Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Zunkeli, tai kad nėra čia ko kritikuoti ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vau koks aktyvumas temoj. thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Marija5 @ 2008 05 12, 09:29)
Kaip galima išmoksti save mylėti?
Istrigo man šis klausimas galvoje ax.gif Gal yra kokios knygos. g.gif

Pabandyk Luizos Hay knygų paieškoti - daug gerų patarimų ir minčių rasi. Na, jei kaune esi, mielai savo biblioteka pasinaudot pasiūlyčiau. ax.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 12, 13:10)
o suvizualizavau kitą dalyką

Kai pradedi nuo nedidelių dalykų ir jie suveikia, kyla noras ir ryžtas jau smarkiau užgriebti ir... tiki , kad tai veikia. thumbup.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 15:12)
Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai  rolleyes.gif  ar tai suveiks, gal kas bandet?

Na, tada mano success story galėtum paklausyti. wink.gif
Dvynukų besilaukdama ne tik puikiai jaučiausi (o juk ir metų ne tiek mažai (36), ir du gyventojai pilvelyje buvo). Labai norėjau gimdyti be nuskausminimo, natūraliai, lengvai ir... visą antrą nėštumo pusę sau teigiau "manu mažiukai gimsta geritai, lengvai, be skausmo sau patiems ir man". Nu ir... taip viskas ir vyko. thumbup.gif Beje, antras mažiukas visą laiką sėdėjo ir būt tekę gimdyti sėdynine pirmeiga, bet stebuklingu būdu 38 savaičių nėštume, kas teoriškai nebent įmanoma, o praktiškai nebūna, žmogutis apsivertė. Jo net gimdyt nereikėjo - pats užgimė be menkiausio skausmo man. wub.gif Ir gimė kaip dvynukai abu dičkiai: po 3100g ir 51 cm - Klinikų personalas ėjo žiūrėti kaip į stebuklą į tuos mano dvynukus.
Va, toks grožis 3 parų namuose jau parpė (už kelių dienų tiems pipiriukams jau metai wub.gif ):
user posted image

Taigi - viskas įmanoma tiems, kurie tiki.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 05 13, 12:01)
Pabandyk Luizos Hay knygų paieškoti - daug gerų patarimų ir minčių rasi. Na, jei kaune esi, mielai savo biblioteka pasinaudot pasiūlyčiau.  ax.gif

Ačiu. 4u.gif
Bet gyvenu Vilniuje.
Prasieisiu po knyginus, tikiuos rasiu.
Kokie mažyliai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 05 13, 12:01)
Va, toks grožis 3 parų namuose jau parpė (už kelių dienų tiems pipiriukams jau metai  wub.gif ):

labai džiaugiuosi už jus wub.gif
Atsakyti
Emile as zaviuosi Jumis wub.gif tikrai saunu, kad turedama toki pulka vaikuciu, dar vis sugebate mastyti pozityviai ir keisti savo gyvenima teigiama linkme bigsmile.gif wub.gif Imkit baliona uz tai 4u.gif
Atsakyti
Emile, tu - auksas 4u.gif Man net trūksta žodžių, kaip aš džiaugiuosi, skaitydama tavo mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip džiaugiuosi, kad Tokia esi.
daiwulencija, tavo mintis galima dėlioti į KNYGĄ. Nuostabią ir šviesią. heart.gif heart.gif heart.gif
Vijurka, ta eilė prie bankomato...Taip pasireiškia Meilė tavyje. Tau gi nesunku buvo užleisti tą vyriškį...Taip išryškėja tavo dvasios švytėjimas. Tu niekur neskubi, tu gyveni... Taip pasimato tavo grožis. bis.gif
Mergaitės, kaip aš jus visas myliu. Kokios jūs visos nuostabios ir nepakartojamos. group.gif
Atsakyti
Takeli, aciu 4u.gif beje, mintys ne mano sumąstytos, tiesiog čia yra tai, kas manyje nusėdo perskaičius galybes knygų, kitų žmonių minčių.. na, nebent kai kurias išvadas pati sau pasidarau, kad susivokčiau ir pati sau gyvenimo filosofiją susikurčiau biggrin.gif ta filosofija kiekvieno žmogaus tikriausiai visą gyvenimą yra kuriama, nuolat tobulinama, kas atgyventa - pamirštama, kas reikalinga tolimesniame tobulėjime - gaunama naujai, ar kažkas per naują apmąstoma, arba sena atrandama naujai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 13, 15:08)
Takeli, aciu  4u.gif beje, mintys ne mano sumąstytos, tiesiog čia yra tai, kas manyje nusėdo perskaičius galybes knygų, kitų žmonių minčių.. na, nebent kai kurias išvadas pati sau pasidarau, kad susivokčiau ir pati sau gyvenimo filosofiją susikurčiau  biggrin.gif  ta filosofija kiekvieno žmogaus tikriausiai visą gyvenimą yra kuriama, nuolat tobulinama, kas atgyventa - pamirštama, kas reikalinga tolimesniame tobulėjime - gaunama naujai, ar kažkas per naują apmąstoma, arba sena atrandama naujai  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Taigi va ir skaitau savas mintis tavo parašytas smile.gif Nė pačiai rašyti nereikia lotuliukas.gif Skaitau, grožiuosi ir džiūgauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 05 13, 14:36)
Taigi va ir skaitau savas mintis tavo parašytas  smile.gif  Nė pačiai rašyti nereikia  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Emile, esi nuostabi Mama. wub.gif Suprantu tai, nes pati esu iš dvynių, turiu identišką sesę. Labai šaunūs berniukai. wub.gif Kaip jiems paūgėjus bus smagu! Na ką čia aš? Jau dabar smagu!!!! bigsmile.gif
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 13, 12:36)
Emile zaviuosi Jumis  wub.gif  tikrai saunu, kad turedama toki pulka vaikuciu, dar vis sugebate mastyti pozityviai ir keisti savo gyvenima teigiama linkme  bigsmile.gif  wub.gif  Imkit baliona uz tai  4u.gif

Zunkeli, duok 4 balionus vaikučiams ir dar vieną Mamai, na ir dar vieną tėčiui tų vaikučių (vyrui tos nuostabios moters). mirksiukas.gif

Takeli, tu man iš vis kaip angelas atrodai. Kokioje temoje tavo žodžius berasčiau, žaviuosi. wub.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 13, 13:08)
ta filosofija kiekvieno žmogaus tikriausiai visą gyvenimą yra kuriama, nuolat tobulinama, kas atgyventa - pamirštama, kas reikalinga tolimesniame tobulėjime - gaunama naujai, ar kažkas per naują apmąstoma, arba sena atrandama naujai.

Tiksliau turbūt nebepasakytų niekas. friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 gegužės 2008 - 13:50
user posted image

O čia mūsų dukrytė. Šiandien ji švenčia 3-ią gimtadienį. Man tai už vaiko šypseną veide nieko nėra gražesnio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 13, 15:15)
O čia mūsų dukrytė. Šiandien ji švenčia 3-ią gimtadienį. Man tai už vaiko šypseną veide nieko nėra gražesnio. wub.gif

gražuolė wub.gif sveikinimai tavo dukrytei gimtadienio proga 4u.gif happybday.gif

"...Ak tie vaikai - didieji mūsų mokytojai. Kas žino - gal jie ateina iš krintančių žvaigždžių, kaip pasakoja Gvatemalos indėnų legendos?.. Nes jie žino daugiau, negu mes. Jie yra išmintingesni už daugelį mūsų - suaugusiųjų..."

(nežinomas autorius)

user posted image

Atsakyti