Įkraunama...
Įkraunama...

Dažnas šlapinimasis nėštumo metu

QUOTE(j-vita @ 2008 12 27, 21:08)
mums dabar 22 sav, ir vel pradejom daznai begioti i WC..  doh.gif  oi, i kelione ilgesne vaziuoti ne kas..  schmoll.gif

Man irgi tas pats, ir diena ir nakti tik ir lakstau ax.gif
Atsakyti
as tai praktiskai tada ir pradejau itarineti, kad kazkas "ni to" su mano organizmu dedasi, kai pradejau pasiutusiai vandeni gerti - vos ne kas valanda po stikline vandens (tuo tarpu kai nesant nestumui per diena jei viena-dvi isgerdavau) ir i WC kas valanda turbut tos stiklines ispilti biggrin.gif itariau kad pusles uzdegimas, bet kad ni velnio neskauda, o geriu ta vandeni taip skaniai taip skaniai kaip niekada gyvenime... kad neskaudejo, tai negeriau jokiu vaistu (aciu dievui) o uzsirasiau pas ginekologe - ale akurat pusles uzdegimas gimdoj pasirodo besas biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 01 22, 15:29)
pavydziu jums zinokit,
tai ne man, as geriu ir geriu, mazdaug 3 litrus per diena .TAi tik kelis kartus diena nueinu i WC ir tik biski padaru, o nakti pora kartu taip daugiau..
Kur tie skysciai kaupiasi? per menesi jau 7 kg priaugau...nebejuokinga biggrin.gif

tu nebejuokauk, bek greiciau pas gydytoja, cia skysciai organizme kaupiasi, o ne priaugai
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 03, 17:05)
Sveikutes. Perziurejau kitas temas, lyg tokios nera  blush2.gif Mums 15savaiteliu, bet pries kelias dienas pradejo kankinti daznas slapinimasis, nezinau ar taip turi buti  blink.gif  slapnuosi kas 3val, nakti keltis neprireike dar, na, bet diena tikrai jau negaliu... Tokie pozymiai buvo nestumo pradzioje, bet buvo praeje  g.gif  slapinantis neskauda ir kaip sakoma, turiu ka ten padaryti  blush2.gif  Kazin, ar verta jaudintis? Dar dabar tos dienos tokios, nei gydytojai skambinti nei ka, o kazkaip neramu  unsure.gif Gal galite kas patarti?  4u.gif

Manau viskas tvarkoj,bet gydytojai vistiek reiketu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 02 04, 07:54)
Manau viskas tvarkoj,bet gydytojai vistiek reiketu pasakyt smile.gif

Man jau 23 savaitės,naktim nesikeliu dar kol kas,bet dienom kas 1val.einu biggrin.gif
Atsakyti
nestukes ir wc geri draugai!!! thumbup.gif
kas dvi val.ir begu i tualeta,galiu but gerus ka nors galiu but ir negerus vistiek reguliariai lankausi! ax.gif
Atsakyti
Mane tai daznas Wc lankymas uzspaude 1-o trimestro gale. Po to viskas susitvarke, iki kokios 32 savaites. Nuo tada i Wc einu kas 3 val., vienakart keliuosi ir nakti (apie 3 val.). Jei nakti nenoriu, tai prikelia pilvelio gyventoja, besiprasanti, kad ja panesiociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudija: 26 balandžio 2009 - 16:54
O as is WC praktiskai nebeiseinu blink.gif Nors "padaryti" gaunasi tik keleta lasiuku - jei nenueinu, prasideda nezmoniski slapimo pusles skausmai... Maziukas taip gerai isiremes i pusle ir nuolat ja "masazuoja", kad net ir keliais lasai uzpildyta pusle per didele prabanga blink.gif
Atsakyti
man su tuo wc reikaliukai jau buvo susitavrke, bet va perkopus 28 savaite parsidejo vel schmoll.gif tai dabar nakti jau keliuosi vos ne kas valanda, manau maziuaks apsiverte, nes ir judesiukai pasikeite ir galvyte jauciu apacioje, nes eme labai spausti dubeni, sunku daugiau vaikscioti, atrodo kad kazkas remiasi enant doh.gif
Atsakyti
Sveikutes esamos ir busimos mamytes,tikiuosi priimsite ir mane i savo gretas 4u.gif

Siuo metu laukiuosi ir jau 34sav,arteja ta didzioji diena
Tik vat siandien pasijutau keistai,is pradziu pradejo drebeti sirdis,isgerus lasu lyg praejo,bet tada per 30min i tualeta sugebejau nueiti 8kartus nusislapinti,man taip nera buve,gal kas is patirties galite pasakyti,ka tai galetu reiksti?
Atsakyti
I WC pradejau lakstyt daznai pirma trimestra nestumo, poto kokiem 5 menesiam viskas aprimo, o vat sia savaite neiseinu is WC , gal jau vaikelis nusileido?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke27 @ 2009 05 11, 13:30)
Sveikutes esamos ir busimos mamytes,tikiuosi priimsite ir mane i savo gretas  4u.gif

Siuo metu laukiuosi ir jau 34sav,arteja ta didzioji diena 
Tik vat siandien pasijutau keistai,is pradziu pradejo drebeti sirdis,isgerus lasu lyg praejo,bet tada per 30min i tualeta sugebejau nueiti 8kartus nusislapinti,man taip nera buve,gal kas is patirties galite pasakyti,ka tai galetu reiksti?

Manau,gal lelius nusileido ir pradeda įsistatinėt galvutė g.gif Arba su inkstais ar pūslę kažkas negerai g.gif
Atsakyti