Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

laba diena, mamytės 4u.gif

pažiūrėjau nuotraukytes
tikrai būtų smagu kada didesnis mūsų susitikimas ax.gif
o Jūriukas labai smalsus, taip įdėmiai žiūri į Gustę
gal krito į akį mirksiukas.gif

mes rytoj važiuojam daryt kraujo tyrimą
atsakymus sužinosiu tą pačią dieną
labai jaudinuosi unsure.gif

Betse, būtinai laikysim ir savuosius ir mūsų vaikučių mažus kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kaip smagu, kad jus susibegot, nu tikiuosi per ta didiji susitikima ir mums pavyks atvaziuoti smile.gif

Sekmes Betse ir mes kumstukus laikysim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju už palaikymą 4u.gif

O nuotraukyčių tai ir aš nematau g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man irgi nerodo nuotrauku. toks jausmas, kad ju visai ten nebutu g.gif
Atsakyti
kad pamatyt nuotraukytes prisijunkit prie mūsų albumuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, atsiprašau kad negalėjau vakar sudalyvauti Jūsų meet'e šeštadienis sujaukė visus planus ir vakar turėjau važiuoti tvarkyti tėčio kapo su mama...
Kai organizuosit kitą susitikimą gal jau bus mano mokslai pasibaigę ir tada būtinai pasistengsiu sudalyvaut

Betse laikau kumčius už jus ir siunčiu daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mamytės 4u.gif

jau turim kraujo tyrimo atsakymus
visi tyrimai geri
hemoglobinas 115
tikiuosi jo užteks kad galėtų operuoti
Atsakyti
Laba,

Aha,Vitule,gaila,kad neatėjot,laukėm.... huh.gif Na,bet gyvenimas,toks dalykas,kad planai apvirsta į kita puse,ir nieko čia nepadarysi smile.gif

Kodėlčiuke,šaunu,kad pagaliau geri tyrimai,ir galėsite operuotis smile.gif
Atsakyti
Mūsų ligos niekaip nenori palikti ramybėj, bronchitą išsigydėm, tai dabar kažkokia zaraza prie Pauliuko akytės kimba, jau kelios dienos puliuoja. Dar temperatūra vis kyla, numušu, po kurio laiko vėl pakyla, tai dėl to zirzlus, sunkiai užmiega. Visą praeitą naktį blaškėsi per miegus, vis nubudinėjo, tai abu neišsimiegojom. Į akytes lašinu Oculoheel lašiukų, gydytoja dar išrašė Tobrex lašiukų, tai gal padės. Tik labai Pauliukas nesileidžia nei lašinti, nei valyti akytės, tenka prašyti pagalbos kad jo rankytes laikytų.
Atsakyti
Sveikutės, merginos 4u.gif

Smagu, kad kaunietės mamytės susitiko ir gerai praleido laiką thumbup.gif

Sopfi, ar su dukrytėm dabar į Lietuvą atvažiavot?

Kodėlčiuke, tikrai puikios naujienos, kad Domantuko tyrimai geri thumbup.gif

Vienišoji, sveikit 4u.gif

Mes šiandien su Pauliuko buvom nuėję į ligoninę, išėmė jam tamponėlius iš burnytės. Mažutis, vėl labai išsigando ir verkė, kai kraujukas iš burnytės pasirodė išėmus tamponėlius verysad.gif Aš ir pati vos neapsiverkiau, kai pagalvoji, kiek vaikučiams skausmo iškęsti reikia... Bet operacija jau praeitį, viskas bus tik geryn ir geryn. Bent jau labai tikiuosi rolleyes.gif

Buvau užėjusi pas Betsę su Robertėle. Jas šiandien paguldė, ryt operuos. Kartu palatoje guli ir kita mergytė, kokių pusantrų metukų. Irgi operuos gomuriuką. Tai neaišku, kurį vaikutį ryt pirmą paims g.gif

Didelės sėkmės visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodėlčiuke, džiaugiuosi už Jus labai labai 4u.gif

Ramune, dabar jau gali ramiai atsikvėpti, nes viskas jau praeityje. dabar tvirtėkite, aukite sveiki ir kuo greičiau pamirškite tas operacijas, tamponiukų traukimus ir pan. 4u.gif

Na Jūs man pasakykit, kaip gali vienu metu operuoti du mažus vaikus g.gif Niekaip nesuprantu, kaip gi tiems vaikiukams paaiskinti, kad nevalgytų ir negertų iki pietų g.gif
Atsakyti
Betse sekmes jums 4u.gif 4u.gif
Zioguti,Vokietijoj tai duoda raminamuju vaikuciam,jej reik laukt op,ir jie miega.
Grizus,as Ramune su abiem mazgem.
Vienisoji,linkim Pauliukui sveikatytes 4u.gif
Atsakyti