Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

NA ir mane si problemele kamuoja...Ir siaip buvau is tu,kuriai wc draugas buvo:)
O dabar tai tik dar labaiu paumejo...smile.gif NAkti einu kokius 3-4kartus,bet ne po daug...O diena irgi daznokai einu,o jei darkoiu skysciu daugiau isgeriu tai is vis smagu buna...irdar mane veikia vaziavimas mazina...Atrodo,kad iseidama is namu buvau tualete,bet uz kokiu 15min as vel noriu:) Ir kaip tik noriu i tualeta,tai ir leliukas spardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 11 04, 16:29)
NA ir mane si problemele kamuoja...Ir siaip buvau is tu,kuriai wc draugas buvo:)
O dabar tai tik dar labaiu paumejo...smile.gif NAkti einu kokius 3-4kartus,bet ne po daug...O diena irgi daznokai einu,o jei darkoiu skysciu daugiau isgeriu tai is vis smagu buna...irdar mane veikia vaziavimas mazina...Atrodo,kad iseidama is namu buvau tualete,bet uz kokiu 15min as vel noriu:) Ir kaip tik noriu i tualeta,tai ir leliukas spardo smile.gif

3-4?oij tai tu dar labai laiminga drinks_cheers.gif aš tai mažiausiai kokius 5... unsure.gif bet ginė sakė dėl to, kad vaiko galvytė spaudžia-tai tiek to wub.gif o jau buvau pradėjus manyti, kad kokia infekcija įsimetė doh.gif dar neblogai yra pasidaryti šlapimo tyrimus-jei jie geri-tai tuomet visiškai nėra ko nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as penktadieni buvau pas gine, tai sake, kad slapimo tyrimai geri, tai manau, kad cia taip turi buti smile.gif
Atsakyti
Ir aš dažnai į WC vaikštau. Savo vaikutį žemai nešioju, spardo jis pūslę man kojomis, nes taip pas įsitaisęs - kojomis į priekį. Be to, kai spazmai užeina, tai belieka į tualetą bėgti (ir nesvarbu dieną ar naktį). Svarbiausia - gerti pakankamai skysčių ir jų neriboti, geriau jau tualetą vaikščioti, negu gultis į ligoninę dėl toksikozių.
Atsakyti
Jau paskutinėm savaitėm tai galvojau išprotėsiu doh.gif negalėjau išsimiegot žmoniškai, o dar ligoninėj gulėjau, tai ir slampinėjau koridoriais naktim biggrin.gif
Atsakyti
O dieve........... man tai kosmaras su slapinimusi. Man visa nestuma taip ziaurei doh.gif Buvau visai jau paluzusi, nes nakti isvis nemiegodavau , nes tolete tupedavau... Diena tai isvis pastovei noriu i teleta doh.gif Iseiti negaliu blem tik iseinu i toleta noriu.... Dabar nakti draugauju su kibiriuku prie lovos, nes nebeimanoma.... Dar mano gine man minejo,kad tai gali buti prieslaikinio gimdymo pozymis. Dar israse man Uniral , bet nieko nepadeda.... schmoll.gif
Atsakyti
Sia nakti tai as beveik is vis nemiegojau,nes draugavau su wc,is pradziu kas pusvalandi(gal kokius 5 kartus),po to kas valanda,o kai jau isejo uzsnusti tai kas 2-3val doh.gif .Diena ir daznokai einu,bet ne tiek kartu,beje daug skysciu kaip ir negeriu.Kazin ar cia normalu?
Atsakyti
manau kad cia visom nestukem taip buna...as nors ir iseinu is toleto bet jausmas kad visada noriu slapintis,net skauda ....
Atsakyti
man tai 22 savaite prasidejo.oi kad pradejau sia savaite lakstyt.o ypac nakti.net koju nespeju po kaldra susilt ir vel lekiu.matyt mazasis sugalvojo paspardyt mano pusle biggrin.gif
Atsakyti
Ir as draugauju su tualetu...Vos speju nueiti,pareinu ir velnoriu:)
Atsakyti
as jau kasnakt po karteli svyruoju link tuliko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš visą nėštumą vargau su toletu. Pabaigoj nėštumo maždaug kas pusvalandį eidavau siusiuko.Tai žinokit po gimdymo tokia palaima dabar cool.gif
Atsakyti