Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

ačiū, mamytės 4u.gif

jau į reikiamų daiktų sąrašiuką įrašiau kad reik nusipirkt paracetamolio ir gerųjų bakterijų ax.gif
Atsakyti
Pumbuk, ar skambinai daktarui?
Atsakyti
Sveikutes,
ne, Zioguti, dar neskambinom, ryt tik tyrimus kraujo ir slapimo pasidarysim, palauksiu atsakymu ir tada jau skambinsim.

As irgi jau galva pradedu sukti, ka reikes i ligonine isideti. Zinau, kad savo misinukus reikia veztis, paracetamoli, geruju bakteriju. Kazin ko dar gali prireikti g.gif
Atsakyti
Betses Robertėlė jau išoperuota, bet daugiau nieko nežinau.

Mes šiandien pasidarėm kraujo tyrimą, tai hemoglobinas 134, kaip ir neblogai.

Pumbuk, būtinai pasiimk rankšluosčių, drėgnų servetėlių, aš dar turėjau su savimi palute. Su palute uždegdavau lempą, kurį kabo virš lovos ir tada miegančiam vaikiukui nespigindavo stipriai į akis, o būdavo prietema. Aš dar turėjau pasiėmusi savo kaldrytę žiogui, nes ji man buvo mielesnė nei ligoninės ir kvepėjo namais. Tai susukdavau savo žiogą į kaldrytę ir nešiodavau. Dėl rūbukų tikriausiai gydytojas sakė?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif ,

taip, kai operuoja po du vaikučius per dieną, tai ne kas. Pamenu kai mes gulėjome su roku, tai tą pačią dieną turėjo operuoti mergaitę, bet kai jau baigė operuoti Roką, tada atėjo ir pasakė, kad jau neišeina šiandien operuoti. Net dabar širdį suskausta prisiminus, kaip ta vargšiukė mamos su ašaromis prašė valgyti.

Pumbuk, tai čia ir yra pagrindiniai dalykai, kurių prireiks. Aš dar siūlyčiau įsimesti nemažai vienkartinių nosinaičių ar rankšluostukų, nes jų tikrai prireiks. Ir dar, gal jau ir žinai, kad operacijai vaikutis turi būti aprengtas su priekyje susagstomais marškinėliais ar pan. kad būtų patogu prieiti prie krūtinės. Jei dar ką prisiminsiu, būtinai parašysiu.
Papildyta:
Žioguti, hemoglobinas tai thumbup.gif . Jei neklystu, norma yra 110-120?
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 05 28, 12:09)
Žioguti, hemoglobinas tai  thumbup.gif . Jei neklystu, norma yra 110-120?

norma iki 130
Atsakyti
laba diena 4u.gif

o vaikučiui negalima net vandenuko duot atsigert prieš operaciją?
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 28, 14:15)
laba diena  4u.gif

o vaikučiui negalima net vandenuko duot atsigert prieš operaciją?

Negalima nei vandenuko, skrandukas turi būti visiškai tuščias prieš operaciją.
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 05 28, 13:46)
Negalima nei vandenuko, skrandukas turi būti visiškai tuščias prieš operaciją.

tuomet įsivaizduoju kokia naktis laukia prieš operaciją.. verysad.gif
Atsakyti
ką tik kalbėjau su Betse. Jos mergytė jau pabudo pooperacijos. Operacija truko 2,5 val. Gydytojams pavyko uždaryti skylutę. Šiuo metu Robertėlė sėdi ant palangės, suvalgė visą indelį jogurtuko Miau, tik kartais suskausta operuota vietą ir pradeda verkti. Bet šiaip naujienos, tai neblogos thumbup.gif
Atsakyti
Labukas supermamytes 4u.gif , vis paskaitydavau jusu tema, bet parasyti nedrysau 4u.gif . Mano suneliui vienpusis lupos nesuaugimas, bet visos operacijos jau musu isgyventos smile.gif , mums jau seseri metukai, siandien lankemes zalgirio poliklinikoj, ir dar vienos operacijos isvengsime, viskas pas mus ok !!! lauksime dabar pieniniu dantuku "retejimo " biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 28, 15:17)
ką tik kalbėjau su Betse. Jos mergytė jau pabudo pooperacijos. Operacija truko 2,5 val. Gydytojams pavyko uždaryti skylutę. Šiuo metu Robertėlė sėdi ant palangės, suvalgė visą indelį jogurtuko Miau, tik kartais suskausta operuota vietą ir pradeda verkti. Bet šiaip naujienos, tai neblogos thumbup.gif

Oi, kokios geros naujienos 4u.gif Labai už jas džiaugiuosi 4u.gif

QUOTE(energija @ 2008 05 28, 15:33)
Labukas supermamytes  4u.gif , vis paskaitydavau jusu tema, bet parasyti nedrysau 4u.gif . Mano suneliui vienpusis lupos nesuaugimas, bet visos operacijos jau musu isgyventos smile.gif , mums jau seseri metukai, siandien lankemes zalgirio poliklinikoj, ir dar vienos operacijos isvengsime, viskas pas mus ok !!!   lauksime dabar pieniniu dantuku "retejimo "  biggrin.gif ,

Sveikutė prie mūsų prisijungusi, energija 4u.gif
Kiekvienos mamytės patirtis yra neįkainuojama mirksiukas.gif
O Jūsų sūneliui tik lūpytės nesuaugimas? Kokios operacijos buvo atliktos?
Labai būtų įdomu, jei atsakytumėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 28 gegužės 2008 - 15:05