Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

jo, gali buti kad nusileido, nes sako tada labai pusle suadzia ir kiekvienas laselis puslej atrodo kaip kazkas dide;lio ax.gif
Atsakyti
Na gal jus ir teisios buvot,kad gal vaikelis jau nusileido smile.gif ,nes siandien jau vel jauciuosi taip kaip ir visada,jokio per daug dazno lakstymo i wc. Eisiu ketvirtadieni pas savo daktare ir vistiek kaip visada siuncia taip ir vel sius echoskopijai ir bus viskas matyti wub.gif
Atsakyti
na aš tai diena kas valanda bėgioju, o nakti kokius tris kartus dažniausiai, bet va neramina kai kas, vakar pajutau judesiukus, ir pradėjo bambyte ryte durt, ir vakar ir širyt, nežinau nuo ko čia taip g.gif verysad.gif
Atsakyti
daznai laksciau iki 3 men, paskui apsiramino... o dabar vaikis man spaudziapusle, ir kartais atrodo kad nebeislaikysiu. net kai echo dare, matesi kaip su rankytem man pusle dauzo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=tigriuke27]

Siuo metu laukiuosi ir jau 34sav,arteja ta didzioji diena
Tik vat siandien pasijutau keistai,is pradziu pradejo drebeti sirdis,isgerus lasu lyg praejo,bet tada per 30min i tualeta sugebejau nueiti 8kartus nusislapinti,man taip nera buve,gal kas is patirties galite pasakyti,ka tai galetu reiksti?

Na nusileidimui kaip ir ankstoka 34 sav., panasiai vaikelis nusileidzia tik 37-38sav. O vaikelis buvo zemyn galva? Nes panasiau i apsivertima. Be to, nusileidimo negalima nepastebeti. Man pirmas lelius nusileido 38 sav., tai ir as ir vyras iskart pastebejom, kad pilvas nukrites, net persigandom abu, kad kas nebutu atsitike, nulekem pas gydytoja, o ji sypsosi - taip ir turi buti, lelius issistate i vieta rolleyes.gif Tas nusileidimas buvo toks akivaizdus mano atveju ax.gif kad siektiek keista jei jo kazkas nepastebi unsure.gif Turbut buna ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as nesilaukiu, jau praeitas etapas,bet kad nestukes su WC vis dazniau ir dazniau turi bendrauti tai pritariu ir manau nereiketu taip jaudintis.Bet del visa ko kai lankysites pad daktr papasakokit viska ir jis jus apziures ir tikrai pakonsultuos.
Sekmes visoms nestukems ir kantrybes nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,su wc draugauju senai,nakti buna po 3 kart keliuos,o diena tik speju begiot,jei kur vaziuoju apmastau ar bus salia wc nes kitaip man sakes lotuliukas.gif
juk lialiukas spaudzia slapimo pusle ir nieko cia nepadarysi,aisku pavargsti nuo to lakstymo kelis lasus padaryti bet yra kaip yra... wub.gif
Atsakyti
Man dar tik pati pradzia nestumo, o i tulika labai daznai lakstau doh.gif Pries iseidama i darba nueinu i tualeta, iki darbo vaziuju apie 15 min ir vos iki tuliko nubegu kai ateinu i darba doh.gif
Atsakyti
Daznas slapinimasis - mano draugas biggrin.gif
Atsakyti
Nakti buna tris kartus tikrai nueinu sysiu blush2.gif doh.gif o diena tai net nesuskaiciuoju karsta.gif
Atsakyti
paskutiniu laiku , tualetas - mano antrieji namai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiek, nakti , tiek diena kankina...
dziaugiuosi , kad jau nebedaug beliko tokiu nepatogumu... blush2.gif
Atsakyti
Jetau gelbekit mamtyes as i nakti einu tiek kartu kad net suskaiciuoti negaliu. diena normaliai keleta kartu einu slapintis o wa nakti kosmaras kazkoks atrodo kad kas 10 min kol neuzmiegu o jai prabundu ir wel tas pats. Gal kokiu patarimu yra?
Atsakyti