Vau koks aktyvumas temoj.
QUOTE(Marija5 @ 2008 05 12, 09:29)
Kaip galima išmoksti save mylėti?
Istrigo man šis klausimas galvoje

Gal yra kokios knygos.

Pabandyk Luizos Hay knygų paieškoti - daug gerų patarimų ir minčių rasi. Na, jei kaune esi, mielai savo biblioteka pasinaudot pasiūlyčiau.
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 12, 13:10)
o suvizualizavau kitą dalyką
Kai pradedi nuo nedidelių dalykų ir jie suveikia, kyla noras ir ryžtas jau smarkiau užgriebti ir... tiki , kad tai veikia.
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 15:12)
Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai

ar tai suveiks, gal kas bandet?
Na, tada mano success story galėtum paklausyti.
Dvynukų besilaukdama ne tik puikiai jaučiausi (o juk ir metų ne tiek mažai
(36), ir du gyventojai pilvelyje buvo). Labai norėjau gimdyti be nuskausminimo, natūraliai, lengvai ir... visą antrą nėštumo pusę sau teigiau "manu mažiukai gimsta geritai, lengvai, be skausmo sau patiems ir man". Nu ir... taip viskas ir vyko.

Beje, antras mažiukas visą laiką sėdėjo ir būt tekę gimdyti sėdynine pirmeiga, bet stebuklingu būdu 38 savaičių nėštume, kas teoriškai nebent įmanoma, o praktiškai nebūna, žmogutis apsivertė. Jo net gimdyt nereikėjo - pats užgimė be menkiausio skausmo man.

Ir gimė kaip dvynukai abu dičkiai: po 3100g ir 51 cm - Klinikų personalas ėjo žiūrėti kaip į stebuklą į tuos mano dvynukus.
Va, toks grožis 3 parų namuose jau parpė (už kelių dienų tiems pipiriukams jau metai

):
Taigi - viskas įmanoma tiems, kurie tiki.