Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

Betsei ir Robertėlei didelės sėkmės,lauksim jusu grįžtant 4u.gif 4u.gif

Vienišoji,daug sveikatytės jusu mažuliui 4u.gif

Žioguti,jo...man irgi nesuprantama kaip jie taip po du operuoja,bet matyt jiems kitaip neišeina g.gif Gaila vaikučiu tiktai sad.gif Sophi,bet kaip supratau ten Vokietijoj jie įdomiai kažkaip,prieš operacija raminamieji,po operacijos morfijus. Aš gal nenorėčiau,kad mano vaikui tiek visokiu duotu,eina sau...jau tos narkozės jiems per akis blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ką tik kalėjau su Betse, tai jos Robertėlę operuos rytoj. Šiandien operuoja kitą mergaitę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 27, 11:39)
Labas rytas,

ką tik kalėjau su Betse, tai jos Robertėlę operuos rytoj. Šiandien operuoja kitą mergaitę verysad.gif

Ak,tas laukimas... huh.gif

Na,bet gal geriau taip,nei butu reikėje Robertai but iki pietu nevalgiusiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 05 27, 10:23)
Ak,tas  laukimas... huh.gif

Na,bet gal geriau taip,nei butu reikėje Robertai but iki  pietu nevalgiusiai g.gif

bet dabr dvi dienas gulėti vos ne veltui ligoninėje g.gif Nepatinka man ta jų nauja tvarka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 05 26, 21:08)
Sophi,bet kaip  supratau  ten Vokietijoj jie įdomiai  kažkaip,prieš operacija  raminamieji,po  operacijos morfijus. Aš  gal nenorėčiau,kad mano vaikui tiek  visokiu duotu,eina sau...jau  tos narkozės jiems per akis blink.gif  doh.gif

Mano manymu tai viskas tiksliai apskaiciuota.Nezinau,kas yra geriau,ar skausma vaikui,ta visa stresa kenteti,juk leliukui nepasakysi,kad reik laukt op.Vilmux,as tikrai nenoriu sakyt,kad Lietuvoj,jie daro blogai ar prastai.Bet ka zinau,tai jau tikrai,kad jie ten dauk, dauk daugiau paziange i prieki sitoj sriti.
Atsakyti
Sveikutės, vakar supratau ko mano kleckui ta temperatūra vis kyla. Ogi mums kantukas kalasi. biggrin.gif Bet jau taip sunkiai jis mums lenda, vakar visą vakarą verkė, kol šiaip ne taip užmigo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienišoji: 27 gegužės 2008 - 11:44
[quote=Ziogutis,2008 05 27, 13:18]
bet dabr dvi dienas gulėti vos ne veltui ligoninėje g.gif Nepatinka man ta jų nauja tvarka schmoll.gif
[/quote

Žinoma,kad niekam nėra smagu ten bergždžiai gulėti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2008 05 27, 13:29)
Mano manymu tai viskas tiksliai apskaiciuota.Nezinau,kas yra geriau,ar skausma vaikui,ta visa stresa kenteti,juk leliukui nepasakysi,kad reik laukt op.Vilmux,as tikrai nenoriu sakyt,kad Lietuvoj,jie daro blogai ar prastai.Bet ka zinau,tai jau tikrai,kad jie ten dauk, dauk daugiau paziange i prieki sitoj sriti.

Kad paženge,tai aš pilnai tikiu,vien pagal jusu pasakojima apie Eleni atliktas operacijas gali tai suprasti smile.gif Bet tas morfijus,tosk stiprus narkotikas doh.gif
Atsakyti
O aš norėčiau, kad mano vaikui po operacijos duotų nuskausminamųjų, nes bent jau žalgiris apart paracetamolio žvakutės nieko negali pasiūlyti. O mano vaikas žvakučių nepripažįsta schmoll.gif
Atsakyti
laba diena, mamos 4u.gif

ir aš pagalvojau, kaip reiktų vaiką nevalgiusį laikyt...
o kiek valandų prieš op. negali valgyt?
mano Domantas kai užsimano valgyt tai jokie žaislai jam neįdomūs
labai patogu kada ryte operuoja
bet jeigu tektų kada popiet, neįsivaizduoju kaip reiktų suktis doh.gif

gal man pačiai nusipirkt paracetamolio žvakučių vaikui?
gal klinikose jis "ribotas" ax.gif

pažiūriu į Domantuką ir neįsivaizduoju kaip jis atrodys po op.
pripratau ir atrodo kad kitaip negali būti

dar paklaust noriu
kai nuvažiuosim į klinikas tai naujai tyrimus darys iš vakaro ir ryte prieš op.?
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 05 27, 12:42)
Sveikutės, vakar supratau ko mano kleckui ta temperatūra vis kyla. Ogi mums kantukas kalasi. biggrin.gif   Bet jau taip sunkiai jis mums lenda, vakar visą vakarą verkė, kol šiaip ne taip užmigo.  verysad.gif

Tai sveikinimai pirmojo dantuko proga biggrin.gif O ar patepi, kokiu tepaliuku, kad dantenytes pašaldyti? Lengviau Pauliukui bus.

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 14:28)
laba diena, mamos  4u.gif
o kiek valandų prieš op. negali valgyt?

Paskutinį kartą maitinti galima apie 24 val.
Ir man taip buvo. Žiūrėjau į vaikutį prieš operaciją, ir galvojau, kad man jis toks mielas ir gražus... O po operacijos išvaizda tikrai labai pasikeitė, ir dabar manau, kad į gerąją pusę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 27 gegužės 2008 - 16:19
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 13:28)

1.o kiek valandų prieš op. negali valgyt?

2. gal man pačiai nusipirkt paracetamolio žvakučių vaikui?
gal klinikose jis "ribotas"  ax.gif

3.kai nuvažiuosim į klinikas tai naujai tyrimus darys iš vakaro ir ryte prieš op.?

1. Tokiem mažiukams leidžia paskutinį kartą apie 23 val., o ryte apie 9 ima operuoti. Tai tiek laiko reikia būti nevalgiusiam.

2. Kai operavo pirmą kartą aš tų žvakučių neturėjau (ir labai gailėjausi), nes kai tik paprašydavau, tai seselės burbėdavo, kad daug neturi, kad nesenai davė ir pan. Kai operavom antrą kartą aš turėjau savo ir nieko nereikėdavo prašyti, o pati naudojau pagal poreikį

3. Tyrimų daugiau kartoti neturėtų

Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 12:28)

Kodelciuke,tik po op,gal ir ne kaip.Nes buna patine,aisku ir kraujuko dar matosi verysad.gif Ir aisku labai,labai skauda sirdi matant savo vaikuti.Su kiekviena diena viskas geres.Ir veliau,tikrai viskas bus gerai.
Atsakyti