Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Diglė @ 2008 05 18, 05:46)
O tai kur jas statyti, pas mane ant palangės  g.gif

ant rytines arba vakarines palanges rolleyes.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 05 18, 13:55)
Ir neveislinukė – mažutė sanpaulytė, brangi dovana:

kokia grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 05 18, 13:55)
EK-Dikaja Orchidėja.
user posted image

Labai gražiai prasiskleidė ir mano turima ЕК-Дикая Орхидея, pirmasis žiedukas nebuvo pilnaviduris, bet antrasis pasirodė visame gražume.
Bet žiedukas vis dar didėja.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 18 gegužės 2008 - 14:56
as tai vis uzeinu pasigroziu jusu ziedukais ir neturiu ka parasyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Rena, Tu turi ką parašyti, nesikuklink. Ačiū už gerus žodžius smile.gif
Sigute, Tavo 'Dikaja orchidėja' tamsesnė, o gal tiesiog mano apšvietimas kitas?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 18, 16:19)
as tai vis uzeinu pasigroziu jusu ziedukais ir neturiu ka parasyt blush2.gif  ax.gif

O tu pati nejauti, kaip reikalingas mums tavo nuoširdus bendravimas, jei kelias dienas neužsuki, bent aš pasigendu taves. bigsmile.gif Kaip tavo sanpaulytės sužydės, tada mes džiaugsimės su tavimi kartu, patikėk ! thumbup.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 05 18, 18:30)
Sigute, Tavo 'Dikaja orchidėja' tamsesnė, o gal tiesiog mano apšvietimas kitas?

Gal ir apšvietimas kaltas, taip papuolė aparatas "pagavo" tikrą spalvą ( neiškraipė), fotografavau ant palangės saulutei šviečiant.

Šiandien galutinai išsiplėtė ir antrasis žiedas Silent Prayer , pirmasis jau kaip ir baigia peržydėti, nu ji tapo tikra gražuolė.
user posted image

Čia truputį ne į temą , ar jūs kada įsižiurėjote į žydintį paprastą šermukškio žiedą, šiandien aš jį pastebėjau, koks jis gražus.... wub.gif
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 18 gegužės 2008 - 18:39
Tikrai koks gražus šermukšnio žiedas, net gėda prisipažint nesu net dėmesio atkreipus kaip jis žydi.
Atsakyti
Labai jau gražūs žiedai pas visas.Neveislinės savo grožiu nė kiek neprastesnės.Puiku! Ką čia bepridėsi daugiau.
O dėl laistymo tai Rima pavarei fantazijų.Jeigu nepatyrusios augintojos taip ir padarys,kažin ar sulauks žiedų?
Atsakyti
O kurioj vietoj tos "fantazijos"? g.gif
Atsakyti
Tikras pavasaris pas jus ant palangių wub.gif Labai gražios gėlytės..
Mano iš senujų neveislinukiu prazydę visos išskyrus vieną, bet jau šį savaitgalį bus visos..
Ir dar .. vakar apžiūrėjau atidžiai veislinukus vaikučius ir mano labai mylima sanpaulytė Ballet Snowcone sukrovus maža žieduką ir panašu, kad po poros savaitėlių nusišypsos saulytei smile.gif Ant vazonėlio parašyta, kad sodinta 2008 02 22.. Labai sparti mažylė wub.gif
http://public.fotki....e/imgp2005.html

Vakar dar išsodinau Ness Cranberry Lace šeimynėlę po vieną, tai gavosi 4 vaikučiai,o mamytę-lapuką įsodinau be vaikų dar kart į žemes, nes buvo su labai gražiom šaknytėm.. buvo gaila išmesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 05 18, 22:44)
O dėl laistymo  tai Rima pavarei fantazijų.Jeigu nepatyrusios augintojos taip ir padarys,kažin ar sulauks žiedų?

cool.gif
doh.gif neatidžiai skaitei matomai.
Na tada tokių pat fantazijų gali paskaityti rusų forumuose, ten smulkiai, tik rusiškai bus aprašyta, jei rusiškai ar angliškai maloniau skaityti - interneto platybės atviros visiems vienodai. lotuliukas.gif )))

Merginos mielos, jei kažko nesuprantate - klauskite, nepulkite visko neigti ar niekinti, nes mes informacija juk dalinamės nuoširdžiai. Va Liucerna iškart suprato, apie ką kalba drinks_cheers.gif

O kad prasižudyti jau pradėjusią po ilgesnio savaitgalio vysti sanpauliją labai lengva - net ne viena gali savo graudžias istorijas paporinti. Kartais va tokia laiku perskaityta informacija būna pati ta, nes paprastai ką padarome? Natūralus veiksmas - paliejame kad net per vazoną bėga. Taip padaroma didžiulė klaida, beveik 100% pasmerkiant sanpaulytę žūčiai.

Toliau netęsiu, nes tęsinyje tinka paskaityti mano praeitą žinutę apie reanimacinį sanpaulijos laistymą lotuliukas.gif )))))

Sigute, tęsiant tavo pastebėjimą dėl šermukšnio žiedukų - mano vaikas pradėjus skleistis pavasariniams lapeliams, augalėlių ir medžių pirmus gležnuslapus ir žiedynus man taip taikliai ir vaizdingai pavadino, kad nustebino. Pamačiau ir lempų gaubtų, ir ledinukų, ir dar visokių analogijų biggrin.gif
Nemaniau, kad mano ištysėlis penktokiukas tokios poetiškos sielos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pirmadienio rytą, geros jums naujos, prasidedančios darbo savaitės.
Noriu pasidžiaugti ir pasirodyti Arcturus gražiu žydėjimu...

user posted image...user posted image

Tęsiant patarimų temą. Atminkite vieną , tai nėra taip lengva patarti kiekvienu konkrečiu atvėju, o tuo labiau nematant augalo. O ir jį turint sergantį , nėra lengva nustatyti negalavimo priežastį, ligų ir kenkėjų pažeisti augaliukiai , kai kuriais atvėjais atrodo visiškai vienodai. Taigi niekas neateina, neatveria durų bėdos atvėju ir nepasako daryk taip, ar kitaip. Mes pačios ieškome, naršome, einame į daug daugiau patyrusių augintojų saitus, klausiame. Patikėkit manim, viena yra paskaityti patarimą, ir jį pakritikuoti, o jį išbandyti savo rankomis, savo auginamu augaliuku, ir pasidalinti gautu rezultatu, yra visai kita.

Šiandien gavau vieną klausimą apie laistymą. Mes visos atrodo jau esame aptarę kaip laistyti sanpaulijas, ir jau perpratusios kaip tai daryti, bet atsiranda naujų augintojų, kurios daro vieną , bet dažnai nepataisomą klaidelę laistydamos, o tiksliau pildamos į lėkštelė esančia po vazonėliu vandenį, ir jį pamiršdamos. Mergaitės, jei jau laistote augaliukus į lėkštelę, joje vandenuką laikykite ne ilgiau kaip 20 - 30 min, vandenį būtinai reikia išpilti, nepalikite jo, nepamirškite, likęs ilgiau vanduo lėkštelėje tolygu augalo skandinimui.
Ir dar per laiką, kurios jau ne vienerius metus draugaujame su sanpaulijomis, susikaupė savų gudrybių, kurias kiekviena darome kiek kitaip, ir pas vienas auga ir žydi ir pas kitas tai pat.
Truputį kitaip yra kaip gauni jau paaugintą augaliuką, ir visiškai kitaip kaip juos pati daugini, popini...tada ir tie patarimai atrodo kitaip.
Nebijokite klausti, kiek tai mūsų jėgom bandom atsakyti, patarti, padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 gegužės 2008 - 08:43
Silverglade Apples - niekaip negalinti išsiskleisti savo žieduko, ar kas turite šios veislės augaliuką, kaip jums su ja sekėsi.
O gal jie tokie tik ir būna, pusiau besišypsantys... g.gif

user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 gegužės 2008 - 11:45