Aš tokais ir naudoju.
as tokias ir naudoju
beja gryzus po savaitgalio tikiuosi rasti nemazai ziedeliu
nes dabar kaip tik pradeda skleistis....

[ Vailija ar ten negali būti žiedukai, jei tikrai mataosi jog pažastinukai tai išskabyk, nes augaliukas dar jaunutis, o jie beaugdami, labai iškraipys skrotelę. Kokį vieną gali pasilikti, pas mane likę šios veislės vaikiukai, nė vienas nesipažasčiuoja...
o taviškis ką sumastė....vaikuotis 
[/quote]
Vis vildavaus, kad tai žiedukai, bet kai kurie jau paaugę, tai matyti, kad formuojas lapeliai. Na, tai einu pasidarbuoti. Kur mažesni neaiškūs tai paliksiu, o gal žiedukai bus. Labai dėkui, Sigute, už informaciją.

[/quote]
Vis vildavaus, kad tai žiedukai, bet kai kurie jau paaugę, tai matyti, kad formuojas lapeliai. Na, tai einu pasidarbuoti. Kur mažesni neaiškūs tai paliksiu, o gal žiedukai bus. Labai dėkui, Sigute, už informaciją.
Turiu po vieną vaikutį Voshebnyje sny ir Red Latern, keisčiau į veislinukę arba parduodu.
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 16, 09:34)
Mes su mama vakar tavo albumu grožėjomės
Jai toks klausimas iškilo, kokio dydžio turi būt namai, kad šitiek gėliukų tilptų
O aš bandau susirašyt sąrašią gėliukų kurių labiausia norėčiau
Na, ką tik užbaigiau savo sąrašą. Sigute, noriu 27 gėliukų
Oi išvarys mane iš namų su tokiu kraičiu 

Na, ką tik užbaigiau savo sąrašą. Sigute, noriu 27 gėliukų

Ačiū už apsilankymą albume, kokie namai gi papasakok jai, reikia nebūtinai didelių namų, labiau meilės begalinės tam gležnam augaliukui.
O dėl tavo noro auginti, manau pats laikas tai pradėti daryti, jau rašiau į AŽ, daug veislių mažylių turiu , paugės turėsiu ką pasiūlyti, tik būk kantri.
O tu jau iš anksto visus perspėk, jog turi priklausomybę sanpaulijoms, o tai progresuojanti liga, bet nuramink namiškius jog ji visiškai nepavojinga...

QUOTE(Monikutė @ 2008 05 16, 11:50)
Ko gero geriausia būtų šitos specialios schultz trąšos sanpaulijoms.
Tu teisi, geriausiai jos tinka, nes pas mus pasirinkimo kito nėra, tai visos turbūt tomis Schultz trešiame, aš jas pirkau šia savaitę parduotuvėje "Žalia Stotelė" prie turgaus, šalia PC "Maxima".QUOTE(vailija @ 2008 05 16, 14:01)
Vis vildavaus, kad tai žiedukai, bet kai kurie jau paaugę, tai matyti, kad formuojas lapeliai.
Nenusimink, jai dar reikia truputį paauginti "žalią masę" - lapukus, išskabyk tuos nenaudėliukus, dabar orai geri, šviesos, šilumos užtektinai, na dar trąšomis pavaišink, ateis laikas ir žiedukam...

QUOTE(Rima* @ 2008 05 17, 00:49)
oi, nedėkit tokio pasakiško grožio - sunku atsilaikyti, kuo toliau, tuo labiau matau, kad tai užkrečiama - auginu tik vieną ( kol kas) maximutę, o peržiūrėjus jūsų visų foto - norisi kuo daugiau

QUOTE(pabirze @ 2008 05 17, 01:18)
oi, nedėkit tokio pasakiško grožio - sunku atsilaikyti, kuo toliau, tuo labiau matau, kad tai užkrečiama - auginu tik vieną ( kol kas) maximutę, o peržiūrėjus jūsų visų foto - norisi kuo daugiau

Oi oi oi.... Atsargiai - sanpauligė užkrečiama, ir labai sunkiai gydoma!

QUOTE(Rima* @ 2008 05 17, 01:22)
ir audžiu mintį užtai, nuo kurios čia pradėjus - viena už kitą gražesnės, o visų juk nepajėgsiu aprėpt - kas žino, o gal ir nepavyks taip gražiai išauginti

QUOTE(pabirze @ 2008 05 17, 01:27)
ir audžiu mintį užtai, nuo kurios čia pradėjus - viena už kitą gražesnės, o visų juk nepajėgsiu aprėpt - kas žino, o gal ir nepavyks taip gražiai išauginti 

O tu nesivaržyk klausti, atsakysiu, pasidalinsiu informacija, patirtimi ir gal dar kuo nors (jei tik norėsi)

Kad nebūsi išjuokta - prižadu! Visos nuo nesąmonių pradėjome, ir patirtį labai nelengvai kaupėme