Sveikutes, wc tapo ir mano draugu  blink.gif  diena lakstau ir lakstau atrodo, kad jau ir takelis matosi  tongue.gif  nakti 3-4 kartus tenka nueiti, o blogiausia tai kad nespeju iseit o atrodo kad ir vel noriu  doh.gif

tai paskutiniame trimestre kaip ir pirmame, daznas slapinimasis normalu. o stai man dar tik 21 savaite nestuke.gif o vaikutis toks judrus ir toks spardukas, kad kartais pazadina nakti i pusle spardydamas (tuo tarpu kitos tokio laiko nestuke.gif dar tik pajunta nezymius judesiukus). pagalvojau, kas bus sulaukus 3 trimestro pabaigos... gal su pampersu turesiu vaiksciot? doh.gif g.gif
Atsakyti
mergaites pasitikrinkit del cukraus, jei labai padaznejes slapinimasis.. va as irgi galvojau kad cia normalu lakstyt i toleta daznai (maniau lelius jau spaudzia pusle), ir per nakti keliuos 2-3 kart. o pasirodo cia visai ne lelius. o padidejes cukraus kiekis kraujyje, kas beje yra pakankamai kenksminga.. unsure.gif
Atsakyti
dabar viena kart per nakti keliuos bet dar maziukas lelelius kas veliau bus baisu pagalvot doh.gif
Atsakyti
Man irgi dar tik 19 savaitė prasidėjo, o jau kelinta diena kai į wc lakstau, šiandien jau darbe kokius 5 kartus buvau ir dar tiek pat turbūt eisiu ir naktį jau kėliaus. Šiaip perštėjimų, jokių skausmų nejaučiu, temperatūros irgi turbūt nėra, jausčiau gi, judesiukų irgi dar nejaučiu. Pirmadienį dariaus slapimo tyrimą-geras. Na tikiuos, kad viskas tik dėl slapimo pūslės spaudimo ir nieko rimto nėra.
Atsakyti
Na as manau, kad cia normalu smile.gif vis delto per nestuma irgi reikia gerti nemazai vandens, man daktare sake, kad per diena reikia 2 litru vandens, na cia kaip ir kiekvienam zmogiukui biggrin.gif , tai manau normalu, kad eini i tuoleta. rolleyes.gif O nakti, kad einame i tuoleta tai cai del to, kad po 6 vakaro geriamas vanduo, susikaupia nakti, ir norisi i tuoleta. rolleyes.gif As atsimenu kai buvau dar ne nescia, ir vakare pries einant miegoti, ar tiesiog valanda pries miega, isgerdavau vandens, ar siaip kokios arbatos, tai nakti butinai turedavau atsikelti i WC. rolleyes.gif Gal cia del to?
Atsakyti
QUOTE(Ingužėlė @ 2010 03 31, 21:22)
Na as manau, kad cia normalu smile.gif vis delto per nestuma irgi reikia gerti nemazai vandens, man daktare sake, kad per diena reikia 2 litru vandens, na cia kaip ir kiekvienam zmogiukui  biggrin.gif , tai manau normalu, kad eini i tuoleta.  rolleyes.gif  O nakti, kad einame i tuoleta tai cai del to, kad po 6 vakaro geriamas vanduo, susikaupia nakti, ir norisi i tuoleta. rolleyes.gif  As atsimenu kai buvau dar ne nescia, ir vakare pries einant miegoti, ar tiesiog valanda pries miega, isgerdavau vandens, ar siaip kokios arbatos, tai nakti butinai turedavau atsikelti i WC.  rolleyes.gif  Gal cia del to?

as jei neduok dieve miegosiu ant nugaros tai kelsiuos 5 ir daugiau kartu,pabandziau miegot dazniau ant sono vieno kito tai ir nebeinu tiek,tik karta per nakti.manau kinderiukas uzspaudzia puslyke todel ir norisi.nors mano mylimiausia miegojimo poza budavo ant nugaros,tai stengiuos atprast,del ramaus miego,nes nuo to lakstymo naktimis i tuoleta,atsikeli pavarges labiau nei pailsejes.
Atsakyti
Sveikos
aš norėčiau paklaust nesenai pamčiau II, dariaus ir kraują nestuke.gif , man turėtų būt apie 4 savaitės bet aš šlapinuosi nenormaliai dažnai į valandą po kelis kartus ir tik kelis lašus, ar nebus čia man kas blogai?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 04 04, 10:20)
Sveikos
aš norėčiau paklaust nesenai pamčiau II, dariaus ir kraują  nestuke.gif , man turėtų būt apie 4 savaitės bet aš šlapinuosi nenormaliai dažnai į valandą po kelis kartus ir tik kelis lašus, ar nebus čia man kas blogai?

pradzioje tai tikrai normalu,nepergyvenk.as pradzioje irgi laksciau ir laksciau,dar niekas darbe nezinojo kad laukiuosi,buvau gal menesiuko nescia,tai tik gristu is tuoleto ir vel noredavau.rodesi kad nenormalu kazkas.bet dabar susinormalino,nebelakstau tiek daznai.iki trecio menesio taip laksciau.
o ir slapimo tyrimai buvo nuostabus,viskas liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrijja1980: 04 balandžio 2010 - 12:41