Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija- 16 tema....

Mano iš Rimos gautas Red Latern lapelis iš leido mažas mažas šakneles. Tai pirmas veislinis lapas išleidęs pas mane šaknis. Ką gali žinoti, gal ir pirmų veislinių vaikų sulauksiu? lotuliukas.gif

O jau kokių grožių per savaitgalį pridėjot. Vieni už kitus gražesni žiedai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gegužės 2008 - 12:00
sigute, labai grazus ziedai, o kas del silverglade apples, tai as irgi laukiu zieduku prasiskleidziant wub.gif , avsa puslapyje jie irgi tokie neissiskleide, tai gal jie tokie ir bus, grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Nu gėlytės pasakiškos. Ką norėt kai pas Sigute šitoks kolektyvas gėlių, tai ir džiugina šeimininkę, o ir mus visas kartu.
Atsakyti
Sveikos sanpaulijų mylėtojos, žiedais džiugina 'Buckeye Celebration', žiedo iš kairės skersmuo - beveik 6 cm.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 05 19, 00:34)
O kurioj vietoj tos "fantazijos"?  g.gif

Fantazijos apie drėgmės palaikymą pilant į lėkštutę,kišimą į maišus.

Gal geriau , Rima , paaiškink nepatyrusioms nuo A iki Z patį laistymo procesą (teisingą), kad netektų naudoti "reanimacijos" metodų. Darbo praktikoj per mano rankas praėjo galybė augalų nuo grūdo,lapo,skiepūgio iki subrendimo ir
nuo to kaip aš skaitysiu atidžiai ar neatidžiai ,tai ką parašei juk nepasikeis,ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 05 19, 19:20)
Fantazijos apie drėgmės palaikymą pilant į lėkštutę,kišimą į maišus.

Gal geriau , Rima , paaiškink nepatyrusioms  nuo A iki Z patį laistymo procesą

Gal geriau kad nesikartoti milijoną kartų - paskaitykit rojaus sodų forume sanpaulijų temoje.
Ten surašyta daugelio šiose temose plepančių žinios ir patirtis.

Čia, supermamose, visa informacija išsibarsto tarp mūsų mielų pasidžiaugimų žiedukais ir augaliukais, o aname bent susisteminta.

Sėkmės
Atsakyti
mano maximines sanpaulijos pumpuriukas biggrin.gif
Papildyta:
mano maximines sanpaulijos pumpuriukas biggrin.gif

tik foto nelabai ryski g.gif
Atsakyti
Rob’s Sarsansparila .user posted image..
Penktadienį teko netikėti skubiai išlėkt iš namų.Sanpaulijos liko nelietos ,neparuoštos... blush2.gif Gryžau tik vakar vakare. doh.gif
Savaitgalį turėjau padėjėją..reik žmogui padėkot, kad visgi susirūpino ir paliejo sanpaulijas .Nes būtų perdžiuvę,bet visgi nesilaikė žmogus laistymo instrukcijos ir paliko kelias sanpaulijas šlapiom kojom... doh.gif na žiūrėsim ,ką turėsim...einu lapelių pasiraškysiu, dėl visa ko g.gif
Atsakyti
Sveikos visos gražuolių augintojos... wub.gif
Visur gerai, bet namuose geriausiai. mirksiukas.gif
Tikėkimės kad joms nepakenks likęs lėkštelėje vanduo, jei buvo labai išsausėję, gal visą ir sugėrė, kiek buvo įpilta, tada nieko neturėtu nutikti, o lapukai pamerkti irgi nepamaišys.
Rob’s Sarsansparila lapuką dėl manęs vieną , važiuodama kada, prigriebk... blush2.gif , graži sanpauliją, švelni spalvytė, kas man pradėjo patikti, o daug ką reiškia tam gražumui ir foto perteikimas... thumbup.gif
Atsakyti
Su tuo laistymu labai įvaisiriai būna.
Prieš keletą metų buvom mamai padovanoję sanpauliją motinos dienos proga. Tada aš dar nieko nežinojau apie jas. Mama laikė ją ant stalo. Kambarys labai šviesus, langai iš pietų ir vakarų pusės. Lėkštelė po sanpaulija visada būdavo su vandeniu. Kai tik artėdavo prie išdžiuvimo, iš karto vėl pripildavo. O ta sanpaulija žydėjo kaip išprotėjus visą vasarą gražia žiedų kepure.
Aišku ji buvo maksimutė, tai tos gal atsparesnės.
Paskui nebeatsimenu tos gėlė likimo, kokiu būdu išnyko, nes mama jos nebeturi. Gal, kai orai atvėso, ji ir nunyko nuo tos drėgmės...
Atsakyti
QUOTE(Žieda @ 2008 05 19, 20:17)
žiedais džiugina 'Buckeye Celebration',  žiedo iš kairės skersmuo - beveik 6 cm. user posted image

Pamatavau ir wub.gif net 6 cm bigsmile.gif

Mergaitės, labai jums visoms ačiū už patarimus, ypač už reanimaciją.
Labai daug ko nežinojau apie šitų mažų stebuklų auginimą blush2.gif , kaip smagu, kad yra pas ką pasiklausti ar pačiai pasiskaityti smile.gif Šaunuolės jūs visos drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas norit prisijungti prie manes ir vaziuoti is klaipedieciu i paroda Kaune ateinanti savaitgali g.gif . yra 1(2) laisvos vietos ax.gif
Atsakyti