Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 09:52)
Džiaugtis,bigsmile.gif ir nepamiršti pasirodyti. mirksiukas.gif

tai kad jis dar mazas g.gif

daba... ant kiek skiesti TOPAS 2,5ml g.gif nerandu instrukcijos doh.gif
Atsakyti
Iš RS forumo...
Topas - tai sisteminio veikimo fungicidas. Penkonazolas slopina grybų – ligų sukėlėjų ląstelių sienelių membranų ergosterolo gamybą, sustabdo grybo vystymąsi. Išpurkštas ant augalų greitai įsisavinamas, su sultimis vandens indais pasiskirsto visame augale, pernešamas į naujai užaugančias augalo dalis. Turi ne tik profilaktinį, bet ir gydomąjį poveikį.
Topas® yra plataus veikimo spektro fungicidas, saugantis nuo ligų sukėlėjų, priklausančių keletui grybų klasių.

"
TOPAS 100 EC Fungicidas koncentruota emulsija 1 ampule 2,5 ml. veiklioji medziaga Penkonazolas 100 g/l . Pagaminta Syngenta Crop Protection AG" kainavo apie 3 lt.1ampule skiedziasi 10 l. vandens.

Pati dar nenaudojau bet po ranka turiu jo, radau tik tiek užrašyta. Aišku tau tiek nereikia, bendrai orentacijai gal kiek bus aiškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 gegužės 2008 - 09:29
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 10:28)
Pati dar nenaudojau bet po ranka turiu jo, radau tik tiek užrašyta. Aišku tau tiek nereikia, bendrai orentacijai gal kiek bus aiškiau.

pati esu jau naudojusi, geras daiktas thumbup.gif maniskes mazes (paaugles), kazkotais lapai apsitrauke tais baltais milteliais tai noriu nupurksti g.gif tai einu tada reikalu uzsiimti g.gif aciu lb 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės darbuojantis, tik būk atsargi visgi chemijs, saugok nuo savo pagalbininko sūnelio! g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 06, 10:33)
Sėkmės darbuojantis, tik būk atsargi visgi chemijs, saugok nuo savo pagalbininko sūnelio! g.gif  mirksiukas.gif

sita reikala, matyt teks atidet per pietu miega, nes tik pradejau nesti geles i vonia jis jau prisistate ir tarška kas čia? biggrin.gif jis man orches dusu laisto, tai mano, kad as ir sitas dusu laistysiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 gegužės 2008 - 09:40
Rena mano atžalos jau gerokai didesni už mane, 18m ir 24m, tai žinok net saldu darosi kaip pasiskaitau apie jūsų mažius, kokie tie vaikučiai mieli, kaip jie mėgdžioja mamytes, gaila kad tik kol mažiukai tai daro, paaugę prisigalvoja savo veiklos.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 10:46)
rimuleee, tavo vienas strepsiukas zieda pradejo auginti unsure.gif ka daryt reiks g.gif

Oi nesigązdink....kol žiedas prasiskleis -paaugs dar strepsiukas tongue.gif ..... na pražydinti vistiek verta... biggrin.gif bent grožį apžiūrėsi... lotuliukas.gif
Va maniškio jau koks žiedas pasieškot galima čia http://public.fotki....3/dsc02536.html

Monikutte 4u.gif .Gerai žinok sanpauliukus ant keramzito sustatyti..drėgmė garuoja.Tik vazonėlio dugnas neturi su vandeniu liestis. Aš laikau va taip http://public.fotki....kerystoper.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 06 gegužės 2008 - 11:26
Ačiū už patarimus 4u.gif
Vakare pabandysiu nufotografuoti iš arčiau, kad geriau matytusi. Šiaip tai veislinukės labai jau sparčiai vejasi maximinukes smile.gif
Mergaitės, o kur jūs perkat Shultz trašas sanpaulikėms? Aš Klaipėdoje niekur nerandu.

Sigute***.. mano mama irgi gyvena Panevėžyje ax.gif Pagalvojau, kad bus labai patogu kokią patikusią jūsų "darželinukę" gauti rolleyes.gif

Ir dar biški ne į temą.. o tas Katare chemikalas gal tinka ir nuo voratinklinių erkučių? Mano Fatsia apipuolė tie nelabieji tai nesugebu nei su vienu vabalų naikikliu jų nugalabyti sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 05 06, 12:46)

Sigute***.. mano mama irgi gyvena Panevėžyje ax.gif  Pagalvojau, kad bus labai patogu kokią patikusią jūsų "darželinukę" gauti  rolleyes.gif

Nu tai visiškai smagu, kaip tik gryši pas mamą, lauksiu svečiuose, smagu bus susipažinti, pabendrauti.

Schults trašas perku "žalioje stotelėje"
Na o apie chemikalus gali pasiskaityri chemikalai,,,,,,, .Apie ligas ir kitas blogybes ten nemažai esame sukaupę informacijos, rasi ką tai naudingo.
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kurioj sanpaulijų temoj yra aprašyta apie jų priežiūrą: laistymą, šviesą ir pan.? Nes šiandien mama paskambino ir pasakė, kad turi man dovanų sanpauliją, tai važiuosiu šįvakar parsivežti... Reiks pradėt ieškot info apie jos auginimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 06, 12:25)
Oi nesigązdink....kol žiedas prasiskleis -paaugs dar strepsiukas tongue.gif ..... na pražydinti vistiek verta...  biggrin.gif bent grožį apžiūrėsi... lotuliukas.gif
Va maniškio jau koks žiedas pasieškot galima čia http://public.fotki....3/dsc02536.html

tai lb faina, tikiuosi zieduko nereiks kirpt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 06, 13:16)
Gal galit pasakyti, kurioj sanpaulijų temoj yra aprašyta apie jų priežiūrą: laistymą, šviesą ir pan.?

Sveika, smagu kad mūsų gretos dideja. Yra keli forumai kur aptarinėjamos sanpaulijos,renkamės kur kam patogiau, užsuk į Sanpaulijų temą gal rasi kas tave domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 06 gegužės 2008 - 12:22